- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Evet o ara mutsuzdum baya evlilik yıl dönümümüz oldu hiç hatırlamaz bi çöp dahi alıp getirmez bu da senin için diye köyden gelmiştik annesi sinirlerimi bozmuştu ama eşim annesine hak vermişti sende annemi idare ettin diyip alttan almaz hiç gerçekten mutsuz anne olmak çok zor acısı çocuğumdan çıktıCanim o zamanda konuşmuştuk senle. Bile isteye yaptığın birşey değildi hangimiz böyle birşey yaşamak isteyelim. Sen fiziken gördüğün birşey için uzuluyorsun vicdan azabi duyuyorsun elbette. Ama bizlerde bagirarak kizarak ruhlarinda derin yaralar açıyoruz aslında çocukların. Gormedigimiz icinde anlik vicdan azaplari yasiyoruz. Eminim zamanla sende aşacaksin ve kizinda seni affedecektir. Bizlerse birazda eşlerimize gorevler verip kendimizi rahatlatmaliyiz. Anne mutsuzsa cocuklarda mutsuz olur..
valla maddi manevi cok zor.ben zaten ikiz olmasalar sanirim ikinciyi bile yapmazdim korkudanBenimki eskiden diyordu artik demiyor
benim ablamda var kasinin ortasi yarik .kas cikmadigi icin belli oluyor orasi cizgi seKızlar bende uzun zamandır giremedim buraya başımıza üzücü bi olay geldi 1 ay oldu olay olalı ama benim içim hala buruk büyük kızıma kızdım elimde tarak vardı fırlattım çocuğa doğru kaşına denk geldi kaşı yarıldı acile gittik 4 dikiş atıldı yavrum bi süre bandajlı gezdi pansuman yaptık sonra dikişler alındı yarası kabuk tuttu sonra kabuğu da kuruyup düştü şuan hafif kızarıklık var contratubex diye iz giderici bi jel kullanıyoruz nasıl üzüldüm nasıl içim yandı yavruma zarar verdim orada o dikiş izi hep kalacak ben nasıl bi anneyim ama yüzüne gözüne atar mıyım nasıl o şekil denk geldi kızlar gerçekten çok üzüldüm hayattan soğudum daha yeni kendime geliyorum beni en iyi siz anlarsınız yorgun ve mutsuz bi anne olunca böyle oluyor işte eşimin rahatlığı vurdum duymazlığı ben daha da yıpratıyor ben yavrularımı çok seviyorum ama iyi bi anne olamadım yavrumun saçının teline zarar gelecek diye korkarken ben kendim zarar verdim kızım 8 yaşında daha çocuk yaşta olduğu için pek takmadı kafaya ama zor bi süreç yaşadık sizinse yada yakınınızdaki birinin başına gelen düşme yarılma dikiş izi olayı var mı bildiğiniz nasıl olacak şuan yarası kızarık hafif kaşlarının arasında kalıyorPinkpinkblue Amine Busra Mdmray @kahvetelvesi
Ahh kuzum benimmCanim cok uzuldum sana vijdan yaptiriyor ama sende onun gelecegi icin calisiyosun obyuzden kendini kotu hissetme. Canim bence kesinlikle 2yas sendromuna girdiler 3 haftadie falan biyle hircin asi benimkisi. Araba koltugunu birak kucagimda bile oturmuyo arabada ayakta dikiliyor buda tatilden huy kaldi vallahi omrumu yediler ikisi iki yandan ikisinin ayri ayri problemleri. Bu arada defne bana cok bagliydi cinarda o bagi goremiyorum bazen beni sevmiyormu acaba diyorum hic srvhisini gostermiyor ister istemez kiyasliyosun kardesiyle defne cok guzel belli ederdi. Onceki gun uyuyorduda kardesimi cagirdim kizimi almaya gittim okula aradi abla cabuk gel susmuyor agliyor diye eve girdim beni gordu kendini koltuga atti bir agladi icli icli sarildi inmedi kucagimdan bi ozaman aha dedim kiymetimi anlamis
İdrar yollari agri yapar. Çişini ne sıklıkla yapti rengi nasil her zamankinden farklı mi?Kizlar ya oglum oglensen beri bir sey yemedi dogru duzgun. Karnini tutuyor agliyor gibi yapiyor. Aciyor mu annecim diyorum karnini tutuyor
Usuttu mu ki acaba ne yapsam doktora mi gotursem? Sabah pipisinin ucuda kizarikti biraz idrar yolunu mu usuttu acaba ? O karin agrisi yapar mi? Birde nasil gecirebilirim?
Geçmiş olsun canım insallah iyilesirler hemenSelam kizlar. Bizde de hastalik cok ilerledi cocuklar cok fena tıkanık. Erkekler sadece kendini düşünür, sorsan benimkide 3.yü istiyor. Boşanıp başkasından yapabilirsin dedim bir keresinde çok fena bozuldu. Dün gece ben eslemi o yusrayi zor uyuttuk. Gece zaten ben kaç kez kalktim bilmiyorum ateslerine baktim cocuklarin.
Pinkpinkblue büyükler, küçükleri emzirmeyi cok kiskaniyor. Seninkide cok emdigi icin defne illaki kıskanıyodur
Çok geçmiş olsun kuzum güzel haberlerle gelKizlar eslemde hirilti ve hizli solunum başladı. Eşimi bekliyorum doktora gidecegiz. Dua edin bize
Agri yapar canim renk ve koku farki farkettinmi limonlu su icirebirsen biraz fayda eder ama bence dr a goturKizlar ya oglum oglensen beri bir sey yemedi dogru duzgun. Karnini tutuyor agliyor gibi yapiyor. Aciyor mu annecim diyorum karnini tutuyor
Usuttu mu ki acaba ne yapsam doktora mi gotursem? Sabah pipisinin ucuda kizarikti biraz idrar yolunu mu usuttu acaba ? O karin agrisi yapar mi? Birde nasil gecirebilirim?
Yaaa canm cok gecmis olsun.Canlar biz de bugün büyük bir kaza atlattık, sonra yavruma uyumuyor yemiyor diye kızdığım her şeyden pişman oldum. Perdeleri yıkadım asarken merdiven kaydı en üstüm bir altından düştüm göğüs kafesimin üstüne zeynepin de başını sıyırdı . Acildeydik ben de ufak bir çatlak var Zeynep bt çektirmedi gözlemliyoruz evde
Ayy cmm cok gecmis.olsum cok uzuldum ne ldar kotu oldugunu tahmin ediyorum ofkemizi bazen kontrol edemiyoruz iste .o jel cok iyi iz kalmaz gecer bence .Kızlar bende uzun zamandır giremedim buraya başımıza üzücü bi olay geldi 1 ay oldu olay olalı ama benim içim hala buruk büyük kızıma kızdım elimde tarak vardı fırlattım çocuğa doğru kaşına denk geldi kaşı yarıldı acile gittik 4 dikiş atıldı yavrum bi süre bandajlı gezdi pansuman yaptık sonra dikişler alındı yarası kabuk tuttu sonra kabuğu da kuruyup düştü şuan hafif kızarıklık var contratubex diye iz giderici bi jel kullanıyoruz nasıl üzüldüm nasıl içim yandı yavruma zarar verdim orada o dikiş izi hep kalacak ben nasıl bi anneyim ama yüzüne gözüne atar mıyım nasıl o şekil denk geldi kızlar gerçekten çok üzüldüm hayattan soğudum daha yeni kendime geliyorum beni en iyi siz anlarsınız yorgun ve mutsuz bi anne olunca böyle oluyor işte eşimin rahatlığı vurdum duymazlığı ben daha da yıpratıyor ben yavrularımı çok seviyorum ama iyi bi anne olamadım yavrumun saçının teline zarar gelecek diye korkarken ben kendim zarar verdim kızım 8 yaşında daha çocuk yaşta olduğu için pek takmadı kafaya ama zor bi süreç yaşadık sizinse yada yakınınızdaki birinin başına gelen düşme yarılma dikiş izi olayı var mı bildiğiniz nasıl olacak şuan yarası kızarık hafif kaşlarının arasında kalıyorPinkpinkblue Amine Busra Mdmray @kahvetelvesi
Insallah insallah . 3.cocuk meselesine gelince yas farki olunca verdigi hissiyat ozlem farkli galiba
K.bkma dunus guldumDün akşam onca konuştuğumuz şeyden sonra sabah kahvaltıda zeytini çiğneyip tükürdüğü için Selin’e bağırmamartık ağlasam mı kendime gülsem mi bilmiyorum dünüş tutamıyorum kendimi şaka gibiyim hepimiz psikologluk olduk resmen yaptığımı başkası yapsa manyak mısın kızım kafayı yemişsin sen falan derim
gecmis olsun pinkim hallolcak biseydir insallajHerkes hastalik kaza yazmis kizlar bugun bemimde gunum kotuydu kahvaltidan sonra uzucu bisey yasadim aglaya aglaya makime bosaltiyodum panik atak krizi geldi cocuklar esim korktu esim sagolsun sakinlestirdi ilgilendi tum gun etkisini yasadim. Kizimda hastalandi atesi 39.3e cikti korktum zor dustu atesi . Sinifinda herkes hastalandi tek o kalmisti bekliyordum zaten bugun patlak verdi .
Canım o dediğin kremi bi yakınımız ameliyattan sonra kullanmış ve hiç iz kalmamış neredeyse dikiş yerlerinde. Ondan iyisi yoktur muhtemelen. Olacağı varmış bu olay vesilesiyle belki sende de bişeyler değişir kuzum. Yanlışlıkla insanlar ölüyor Allah korusun. Bende Selin’in çenesini çizdim tırnağımla yanlışlıkla sudocrem sürüyorum inşallah iz kalmaz . Üzülme sen deKızlar bende uzun zamandır giremedim buraya başımıza üzücü bi olay geldi 1 ay oldu olay olalı ama benim içim hala buruk büyük kızıma kızdım elimde tarak vardı fırlattım çocuğa doğru kaşına denk geldi kaşı yarıldı acile gittik 4 dikiş atıldı yavrum bi süre bandajlı gezdi pansuman yaptık sonra dikişler alındı yarası kabuk tuttu sonra kabuğu da kuruyup düştü şuan hafif kızarıklık var contratubex diye iz giderici bi jel kullanıyoruz nasıl üzüldüm nasıl içim yandı yavruma zarar verdim orada o dikiş izi hep kalacak ben nasıl bi anneyim ama yüzüne gözüne atar mıyım nasıl o şekil denk geldi kızlar gerçekten çok üzüldüm hayattan soğudum daha yeni kendime geliyorum beni en iyi siz anlarsınız yorgun ve mutsuz bi anne olunca böyle oluyor işte eşimin rahatlığı vurdum duymazlığı ben daha da yıpratıyor ben yavrularımı çok seviyorum ama iyi bi anne olamadım yavrumun saçının teline zarar gelecek diye korkarken ben kendim zarar verdim kızım 8 yaşında daha çocuk yaşta olduğu için pek takmadı kafaya ama zor bi süreç yaşadık sizinse yada yakınınızdaki birinin başına gelen düşme yarılma dikiş izi olayı var mı bildiğiniz nasıl olacak şuan yarası kızarık hafif kaşlarının arasında kalıyorPinkpinkblue Amine Busra Mdmray @kahvetelvesi
Benimde oglum merdivende düsüp kasini yardi cnm. Bizimki cok genis degildi 1 dikis atildi. Arti seklinde bi iz olustu kasinin üzerinde. Bende contractubex sürüyorm. 2 ay oldu. Kizariklik geriledi, izde yavas yavas geciyor gibi.Kızlar bende uzun zamandır giremedim buraya başımıza üzücü bi olay geldi 1 ay oldu olay olalı ama benim içim hala buruk büyük kızıma kızdım elimde tarak vardı fırlattım çocuğa doğru kaşına denk geldi kaşı yarıldı acile gittik 4 dikiş atıldı yavrum bi süre bandajlı gezdi pansuman yaptık sonra dikişler alındı yarası kabuk tuttu sonra kabuğu da kuruyup düştü şuan hafif kızarıklık var contratubex diye iz giderici bi jel kullanıyoruz nasıl üzüldüm nasıl içim yandı yavruma zarar verdim orada o dikiş izi hep kalacak ben nasıl bi anneyim ama yüzüne gözüne atar mıyım nasıl o şekil denk geldi kızlar gerçekten çok üzüldüm hayattan soğudum daha yeni kendime geliyorum beni en iyi siz anlarsınız yorgun ve mutsuz bi anne olunca böyle oluyor işte eşimin rahatlığı vurdum duymazlığı ben daha da yıpratıyor ben yavrularımı çok seviyorum ama iyi bi anne olamadım yavrumun saçının teline zarar gelecek diye korkarken ben kendim zarar verdim kızım 8 yaşında daha çocuk yaşta olduğu için pek takmadı kafaya ama zor bi süreç yaşadık sizinse yada yakınınızdaki birinin başına gelen düşme yarılma dikiş izi olayı var mı bildiğiniz nasıl olacak şuan yarası kızarık hafif kaşlarının arasında kalıyorPinkpinkblue Amine Busra Mdmray @kahvetelvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?