Benim de çok dökülüyor özellikle banyoda.Ama çok gür saçlarım olduğu için belirgin bir azlık gözükmüyor.Argan yağı güzel besliyormuş saçları.Badem yagi falan deniycem birseyler. Ama önden dökülen geri cikmaz diyorlar... Pconun gözü çıksın
Dün gece 4 te kalktı 5 buçukta zor uyuttum, büyüyecekler ana bizi de mahvetceklerBizimki de gündüz ve gece uykuları öncesi direnmeye başladı.Ama en geç 22.30 da uyuyor.Gece çok kalkıyor tekrar daldırana kadar emzir salla mahvoluyorum.Ne zamaan bitecek şu bitki çayını denemedim hala hep unutuyorum.
Ben de dün gece 4 te zor uyuttum.Emziriyorum tam dalıyor yatırıyorum kalkıyor.Ayağıma alıyorum tam daldı diyorum kalkıyor delirtti resmen.Ben de 5,5 gibi ancak uyuttum.7,5 da kalktı en son.Dün gece 4 te kalktı 5 buçukta zor uyuttum, büyüyecekler ana bizi de mahvetcekler
Allah yardımcımız olsun gerçekten canım, bir de emzirmeyi bıraktırma var gözümde canlanamıyor bileBen de dün gece 4 te zor uyuttum.Emziriyorum tam dalıyor yatırıyorum kalkıyor.Ayağıma alıyorum tam daldı diyorum kalkıyor delirtti resmen.Ben de 5,5 gibi ancak uyuttum.7,5 da kalktı en son.
Selam canim. Ben eslemi gündüz fazla uyutmuyorum. Max 2 saat. Genelde tek uyku yaptırıyorum 14.-16 arasi gibi okula gideceğimiz için uyusa da uyandiriyorum. Ama gazı oldugu icin gece kalkıyor...Canlarım nasılsınız ya nasıl gidiyor? Girip şöyle bir göz atabiliyorum yazmaya hiç fırsatım bile olmadı ne zamandır. Benim cadıyla başım dertte uyumuyor ya uyumuyor. Özelikle okuldan iyice yorgun geldiğim günler daha bir huyu tutuyor sanki usandım ya artık ağzıma tükürdü bu çocuk benim, var mı sizde de böyle uyku gerilemesi felan, 12 den önce uyutamıyorum ya kaç saattir uğraşıyorum
Bende genc kizliktan itibaren seyrelme vardi ama geçen seneden beri acayipppp döküldü. Resim atarim bir ara. Helalles sampuan aldim o biraz durdurdu. Ama önden dökülen saç çıkmaz yaziyor her yerdeHa baya baya dökülüyor diyorsun. Bademyağı ve zeytinyağı kullan kuzum emzirmeyi bırakmadan düzelmeyecek dökülmeler anlaşılan . Çıkmıyor mu küçük küçük dökülenler yerine ?
Canım bizim 10.aydan bu yana da tek uyku, ama öğleden sonra okulda olduğum için çok müdahale edemiyorum bir güzel babasıyla uyuyorlar ama konuşcam eşimle uyutmasın artık eğer çok geç kalırsa uykusuSelam canim. Ben eslemi gündüz fazla uyutmuyorum. Max 2 saat. Genelde tek uyku yaptırıyorum 14.-16 arasi gibi okula gideceğimiz için uyusa da uyandiriyorum. Ama gazı oldugu icin gece kalkıyor...
Oh oh ne güzel. Sen çek çileyi sonra... Söyle uyutmasin onun işine geliyodur tabi. Sabah kacta kalkiyorCanım bizim 10.aydan bu yana da tek uyku, ama öğleden sonra okulda olduğum için çok müdahale edemiyorum bir güzel babasıyla uyuyorlar ama konuşcam eşimle uyutmasın artık eğer çok geç kalırsa uykusu
Bizim de ayni son zamanda bir uyaniyor 4 gibi memede bile uyumuyor. Bir ben evin icinde gezdiriyorum. Bir babasi. 1 saat sonra anca uyuyor.Dün gece 4 te kalktı 5 buçukta zor uyuttum, büyüyecekler ana bizi de mahvetcekler
Aynen çok işine geliyor beraber yatıyorlar canım gerçekten, bu kızın ziyanlığı bana zaten. Sabah değişiyor kuzum mesala bu sabah 7 de kalktı, umarım en geç 8.30 da uyanmış oluyorOh oh ne güzel. Sen çek çileyi sonra... Söyle uyutmasin onun işine geliyodur tabi. Sabah kacta kalkiyor
Bizim babasını da istemiyor o saatlerde , istese de poposunda pireler uçuşur uyanmıyor manyak herifBizim de ayni son zamanda bir uyaniyor 4 gibi memede bile uyumuyor. Bir ben evin icinde gezdiriyorum. Bir babasi. 1 saat sonra anca uyuyor.
Ayy aynısı ya bizim de öyle 1 haftadır. Kafayı yiycem resmen. Bir türlü dalamıyor. Artık uzanıyorum bende bir yandan ayagimda sallıyorum bir yandan uyukluyorum. Yorulunca eşim alıyor biraz sa o evde gezdiriyor zar zor 1,5 saate anca dalıyor. Sonra da dedigin gibi en geec 8 de hortluyor.Ben de dün gece 4 te zor uyuttum.Emziriyorum tam dalıyor yatırıyorum kalkıyor.Ayağıma alıyorum tam daldı diyorum kalkıyor delirtti resmen.Ben de 5,5 gibi ancak uyuttum.7,5 da kalktı en son.
Anladim cnm belki cikar uzulme dibine sarimsakmi suruluyodu sanki oyle biseyler hatirliyorum.. bu zikkimin etkisi herkese baskaBende genc kizliktan itibaren seyrelme vardi ama geçen seneden beri acayipppp döküldü. Resim atarim bir ara. Helalles sampuan aldim o biraz durdurdu. Ama önden dökülen saç çıkmaz yaziyor her yerde
Pinkpinkblue aşırı killanma,akne, saç dökülmesi. Hepsi pcodan. Bir tek reglim düzenli
Bir dunya hormonlu gida varken sut bana cok masummus gibi geliyor acikcasiBir yerde okudum inek sütü erken ergenliğe geçişe neden oluyormuş.Mümkünse keçi koyun ürünleri verin diyorlar.Arsştırma sonuçları öyleymiş.
Ben oluruma bıraktım emzirme işini gittiği yere kadarAllah yardımcımız olsun gerçekten canım, bir de emzirmeyi bıraktırma var gözümde canlanamıyor bile
Benimki gündüz 1-1,5 saat ancak uyuyor çok nadir 2 saat.Gece neden kalkıyor anlamıuorum dün gece kalkmadı mesela.Selam canim. Ben eslemi gündüz fazla uyutmuyorum. Max 2 saat. Genelde tek uyku yaptırıyorum 14.-16 arasi gibi okula gideceğimiz için uyusa da uyandiriyorum. Ama gazı oldugu icin gece kalkıyor...
Ben büyüğünde yorganı 3 yaşından sonra kullanabildim hep tulum kullandım.Şuan başka bir sorun çıktı üstünü açıyorgeçen gün tulumuyla uyutmuştum üşümemişti o kadar vücut ısısı iyiydi. Dün normal pijama giydirip yatırdım. Üstüne de battaniye örtmüstüm ama açmış gece bir gittim ayakları elleri buz gibi. Karnı falanda soguktu.
Artık geceleri soğuk oluyor. Yanımdayken sürekli örtüyordum ama simdi her saat gidip kontrol etmem zor olur.
Yedek uyku tulumu alıcam. Birde bebek yorganımı alsam diyorum?
Dönünce battaniye altında kalıyor. Yorgan kullanan var mı nasıl üstünde kalır mı acaba? Biraz daha tok duruyorya acaba daha mı iyi olur diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?