• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Slm kizlar nasilsiniz,ben cok uykusuzum 5te uayndim ama bugun enerjik hissediyorum bugun bizim icin onemli bir gun o yuzden kendini salmak istemiyorum 😆. Nevresim degistirdim odam miss gibide koktu girip ciktikca icim aciliyor 2makkma camasir attim bir buyuk lostada utu var ama kizimi biraktim oglumu uyuttum ecuk kafa dinliiim 🤣

Slm kizlar nasilsiniz,ben cok uykusuzum 5te uayndim ama bugun enerjik hissediyorum bugun bizim icin onemli bir gun o yuzden kendini salmak istemiyorum 😆. Nevresim degistirdim odam miss gibide koktu girip ciktikca icim aciliyor 2makkma camasir attim bir buyuk lostada utu var ama kizimi biraktim oglumu uyuttum ecuk kafa dinliiim 🤣
Hayirdir neden onemli bir gün 🤣

Bugin ankara epey soguk ammemgilde koye gittiler hep cinarla gidip gelmek zorunda kaldim montla daha zormus inan merdivenleride yanlis saymisim 100 degil 115mis😅😅 zatennonson 15likte Allahima kavusmaya ramak kaliyo 🤣🤣🤣
Bizide bugün gorumcemin eşi goturdu. Ama kendimi cok kötü hissediyorum birisinden birşey isteyince 😭 tez vakitten bebek arabasina yagmurluk. Buyukce bir semsiye almam lazim

Üst degistirmek iskence gibi ya. Önceden de zordu ama son zamanlarda sanki dayak yiyormus gibi agliyor ya. Sinir geliyor bana. 😠😠
Bizimki de ağlamıyor gülüyor 🤦🏻‍♀️sinir bozucu tabi o an ben büyük bi savaş içindeyim çünkü 😅 ayaklarıyla ve kollarıyla bana engel oluyor hoşuna gidiyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ben en sonunda kızınca ağlıyor da giydirip altını değiştiriyorum. %80 Böyle ☹️😅

Bizimki de ağlamıyor gülüyor 🤦🏻‍♀️sinir bozucu tabi o an ben büyük bi savaş içindeyim çünkü 😅 ayaklarıyla ve kollarıyla bana engel oluyor hoşuna gidiyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ben en sonunda kızınca ağlıyor da giydirip altını değiştiriyorum. %80 Böyle ☹️😅
Gulse daha iyi. Sabahin 7 sinde ciglik cigliga aglamasi sinir hoplatiyor 🤣🤣

Gulse daha iyi. Sabahin 7 sinde ciglik cigliga aglamasi sinir hoplatiyor 🤣🤣
Benimkide agliyor bende sinir oluyorum .git baban giydirsin diyorum pilini pirtini toplayip banasina veriyo bide donup bama bakiyo cokda umrumdaydi memeyide baban versin diyorum bende 😅. Bide simdi mont sapka kavgamiz olcak lostin kanki. Benim evim sogul okuyor pantif kavgamizada böğün basladik 🤣

Benimkide agliyor bende sinir oluyorum .git baban giydirsin diyorum pilini pirtini toplayip banasina veriyo bide donup bama bakiyo cokda umrumdaydi memeyide baban versin diyorum bende 😅. Bide simdi mont sapka kavgamiz olcak lostin kanki. Benim evim sogul okuyor pantif kavgamizada böğün basladik 🤣
Benimkindoğduğundan beri altını değiştirirken de giyinirken de çığlık çığlığa ağlıyor.Normalde sakin çocuk çok nadir ağlar.Ama giydirmek resmen işkence .İki kişi zor zaptediyoruz.

Bazen ben de uyurken değiştyorum üstünü ve bezini.Uyurken bile kavga ediyor benle😂

Back
X