2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benimkiler bu ara Allah diyip namaz kiliyor .babam evde masallah vakit kacirmaz seccadeleri var kendilerinin ezani duyunca getiriyorlar.ozellikle kizin yakin zamanda pek konusasi yok ama uzuluyorum arada

Dün gece 4 te kalktı 5 buçukta zor uyuttum, büyüyecekler ana bizi de mahvetcekler

Dün gece 4 te kalktı 5 buçukta zor uyuttum, büyüyecekler ana bizi de mahvetcekler
Ben de dün gece 4 te zor uyuttum.Emziriyorum tam dalıyor yatırıyorum kalkıyor.Ayağıma alıyorum tam daldı diyorum kalkıyor delirtti resmen.Ben de 5,5 gibi ancak uyuttum.7,5 da kalktı en son.

Ben de dün gece 4 te zor uyuttum.Emziriyorum tam dalıyor yatırıyorum kalkıyor.Ayağıma alıyorum tam daldı diyorum kalkıyor delirtti resmen.Ben de 5,5 gibi ancak uyuttum.7,5 da kalktı en son.
Allah yardımcımız olsun gerçekten canım, bir de emzirmeyi bıraktırma var gözümde canlanamıyor bile

Selam canim. Ben eslemi gündüz fazla uyutmuyorum. Max 2 saat. Genelde tek uyku yaptırıyorum 14.-16 arasi gibi okula gideceğimiz için uyusa da uyandiriyorum. Ama gazı oldugu icin gece kalkıyor...

Ha baya baya dökülüyor diyorsun. Bademyağı ve zeytinyağı kullan kuzum emzirmeyi bırakmadan düzelmeyecek dökülmeler anlaşılan . Çıkmıyor mu küçük küçük dökülenler yerine ?
Bende genc kizliktan itibaren seyrelme vardi ama geçen seneden beri acayipppp döküldü. Resim atarim bir ara. Helalles sampuan aldim o biraz durdurdu. Ama önden dökülen saç çıkmaz yaziyor her yerde

Pinkpinkblue aşırı killanma,akne, saç dökülmesi. Hepsi pcodan. Bir tek reglim düzenli

Selam canim. Ben eslemi gündüz fazla uyutmuyorum. Max 2 saat. Genelde tek uyku yaptırıyorum 14.-16 arasi gibi okula gideceğimiz için uyusa da uyandiriyorum. Ama gazı oldugu icin gece kalkıyor...
Canım bizim 10.aydan bu yana da tek uyku, ama öğleden sonra okulda olduğum için çok müdahale edemiyorum bir güzel babasıyla uyuyorlar ama konuşcam eşimle uyutmasın artık eğer çok geç kalırsa uykusu

Canım bizim 10.aydan bu yana da tek uyku, ama öğleden sonra okulda olduğum için çok müdahale edemiyorum bir güzel babasıyla uyuyorlar ama konuşcam eşimle uyutmasın artık eğer çok geç kalırsa uykusu
Oh oh ne güzel. Sen çek çileyi sonra... Söyle uyutmasin onun işine geliyodur tabi. Sabah kacta kalkiyor

Kızlar odasını ayırdım artık. 2 gündür kendi odasında uyuyor. İlk gün çok uyandı gel git yaptım ama dün daha iyiydi az uyandı. Bir de uyanınca anne diye sesleniyor bende hemen kalkıp gidiyorum. Korktuğum gibi olmadı. Ya ağlarsa korkarsa duymazsam falan diye tedirgin oluyordum. Ama çok şükür kendi de daha rahat ediyor sanki. Beşikte dönüp duruyordu rahat edemiyordu artık bizim yatağa geçiyordu.

Şuan başka bir sorun çıktı üstünü açıyor geçen gün tulumuyla uyutmuştum üşümemişti o kadar vücut ısısı iyiydi. Dün normal pijama giydirip yatırdım. Üstüne de battaniye örtmüstüm ama açmış gece bir gittim ayakları elleri buz gibi. Karnı falanda soguktu.
Artık geceleri soğuk oluyor. Yanımdayken sürekli örtüyordum ama simdi her saat gidip kontrol etmem zor olur.
Yedek uyku tulumu alıcam. Birde bebek yorganımı alsam diyorum?
Dönünce battaniye altında kalıyor. Yorgan kullanan var mı nasıl üstünde kalır mı acaba? Biraz daha tok duruyorya acaba daha mı iyi olur diyorum.

Oh oh ne güzel. Sen çek çileyi sonra... Söyle uyutmasin onun işine geliyodur tabi. Sabah kacta kalkiyor
Aynen çok işine geliyor beraber yatıyorlar canım gerçekten, bu kızın ziyanlığı bana zaten. Sabah değişiyor kuzum mesala bu sabah 7 de kalktı, umarım en geç 8.30 da uyanmış oluyor

Ayy aynısı ya bizim de öyle 1 haftadır. Kafayı yiycem resmen. Bir türlü dalamıyor. Artık uzanıyorum bende bir yandan ayagimda sallıyorum bir yandan uyukluyorum. Yorulunca eşim alıyor biraz sa o evde gezdiriyor zar zor 1,5 saate anca dalıyor. Sonra da dedigin gibi en geec 8 de hortluyor.

Anladim cnm belki cikar uzulme dibine sarimsakmi suruluyodu sanki oyle biseyler hatirliyorum.. bu zikkimin etkisi herkese baska benim regli biliyosun evlerden irak 1hafta arayla

Benimki gündüz 1-1,5 saat ancak uyuyor çok nadir 2 saat.Gece neden kalkıyor anlamıuorum dün gece kalkmadı mesela.

Ben büyüğünde yorganı 3 yaşından sonra kullanabildim hep tulum kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…