2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yorgan cok kullanışlı olmaz gibi geliyor bana ya .

Selam kizlar. Biz eslemle hastayiz. İshal olduk, iki gündür hastanelerde koşturuyorum. İçim çok fena. İshalim durdu ama karnim taş gibi kramplar falan oluyor. Eslemde hafif ateşte oldu. Dün kan verdik, bugun idrar .. ne kadar zor oldugunu tahmin edersiniz

Çok geçmiş olsun arkadaşım salgına yakalanmışsınız bizimde bir arkadaşımızın kızı zatürre olmuş sevk etmişler İzmir’de yoğun bakımdaymış kalbini falan sarmış… Allah beterinden korusun yavrularımızı

Allah korusun canım Allah muhafaza. 1 aydır ikiside hastalar. Tam iyileşir gibi olup hadi yine ayni. İnan perişan haldeyim. Gram uyku dinlenme yok. Birde kendimde rahatsiz olunca off cok zor ya bu kış nasıl geçecek bilmiyorum. Akşamdan beride yusra öksürüyor. Balatalari siyirmaya az kaldi...

Aaaa Allah korusun yaa cok uzuldum rabbim sifa versin insallah

Canim cok gecmis olsun ,umca varmiydi sende varsa ondan versene yusraya artirmadan halleder belki . Okula basladilar mecbur hastada olcaklar canimn

Çok geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsınız inşallh

Canlar benim kız zaten 10.aydan beri tek uyku yapıyordu galiba onu da bırakacak gece 12 den önce uyumuyor çıldıracağım artık valla hiç
Bişeye yetişemiyorum ya birazdan okula gitcem 1 saat uğraştım uyumadı kaldırdım hazırlancam müsade etmiyor

Geçmiş olsun kuzum, geçen sene kapanmalarla karşılaşmadığımız birçok virüa şimdi hayatımızda çok fazla salgın var, hemen toplayın inşallah ailecek

Canim Allah kolaylik versin. Daha once dedigim gibi sabah cok uyuyorsa ya da oglen cok uyuyorsa gece erken uyumuyordu benimkilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…