- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
İnşallah bilirler kuzum inşallah, ben de emzirmekten inan usandım ama sırf senin gibi amtikor olsun diye diye emziriyorum. Kızı uyuttum ama babasıyla tartıştık uyku gitti gözümden. Çok sıkıldım ya çok, bazen çok hata yapmışım diyorum annelik bana göre değilmiş gibi geliyor, evdeki ayı hep eleştiriyor hep. Benim tahammülşm yokmuş kendi çocuğuma, o hiç bağırmıyormuş bilmem neymiş. En son psikolojinin bozuk senin dedi pislik, bu mübarek gecede beni mumla aradığı günler gelsin diye dua ediyorumCanim yorgunlukta cik etkikiyor direk mutsuzluk yaa direk. Onun iyikigi icin emzirmeye devam.ediyorum benim.yerimde baskasi olsa coktan keserdi memeden uclari kabuk kabuk yara camasir bile canimi yakiyor kaldiki disinin arasina alio cekiyo sunduruyo diger memeyle cimcik cimcik oynuyor sira sira emiyo sabrimi zorluyo biyle tepine tepine aglamak geliyor . Antikor olsun kis gekdi diye sabredicem helaki hos olsun imsallah kiymetimizi bilurler buyuduklerinde
Peki o ayi neden tahammulsuz kaldiginida gozlemyebilmismi? Birak yaa hepsi ayni adiler hepsi afedersin kendi g.tunun keyfinde. Benimki utanmaz 3.yu istiyor niye istemesinki yapmasi keyif isten gelip yarim saat sevmekten baska ne ise yariyo sanki ! . Guzel duana amiin diyorum kanka uzen uzulsun kimse kusurabakmasin yeter kafayi yedik artikİnşallah bilirler kuzum inşallah, ben de emzirmekten inan usandım ama sırf senin gibi amtikor olsun diye diye emziriyorum. Kızı uyuttum ama babasıyla tartıştık uyku gitti gözümden. Çok sıkıldım ya çok, bazen çok hata yapmışım diyorum annelik bana göre değilmiş gibi geliyor, evdeki ayı hep eleştiriyor hep. Benim tahammülşm yokmuş kendi çocuğuma, o hiç bağırmıyormuş bilmem neymiş. En son psikolojinin bozuk senin dedi pislik, bu mübarek gecede beni mumla aradığı günler gelsin diye dua ediyorum
Kamka bak 1 saattir uyandı uyumuyor deli dana gibi bir o tarafa bir bu tarafa ayakta bekledim yatağının başında, olmadı getirdim bizim yatağa yine de babası olacak insana bulaşmıyor derdi benimle uyumuyor zaten sinirden 2 yi geçiyordu uyuduğum. Hem 12 buçukta uyudu adam hem de kılını kıpırdatmıyor. Valla inancım olmasa kıyamam canıma o kadar darlandım. E 3.cüsü kanka 2.ci ona verdiğin en güzel hediye zaten ben onu bile düşünmüyorum o kadar, sildim kafamdan şu yaptıklarımdan yaşadıklarımdan sonra. Sanki çok yardımı oldu da güya o çok iyi bir baba ben bir boka yaramayan annePeki o ayi neden tahammulsuz kaldiginida gozlemyebilmismi? Birak yaa hepsi ayni adiler hepsi afedersin kendi g.tunun keyfinde. Benimki utanmaz 3.yu istiyor niye istemesinki yapmasi keyif isten gelip yarim saat sevmekten baska ne ise yariyo sanki ! . Guzel duana amiin diyorum kanka uzen uzulsun kimse kusurabakmasin yeter kafayi yedik artik
Kuzum inan o kadar üzülüyorum ki sana da keşke elimden bişey gelseIglaninemziriyodum.kiz aglayarak kalkti geldi kotu ruya gelmis bekle dedim sogumus ev titreye titreye kapinin onumde bekliyo uzuldum memeden cektim kucuk uyandi kucakladim onuda kizin odasina gittik ikisi iki yandan agliyo biri hem agliyo hem ruya anlatiyo kafam dumaaann. Guzelce konustuk ikna.ettim.yatirdim 1saattirde kucugu salliyorum kafam uyusuk artik bunsaate kdar 1saat uyku uyudum ondada 2 defa emzirdim . Hepten kis gelemden gece beslenmesini kesmem.lazim . Aglama fikrine kulaklarim tikali ama gercektende tukendim ...
Cnm cok gecmis olsun defnede hasta uyandiSelam kizlar. Bizde de hastalik cok ilerledi cocuklar cok fena tıkanık. Erkekler sadece kendini düşünür, sorsan benimkide 3.yü istiyor. Boşanıp başkasından yapabilirsin dedim bir keresinde çok fena bozuldu. Dün gece ben eslemi o yusrayi zor uyuttuk. Gece zaten ben kaç kez kalktim bilmiyorum ateslerine baktim cocuklarin.
Pinkpinkblue büyükler, küçükleri emzirmeyi cok kiskaniyor. Seninkide cok emdigi icin defne illaki kıskanıyodur
Sizede geçmiş olsun canım. Yandık bu kışCnm cok gecmis olsun defnede hasta uyandibekliyodum zaten
Dün akşam onca konuştuğumuz şeyden sonra sabah kahvaltıda zeytini çiğneyip tükürdüğü için Selin’e bağırmamCanim yorgunlukta cik etkikiyor direk mutsuzluk yaa direk. Onun iyikigi icin emzirmeye devam.ediyorum benim.yerimde baskasi olsa coktan keserdi memeden uclari kabuk kabuk yara camasir bile canimi yakiyor kaldiki disinin arasina alio cekiyo sunduruyo diger memeyle cimcik cimcik oynuyor sira sira emiyo sabrimi zorluyo biyle tepine tepine aglamak geliyor . Antikor olsun kis gekdi diye sabredicem helaki hos olsun imsallah kiymetimizi bilurler buyuduklerinde
Kimin kocası istemiş ya benim haberim yokkocalarinizin 3.cocuk istemesi beni cok sasirtti kizlar ya.benim kocaya gecen gun saka yapiyim dedim fenalasti adam
pinkle aijonim sanirim .aralarda okudum da masallah dedim .benim koca cocuklara cok bakiyor kahvalti bez degistirme onda hep ondan sanirim duyunca bile fenalasiyor adamKimin kocası istemiş ya benim haberim yokşahsen benimki de 2. Yi istiyordu bu aralar o da düşüncesinden vazgeçti gibi
Ben zaten ozellikle yemek ve uyku zamanlari cildiriyorumDün akşam onca konuştuğumuz şeyden sonra sabah kahvaltıda zeytini çiğneyip tükürdüğü için Selin’e bağırmamartık ağlasam mı kendime gülsem mi bilmiyorum dünüş tutamıyorum kendimi şaka gibiyim hepimiz psikologluk olduk resmen yaptığımı başkası yapsa manyak mısın kızım kafayı yemişsin sen falan derim
Teşekkürler
Benimki eskiden diyordu artik demiyorpinkle aijonim sanirim .aralarda okudum da masallah dedim .benim koca cocuklara cok bakiyor kahvalti bez degistirme onda hep ondan sanirim duyunca bile fenalasiyor adam
Geçmiş olsun şifa diliyorum size bende eşime aynı şeyi söylüyorum 3. İstersen başka birini bul diyeSelam kizlar. Bizde de hastalik cok ilerledi cocuklar cok fena tıkanık. Erkekler sadece kendini düşünür, sorsan benimkide 3.yü istiyor. Boşanıp başkasından yapabilirsin dedim bir keresinde çok fena bozuldu. Dün gece ben eslemi o yusrayi zor uyuttuk. Gece zaten ben kaç kez kalktim bilmiyorum ateslerine baktim cocuklarin.
Pinkpinkblue büyükler, küçükleri emzirmeyi cok kiskaniyor. Seninkide cok emdigi icin defne illaki kıskanıyodur
Canim o zamanda konuşmuştuk senle. Bile isteye yaptığın birşey değildi hangimiz böyle birşey yaşamak isteyelim. Sen fiziken gördüğün birşey için uzuluyorsun vicdan azabi duyuyorsun elbette. Ama bizlerde bagirarak kizarak ruhlarinda derin yaralar açıyoruz aslında çocukların. Gormedigimiz icinde anlik vicdan azaplari yasiyoruz. Eminim zamanla sende aşacaksin ve kizinda seni affedecektir. Bizlerse birazda eşlerimize gorevler verip kendimizi rahatlatmaliyiz. Anne mutsuzsa cocuklarda mutsuz olur..Kızlar bende uzun zamandır giremedim buraya başımıza üzücü bi olay geldi 1 ay oldu olay olalı ama benim içim hala buruk büyük kızıma kızdım elimde tarak vardı fırlattım çocuğa doğru kaşına denk geldi kaşı yarıldı acile gittik 4 dikiş atıldı yavrum bi süre bandajlı gezdi pansuman yaptık sonra dikişler alındı yarası kabuk tuttu sonra kabuğu da kuruyup düştü şuan hafif kızarıklık var contratubex diye iz giderici bi jel kullanıyoruz nasıl üzüldüm nasıl içim yandı yavruma zarar verdim orada o dikiş izi hep kalacak ben nasıl bi anneyim ama yüzüne gözüne atar mıyım nasıl o şekil denk geldi kızlar gerçekten çok üzüldüm hayattan soğudum daha yeni kendime geliyorum beni en iyi siz anlarsınız yorgun ve mutsuz bi anne olunca böyle oluyor işte eşimin rahatlığı vurdum duymazlığı ben daha da yıpratıyor ben yavrularımı çok seviyorum ama iyi bi anne olamadım yavrumun saçının teline zarar gelecek diye korkarken ben kendim zarar verdim kızım 8 yaşında daha çocuk yaşta olduğu için pek takmadı kafaya ama zor bi süreç yaşadık sizinse yada yakınınızdaki birinin başına gelen düşme yarılma dikiş izi olayı var mı bildiğiniz nasıl olacak şuan yarası kızarık hafif kaşlarının arasında kalıyorPinkpinkblue Amine Busra Mdmray kahvetelvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?