Yorgan cok kullanışlı olmaz gibi geliyor bana ya .Şuan başka bir sorun çıktı üstünü açıyorgeçen gün tulumuyla uyutmuştum üşümemişti o kadar vücut ısısı iyiydi. Dün normal pijama giydirip yatırdım. Üstüne de battaniye örtmüstüm ama açmış gece bir gittim ayakları elleri buz gibi. Karnı falanda soguktu.
Artık geceleri soğuk oluyor. Yanımdayken sürekli örtüyordum ama simdi her saat gidip kontrol etmem zor olur.
Yedek uyku tulumu alıcam. Birde bebek yorganımı alsam diyorum?
Dönünce battaniye altında kalıyor. Yorgan kullanan var mı nasıl üstünde kalır mı acaba? Biraz daha tok duruyorya acaba daha mı iyi olur diyorum.
Benimki yemek o kadar az yiyor ki emdiği için bence,2 yaşına gelince bırakmayı deneyeceğim bakalım o zamana kadar devam ben deBen oluruma bıraktım emzirme işini gittiği yere kadar
Gecmis olsun canim insallah bu hafta toprrlar burunn akintisida kuru oksuruk gibi uzun suruyorNasılsınız canlar hayat nasıl gidiyor benşm ufaklığın burnu iki haftadır akıyor bir durduramadım ya
Aunen valla ya bir koşturmavaGecmis olsun canim insallah bu hafta toprrlar burunn akintisida kuru oksuruk gibi uzun suruyor
Hayat ayni yorucu omur gidiyo hic anlamadan
Çok geçmiş olsun arkadaşım salgına yakalanmışsınızSelam kizlar. Biz eslemle hastayiz. İshal olduk, iki gündür hastanelerde koşturuyorum. İçim çok fena. İshalim durdu ama karnim taş gibi kramplar falan oluyor. Eslemde hafif ateşte oldu. Dün kan verdik, bugun idrar .. ne kadar zor oldugunu tahmin edersiniz
Allah korusun canım Allah muhafaza. 1 aydır ikiside hastalar. Tam iyileşir gibi olup hadi yine ayni. İnan perişan haldeyim. Gram uyku dinlenme yok. Birde kendimde rahatsiz olunca off cok zor yaÇok geçmiş olsun arkadaşım salgına yakalanmışsınızbizimde bir arkadaşımızın kızı zatürre olmuş sevk etmişler İzmir’de yoğun bakımdaymış kalbini falan sarmış… Allah beterinden korusun yavrularımızı
Aaaa Allah korusun yaa cok uzuldum rabbim sifa versin insallahÇok geçmiş olsun arkadaşım salgına yakalanmışsınızbizimde bir arkadaşımızın kızı zatürre olmuş sevk etmişler İzmir’de yoğun bakımdaymış kalbini falan sarmış… Allah beterinden korusun yavrularımızı
Canim cok gecmis olsun ,umca varmiydi sende varsa ondan versene yusraya artirmadan halleder belki . Okula basladilar mecbur hastada olcaklar canimnAllah korusun canım Allah muhafaza. 1 aydır ikiside hastalar. Tam iyileşir gibi olup hadi yine ayni. İnan perişan haldeyim. Gram uyku dinlenme yok. Birde kendimde rahatsiz olunca off cok zor yabu kış nasıl geçecek bilmiyorum. Akşamdan beride yusra öksürüyor. Balatalari siyirmaya az kaldi...
Ben hep burdayim perisan hayatimin dinlenme merkeziPfff burası bile boş
Çok geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsınız inşallhSelam kizlar. Biz eslemle hastayiz. İshal olduk, iki gündür hastanelerde koşturuyorum. İçim çok fena. İshalim durdu ama karnim taş gibi kramplar falan oluyor. Eslemde hafif ateşte oldu. Dün kan verdik, bugun idrar .. ne kadar zor oldugunu tahmin edersiniz
Veriyorum canım ama ne faydaCanim cok gecmis olsun ,umca varmiydi sende varsa ondan versene yusraya artirmadan halleder belki . Okula basladilar mecbur hastada olcaklar canimn
Geçmiş olsun kuzum, geçen sene kapanmalarla karşılaşmadığımız birçok virüa şimdi hayatımızda çok fazla salgın var, hemen toplayın inşallah ailecekSelam kizlar. Biz eslemle hastayiz. İshal olduk, iki gündür hastanelerde koşturuyorum. İçim çok fena. İshalim durdu ama karnim taş gibi kramplar falan oluyor. Eslemde hafif ateşte oldu. Dün kan verdik, bugun idrar .. ne kadar zor oldugunu tahmin edersiniz
Canim Allah kolaylik versin. Daha once dedigim gibi sabah cok uyuyorsa ya da oglen cok uyuyorsa gece erken uyumuyordu benimkilerdeCanlar benim kız zaten 10.aydan beri tek uyku yapıyordu galiba onu da bırakacak gece 12 den önce uyumuyor çıldıracağım artık valla hiç
Bişeye yetişemiyorum ya birazdan okula gitcem 1 saat uğraştım uyumadı kaldırdım hazırlancam müsade etmiyor
İnşallah canim. Bugun kizi goturmedim okula. Bir torba ilaç vermiş doktorGeçmiş olsun kuzum, geçen sene kapanmalarla karşılaşmadığımız birçok virüa şimdi hayatımızda çok fazla salgın var, hemen toplayın inşallah ailecek
Öğlen oldu uyumadı kuzum sabah 9 da kalktı ama gece 12 ui geçiyordu uyuduğundaCanim Allah kolaylik versin. Daha once dedigim gibi sabah cok uyuyorsa ya da oglen cok uyuyorsa gece erken uyumuyordu benimkilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?