- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Ayni canim ayniAcaip huysuz bu aralar bize vuruyor cimcikliyo isiriyor ,dun emziriyodum ben dalmisim baba bi tokat atti yuzum uyustu o derecede eli agir . Ablasinin dun sirtini isirdi kanatti oyle bi guc. Surekli meme istiyor meme uclarim yeni dogan zamanindaki gibi yara sizim sizim aglaya vahlaya emziriyorum gece desen bin defa kalkiyor,dun komsuyala karsilastimda bana diyoki sana uzuluyoruz gece hic uyutmuyo seni. Okula gidip gelmekde cok yoruyor sadece 5dk suruyor ama o nasil bi 5dk 114 tane merdiven kucagimda montla ayakkabiyla totalde 12kilo cocuk 114.basamaga kadar 24 kilo hissi veriyo . 1tane merdiven cikaramiyorum oylede bir inat cocuk. Evden cikarken ayakkabi giuse mont icin kavga ,montunu giyse ayakkabinicin kavga giyriyorum binada kaciyo dusecek diyr korkuyorum binada sesimiz yankili yankili rezillik her cikisimiz Oyle iste kizlar bu aralar cok yorucu hersey . Dusene dokulene kirilana yemeyene hic sabrim kalmadi yaa .
Calismadigim icin birsey diyemiyorum ne yapilabilir. Ama ozellikle gidip donecegini anlatmak daha iyiymiş diye duymuştumAyni canim aynibizimde boyle cok yoruldum. Dun yuzume mahfetti bir bagirdim yapma bir daha diye. Sonra babasina biraktim arabada. ciktim eve agladim.
Sabahlari anneme birakirken hic zorluk cikartmjyordu su son 1 haftadir agliyor anne anne diyee off cok vicdanim sizliyorama aliscak boyle boyle buyuycek yapcak bir sey yok
Evet gizli gizli evden cikmak kotuymus onu yapmiyorum zaten. Anlatiyorum simdi gidiyorum calisip gelicem alicam seni diye. Ama bu ara bana asiri baglandi. Evde de oyle anne anne surekli.Calismadigim icin birsey diyemiyorum ne yapilabilir. Ama ozellikle gidip donecegini anlatmak daha iyiymiş diye duymuştum
ah güzel dünüşüm.. yazdıklarını okudum hepimizin bir dünya çocukluktan kalma travması var emin ol. Belki yalnız olmadığını bilmek iyi gelir sana da bana hep iyi geliyor. Dediğin gibi bazen bende Selin’e annemin bana kullandığı ve benim kızdığım kelimeleri kullanırken buluyorum kendimi. Bunları nasıl silebiliriz ki beynimizden .. Geceleri cok sık uyandığı emmek istediği dönem cok kızıyordum niye uyanıyorsun uyu işte diye . Uyanmadığı zamanlarda da bak o geceler ağrısı vardı yada açtı ondan kalkıyordu neden kızdın ki çocuğa bebek o kalkacak tabi diyorum kendimi suçluyorum . Böyle böyle kafayı sıyırıcam heralde diyorum sonraBebeginin 2 yas sendoruma girdigini dusunen varmi? Yoksa yalnizmiyim bu yasli yokuslu yolda
Takip ediyorum canim. İnan hep ayni durumdayiz. Pandemiyle birlikte iyice artti bence bu durumlar. Sosyal hayat sifirlandi cocuklar evde bize bağımlı büyüdü. Cocuklar normal aslinda biz anormaliz..ah güzel dünüşüm.. yazdıklarını okudum hepimizin bir dünya çocukluktan kalma travması var emin ol. Belki yalnız olmadığını bilmek iyi gelir sana da bana hep iyi geliyor. Dediğin gibi bazen bende Selin’e annemin bana kullandığı ve benim kızdığım kelimeleri kullanırken buluyorum kendimi. Bunları nasıl silebiliriz ki beynimizden .. Geceleri cok sık uyandığı emmek istediği dönem cok kızıyordum niye uyanıyorsun uyu işte diye . Uyanmadığı zamanlarda da bak o geceler ağrısı vardı yada açtı ondan kalkıyordu neden kızdın ki çocuğa bebek o kalkacak tabi diyorum kendimi suçluyorum . Böyle böyle kafayı sıyırıcam heralde diyorum sonraYazamıyorum keşke yüzyüze olacakta saatlerce dertleşsek hepinizle Amine Busra canım barış musluyu da takip etmeni öneririm
Canım 2 de uyusa bile tamamım 3 buçuğu geçerken uyumuş ben okuldaydım 5 buçukta zor uyandırmış babası, yine gece 12 yi bulacak uyumasıAma 9da kalktiysa oglen uyumazki. Eslemde cok uzun zamandir tek uyku yapiyor misal bu sabah 9.30 gibi uyandilar şimdi uyuttum daha. Artik uyku araligi acildi 3 4 saatte uyumamasi çok normal..
Ya çok geçmiş olsun kuzum, hemen toparlar kuzucuk inşallah. Her şey ateş pahası valla bizim de özel aşı var bu ay korkuyorum fiyatını duymaktanMaalesef hastaligi cok ilerlemiş direkt astım başladı bu sefer. Mecbur vermek zorundayiz. Ozeldeki doktorumuza götüremiyorum ki, muayenesi kimbilir kaç oldu... Haftaya çapa tip fakültesinde alerji bölümüne randevu buldum. Oraya da nasıl gidip gelecegiz hic bilmiyorum
Evet bu şekilde zor baya. Sabah 7 8 arasi kaldirman lazim bence oglen uyuyacak sonra da erken uyuyacak. Bir süre direnir ama zamanla rutin otururCanım 2 de uyusa bile tamamım 3 buçuğu geçerken uyumuş ben okuldaydım 5 buçukta zor uyandırmış babası, yine gece 12 yi bulacak uyuması
Allah gerçekten size yardım etsin kuzum biz birine yetişemiyoruz. Okulda da işimiz çok zor, çocuklar okulu, okul kültürünğ unutmuş. Tik tok izleyip terbiyesiz bir sürü şey öğreniyorlarCanim yaa seni ne kdar zorluyor,Allah sabir versin simdi tek cocuk yine saberdiyorsundur inan 2.de hicbiseye sabrin olmuyo evde surekli bagirip cagiriyorum yaa cocuklarada yansiyor onlarda hircin yaramaz.
Son günlerde ins.ta da cok görür oldum bu tiktok muhabbetini birde bir dizi baslamis galiba. Allah korusun cocuklarimizi yaAllah gerçekten size yardım etsin kuzum biz birine yetişemiyoruz. Okulda da işimiz çok zor, çocuklar okulu, okul kültürünğ unutmuş. Tik tok izleyip terbiyesiz bir sürü şey öğreniyorlar
Eminim dusunusum herkes annesi gibi anme babasi gibi baba. Cok zor cok hassas cocuk yetistirmek acaipndarladim bugun kendimi boyle kizmamaya cakistikca dahada gozume biseyler batiyo sanki .ahh neyse insallah gececek . Baris musluyu bende takip ediyorum cok guzel geri donusleri var ama oturup ona vakitmi varkide cocuklugumuza inekah güzel dünüşüm.. yazdıklarını okudum hepimizin bir dünya çocukluktan kalma travması var emin ol. Belki yalnız olmadığını bilmek iyi gelir sana da bana hep iyi geliyor. Dediğin gibi bazen bende Selin’e annemin bana kullandığı ve benim kızdığım kelimeleri kullanırken buluyorum kendimi. Bunları nasıl silebiliriz ki beynimizden .. Geceleri cok sık uyandığı emmek istediği dönem cok kızıyordum niye uyanıyorsun uyu işte diye . Uyanmadığı zamanlarda da bak o geceler ağrısı vardı yada açtı ondan kalkıyordu neden kızdın ki çocuğa bebek o kalkacak tabi diyorum kendimi suçluyorum . Böyle böyle kafayı sıyırıcam heralde diyorum sonraYazamıyorum keşke yüzyüze olacakta saatlerce dertleşsek hepinizle Amine Busra canım barış musluyu da takip etmeni öneririm
Ah canim sorma defne bile izliyor bos telefon var cok bunalinca vizgifilm veya masal izlesim diye veriyorduk bi gulme sesi geldi gittim ne izliyosun dedim o tiktok degolde reels videolari bulmus hatta bi tane cocuguda kafayi takmis sasirdim kaldim ne tepki verecegimi gozleri cok guzel demi anne diyo yasakladik sonraAllah gerçekten size yardım etsin kuzum biz birine yetişemiyoruz. Okulda da işimiz çok zor, çocuklar okulu, okul kültürünğ unutmuş. Tik tok izleyip terbiyesiz bir sürü şey öğreniyorlar
Canim cok uzuldum sana vijdan yaptiriyor ama sende onun gelecegi icin calisiyosun obyuzden kendini kotu hissetme. Canim bence kesinlikle 2yas sendromuna girdiler 3 haftadie falan biyle hircin asi benimkisi. Araba koltugunu birak kucagimda bile oturmuyo arabada ayakta dikiliyor buda tatilden huy kaldi vallahi omrumu yediler ikisi iki yandan ikisinin ayri ayri problemleriAyni canim aynibizimde boyle cok yoruldum. Dun yuzume mahfetti bir bagirdim yapma bir daha diye. Sonra babasina biraktim arabada. ciktim eve agladim.
Sabahlari anneme birakirken hic zorluk cikartmjyordu su son 1 haftadir agliyor anne anne diyee off cok vicdanim sizliyorama aliscak boyle boyle buyuycek yapcak bir sey yok
Insallah canim.Bizim neslimiz hep boyle büyüdü. Şuan dusunecek durumda degilim ama pek çok travmam var biliyorum. İnşallah kitap okuyarak belki bazi ucretsiz seanslara katilarak bizlerde iyileştiririz anneligimizi
Evet canim demekki biz buyuk beklentiye giriyoruzHepimizde var ya bende çok kızıyorum bu aralar büyüğe istiyorum ki kendi sorumluluklarını ben söylemeden yapsın ama daha küçük galiba bunun icin psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bende
Kuzum benim ya o kadar üzüldüm ki, inan biz de hemen hemen siz kadar varız bu konuda. Hele bu aralar çok zorluyorum sabrımıAcaip huysuz bu aralar bize vuruyor cimcikliyo isiriyor ,dun emziriyodum ben dalmisim baba bi tokat atti yuzum uyustu o derecede eli agir . Ablasinin dun sirtini isirdi kanatti oyle bi guc. Surekli meme istiyor meme uclarim yeni dogan zamanindaki gibi yara sizim sizim aglaya vahlaya emziriyorum gece desen bin defa kalkiyor,dun komsuyala karsilastimda bana diyoki sana uzuluyoruz gece hic uyutmuyo seni. Okula gidip gelmekde cok yoruyor sadece 5dk suruyor ama o nasil bi 5dk 114 tane merdiven kucagimda montla ayakkabiyla totalde 12kilo cocuk 114.basamaga kadar 24 kilo hissi veriyo . 1tane merdiven cikaramiyorum oylede bir inat cocuk. Evden cikarken ayakkabi giuse mont icin kavga ,montunu giyse ayakkabinicin kavga giyriyorum binada kaciyo dusecek diyr korkuyorum binada sesimiz yankili yankili rezillik her cikisimiz Oyle iste kizlar bu aralar cok yorucu hersey . Dusene dokulene kirilana yemeyene hic sabrim kalmadi yaa .
Yapacağım kuzum onu, böyle çok zor çünkü. Hala dönüp duruyor mesala uyutamadımEvet bu şekilde zor baya. Sabah 7 8 arasi kaldirman lazim bence oglen uyuyacak sonra da erken uyuyacak. Bir süre direnir ama zamanla rutin oturur
Valla öyle kuzum 5.sınıf çocuğunun bilmediği şey yokSon günlerde ins.ta da cok görür oldum bu tiktok muhabbetini birde bir dizi baslamis galiba. Allah korusun cocuklarimizi ya
Aynen öyle kankam gerçekten gelecek çok korkunç, çok kötü şeyler artık çocukların ulaşabileceği her yerde. Rabbim korusun evlatlarımızı, bizleriAh canim sorma defne bile izliyor bos telefon var cok bunalinca vizgifilm veya masal izlesim diye veriyorduk bi gulme sesi geldi gittim ne izliyosun dedim o tiktok degolde reels videolari bulmus hatta bi tane cocuguda kafayi takmis sasirdim kaldim ne tepki verecegimi gozleri cok guzel demi anne diyo yasakladik sonratiktok ne ulkemize nede kulturumuze uygun kizlara ayri erkeklere ayri uzuluyorum akillari 5karis havada kizlar cinsel objeden ibaret 14 15 yasinda cocuklar seksi gorunme cabasi sac bas desen abuk subuk ahhh gelecek cok korkunc gercekten
Canim yorgunlukta cik etkikiyor direk mutsuzluk yaa direk. Onun iyikigi icin emzirmeye devam.ediyorum benim.yerimde baskasi olsa coktan keserdi memeden uclari kabuk kabuk yara camasir bile canimi yakiyor kaldiki disinin arasina alio cekiyo sunduruyo diger memeyle cimcik cimcik oynuyor sira sira emiyo sabrimi zorluyo biyle tepine tepine aglamak geliyor . Antikor olsun kis gekdi diye sabredicem helaki hos olsun imsallah kiymetimizi bilurler buyuduklerindeKuzum benim ya o kadar üzüldüm ki, inan biz de hemen hemen siz kadar varız bu konuda. Hele bu aralar çok zorluyorum sabrımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?