- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Okullarda da feci salgın var maalesef kuzum iyi yapmışsın bir sürü evde toparlasın bari kendini. O kadar küçük çocuklara bir torba ilaç kafasını inan anlamıyorum ben deİnşallah canim. Bugun kizi goturmedim okula. Bir torba ilaç vermiş doktor
Ama 9da kalktiysa oglen uyumazki. Eslemde cok uzun zamandir tek uyku yapiyor misal bu sabah 9.30 gibi uyandilar şimdi uyuttum daha. Artik uyku araligi acildi 3 4 saatte uyumamasi çok normal..Öğlen oldu uyumadı kuzum sabah 9 da kalktı ama gece 12 ui geçiyordu uyuduğunda
Maalesef hastaligi cok ilerlemiş direkt astım başladı bu sefer. Mecbur vermek zorundayiz. Ozeldeki doktorumuza götüremiyorum ki, muayenesi kimbilir kaç oldu... Haftaya çapa tip fakültesinde alerji bölümüne randevu buldum. Oraya da nasıl gidip gelecegiz hic bilmiyorumOkullarda da feci salgın var maalesef kuzum iyi yapmışsın bir sürü evde toparlasın bari kendini. O kadar küçük çocuklara bir torba ilaç kafasını inan anlamıyorum ben de
Canim cok uzuldum insallah cabuck toparlarMaalesef hastaligi cok ilerlemiş direkt astım başladı bu sefer. Mecbur vermek zorundayiz. Ozeldeki doktorumuza götüremiyorum ki, muayenesi kimbilir kaç oldu... Haftaya çapa tip fakültesinde alerji bölümüne randevu buldum. Oraya da nasıl gidip gelecegiz hic bilmiyorum
Canim yaa seni ne kdar zorluyor,Allah sabir versin simdi tek cocuk yine saberdiyorsundur inan 2.de hicbiseye sabrin olmuyo evde surekli bagirip cagiriyorum yaa cocuklarada yansiyor onlarda hircin yaramaz.Canlar benim kız zaten 10.aydan beri tek uyku yapıyordu galiba onu da bırakacak gece 12 den önce uyumuyor çıldıracağım artık valla hiç
Bişeye yetişemiyorum ya birazdan okula gitcem 1 saat uğraştım uyumadı kaldırdım hazırlancam müsade etmiyor
Yalniz degilsin canim. Az once hatice kubra tongarin kitabini okumaya basladim. İyilesen cocuklugum iyilesen anneligim. Daha yeni baslamama ragmen cok farkli bakis açım oldu. Yillardir kitap okumuyordum, bu yıl hem kitap okumaya hem sevdigim şeylere yönelerek kendimi hafifletmek istiyorum. Dün mesela normalde kendim icin doktora gidecektim ordan kuafore gidip sacimi kestircektim. Ama cocuklar hastalandi doktoru iptal ettim. Bu aksam esim çocuklara bakarsa kuafore gidicem. Benimde birseylere ihtiyacim var artik bunu gorebiliyorum.Bebeginin 2 yas sendoruma girdigini dusunen varmi? Yoksa yalnizmiyim bu yasli yokuslu yolda
İnşallah canim. Haftasonu evde dinlenerek gecirecegiz. Yarinda gitmeyi cok istedigim bir düğün vardı. Ama uzak bir yerde cocuklari birakamam, gotursem insanlara bulastirabiliriz. Uzgunum biraz.. neyse cocuklar iyilessindeCanim cok uzuldum insallah cabuck toparlar
Bizde de hep ayni. Ve bugun ilk kez ablasini isirdi diye gerizekali diye bagirdim. Kendime inanamadim. Normalde bagiririm evet ama asla salak manyak gibi kelimeler soylemem. Cok uzuldum cok pisman oldum. Ama boyle böyle yaralar açıyoruz işte cocuklarda. Onlar bebek. Her zaman bunu hatirlatalim birbirimize olur mu, agliyorum yaAcaip huysuz bu aralar bize vuruyor cimcikliyo isiriyor ,dun emziriyodum ben dalmisim baba bi tokat atti yuzum uyustu o derecede eli agir . Ablasinin dun sirtini isirdi kanatti oyle bi guc. Surekli meme istiyor meme uclarim yeni dogan zamanindaki gibi yara sizim sizim aglaya vahlaya emziriyorum gece desen bin defa kalkiyor,dun komsuyala karsilastimda bana diyoki sana uzuluyoruz gece hic uyutmuyo seni. Okula gidip gelmekde cok yoruyor sadece 5dk suruyor ama o nasil bi 5dk 114 tane merdiven kucagimda montla ayakkabiyla totalde 12kilo cocuk 114.basamaga kadar 24 kilo hissi veriyo . 1tane merdiven cikaramiyorum oylede bir inat cocuk. Evden cikarken ayakkabi giuse mont icin kavga ,montunu giyse ayakkabinicin kavga giyriyorum binada kaciyo dusecek diyr korkuyorum binada sesimiz yankili yankili rezillik her cikisimiz Oyle iste kizlar bu aralar cok yorucu hersey . Dusene dokulene kirilana yemeyene hic sabrim kalmadi yaa .
Canim bende dun inan kitap arastirdim ne okusamda uzmesem cocuklarimi diye bide defneye uzuluyorum 4gundur cis kaciriyor benim yuzumdenmi diyorum uzukuyorum hafta sonuda devam ederse ogretmeniyle konuscam . Dedigin cok dogru canim yorgun....Yalniz degilsin canim. Az once hatice kubra tongarin kitabini okumaya basladim. İyilesen cocuklugum iyilesen anneligim. Daha yeni baslamama ragmen cok farkli bakis açım oldu. Yillardir kitap okumuyordum, bu yıl hem kitap okumaya hem sevdigim şeylere yönelerek kendimi hafifletmek istiyorum. Dün mesela normalde kendim icin doktora gidecektim ordan kuafore gidip sacimi kestircektim. Ama cocuklar hastalandi doktoru iptal ettim. Bu aksam esim çocuklara bakarsa kuafore gidicem. Benimde birseylere ihtiyacim var artik bunu gorebiliyorum.
Sorunla alakasiz olduysa kusura bakma. Ama asil demek istedigim çocuklar buyuyor meraklari elbette artacak, bilincleri gelisiyor. Fakat bizim tahammulumuz yok. Onlarin henuz daha hayatin cok basinda oldugunu herseyi yeni yeni kesfettigini goremeyecek kadar yorgun ve zamansiziz
Olsun cnm siz iyi olunda insallah .İnşallah canim. Haftasonu evde dinlenerek gecirecegiz. Yarinda gitmeyi cok istedigim bir düğün vardı. Ama uzak bir yerde cocuklari birakamam, gotursem insanlara bulastirabiliriz. Uzgunum biraz.. neyse cocuklar iyilessinde
Bizde de hep ayni. Ve bugun ilk kez ablasini isirdi diye gerizekali diye bagirdim. Kendime inanamadim. Normalde bagiririm evet ama asla salak manyak gibi kelimeler soylemem. Cok uzuldum cok pisman oldum. Ama boyle böyle yaralar açıyoruz işte cocuklarda. Onlar bebek. Her zaman bunu hatirlatalim birbirimize olur mu, agliyorum ya
Kitapta beni şuan etkiledi. Cok zor birşey travmalarla yüzleşmek. Kendi yasadiklarimi şuan bulamiyorum. Tek bildigim cok yalniz bir cocuktum. Çok şiddet gormedim fiziksel ama muhtemelen annemde çok bagiriyordu animsayamiyorum. Bu kabullenme sureci, tetiklemeleri bulmak kolay olmayacak. Ama ben yapamazsam çocuklarım artik etkileniyor.gecen gun bende biktim artik herseydne hepinizden diye bagirdim ,ve defne bana ne dedi biliyimusun amme 6 yas dogum gunumde annem bize kizmasin diye dilek tutucam dedi ne cevap verecegimi bilemedim aglayamadim bile . Bende annem gibi oldum iste dovmuyorum ama bagirip cagiriyorum soyleniyorum hep cok uzgunum cok. 2 yasa kadar sabredip memeden kesip olmadi psikologa gidicem
Çiş kaçırmasi önemliCanim bende dun inan kitap arastirdim ne okusamda uzmesem cocuklarimi diye bide defneye uzuluyorum 4gundur cis kaciriyor benim yuzumdenmi diyorum uzukuyorum hafta sonuda devam ederse ogretmeniyle konuscam . Dedigin cok dogru canim yorgun....
Fsrkindayim canim 2 gun daha muhdet verdim kemdimce. Cunku ilk 2gun gece cisini yapmadan yattigini farkettim, dun ise sulugu full doluydu onu icti aklimada hic gelmedi. Gece agladi cisinin oldugunu amlayana kdar wcde pijamasina isedi hic kizmadim guzelce degistirdim optum sevdim yatirdim geri . Sabahda gunaydin kiz sidikli diye takildim oda guldu biraz iÇiş kaçırmasi önemli
Ogretmeniyle de konuş, evdeki durumunuda gözlemle
Hepimizde var ya bende çok kızıyorum bu aralar büyüğe istiyorum ki kendi sorumluluklarını ben söylemeden yapsın ama daha küçük galiba bunun icin psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bendeBabam bizi hep panik yetistirdi , hic bir yere gec kalmadim hep erken kalktim kahvaltiyi hazirladim herkesi uyandirdim cantami geceden hazirlardim,kardeslerime beslenme hazirlardim , kahvaltidan sonra cagirirdim herkesi annem yatardi kalkmazdi . Giderkende kahvaltiliklari kaldirmazsam kizardi bana babamda kizardi. Pazar gunleri uyumamiza kizardi babam patt dir odamin kapisini acar uykumdan sicratirdi, pijamayla dolasmamada kizardi, sacimiz kivircik onada kizardi tarasaniz boyle dolasmaz derdi, hic unutmam evlendim sehir disindaydik biz ailelere geldik iste cumadan geldik ilk defa kalcaz aliskanlik olmus cmt hemen uyanmistim kizarlarmiki diye. Herseyim her hareketim her arkadasim elestirilirdi evde bisey alinacaksa hep ucuz olan ve buyuk olan alinirdi bin sene giyelim diye . 20 tl harclikla hergun 2vesayit otobuse binip uniye giderdim ,param bitse soylemezdim ac ac gezerdim, karnem kotu geldi diye babam bana cep telefonu almamisti hic unutmam bintakoz vermisti sirf haber alalim die lise 1dim herkeste son model telefon vardi ozenirdim sarja taktiklarinda babamin tekefonunu elime alip elime yakisiyomu diye bakardim. Anne olunca kizmicam bagirmicam sabirli olcam onlari panikletmicem derdim ama goruyorumki bunlar benim cocukluk yaralarim zaman zaman kanayan yaralarim... annem gibi anneyim iste baska ne olucaktiki ama duzelicem daha iyi daha sabirli bir anne olucam . Kusurabakmayin kizlar oyle yazdim kafam acaip dolu
Bizim neslimiz hep boyle büyüdü. Şuan dusunecek durumda degilim ama pek çok travmam var biliyorum. İnşallah kitap okuyarak belki bazi ucretsiz seanslara katilarak bizlerde iyileştiririz anneligimiziBabam bizi hep panik yetistirdi , hic bir yere gec kalmadim hep erken kalktim kahvaltiyi hazirladim herkesi uyandirdim cantami geceden hazirlardim,kardeslerime beslenme hazirlardim , kahvaltidan sonra cagirirdim herkesi annem yatardi kalkmazdi . Giderkende kahvaltiliklari kaldirmazsam kizardi bana babamda kizardi. Pazar gunleri uyumamiza kizardi babam patt dir odamin kapisini acar uykumdan sicratirdi, pijamayla dolasmamada kizardi, sacimiz kivircik onada kizardi tarasaniz boyle dolasmaz derdi, hic unutmam evlendim sehir disindaydik biz ailelere geldik iste cumadan geldik ilk defa kalcaz aliskanlik olmus cmt hemen uyanmistim kizarlarmiki diye. Herseyim her hareketim her arkadasim elestirilirdi evde bisey alinacaksa hep ucuz olan ve buyuk olan alinirdi bin sene giyelim diye . 20 tl harclikla hergun 2vesayit otobuse binip uniye giderdim ,param bitse soylemezdim ac ac gezerdim, karnem kotu geldi diye babam bana cep telefonu almamisti hic unutmam bintakoz vermisti sirf haber alalim die lise 1dim herkeste son model telefon vardi ozenirdim sarja taktiklarinda babamin tekefonunu elime alip elime yakisiyomu diye bakardim. Anne olunca kizmicam bagirmicam sabirli olcam onlari panikletmicem derdim ama goruyorumki bunlar benim cocukluk yaralarim zaman zaman kanayan yaralarim... annem gibi anneyim iste baska ne olucaktiki ama duzelicem daha iyi daha sabirli bir anne olucam . Kusurabakmayin kizlar oyle yazdim kafam acaip dolu
Bende bugun bunu yazicaktim gruba. Ozellikle su 3 gundur sen bizi bi gorsen. Kafayi yemek uzereyim..valla bazen kendimi zor tutuyorum agzina bir tane patlatasim geliyor yaBebeginin 2 yas sendoruma girdigini dusunen varmi? Yoksa yalnizmiyim bu yasli yokuslu yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?