2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet o ara mutsuzdum baya evlilik yıl dönümümüz oldu hiç hatırlamaz bi çöp dahi alıp getirmez bu da senin için diye köyden gelmiştik annesi sinirlerimi bozmuştu ama eşim annesine hak vermişti sende annemi idare ettin diyip alttan almaz hiç gerçekten mutsuz anne olmak çok zor acısı çocuğumdan çıktı

Benimki eskiden diyordu artik demiyor
valla maddi manevi cok zor.ben zaten ikiz olmasalar sanirim ikinciyi bile yapmazdim korkudan
benim ablamda var kasinin ortasi yarik .kas cikmadigi icin belli oluyor orasi cizgi se

Ahh kuzum benimm arada yoklugunu hissettir o zamanda degerini anlasin hahahah

Kizlar ya oglum oglensen beri bir sey yemedi dogru duzgun. Karnini tutuyor agliyor gibi yapiyor. Aciyor mu annecim diyorum karnini tutuyor
Usuttu mu ki acaba ne yapsam doktora mi gotursem? Sabah pipisinin ucuda kizarikti biraz idrar yolunu mu usuttu acaba ? O karin agrisi yapar mi? Birde nasil gecirebilirim?

İdrar yollari agri yapar. Çişini ne sıklıkla yapti rengi nasil her zamankinden farklı mi?

Geçmiş olsun canım insallah iyilesirler hemen

Canlar biz de bugün büyük bir kaza atlattık, sonra yavruma uyumuyor yemiyor diye kızdığım her şeyden pişman oldum. Perdeleri yıkadım asarken merdiven kaydı en üstüm bir altından düştüm göğüs kafesimin üstüne zeynepin de başını sıyırdı . Acildeydik ben de ufak bir çatlak var Zeynep bt çektirmedi gözlemliyoruz evde

Agri yapar canim renk ve koku farki farkettinmi limonlu su icirebirsen biraz fayda eder ama bence dr a gotur

Yaaa canm cok gecmis olsun.

Ayy cmm cok gecmis.olsum cok uzuldum ne ldar kotu oldugunu tahmin ediyorum ofkemizi bazen kontrol edemiyoruz iste .o jel cok iyi iz kalmaz gecer bence .

Herkes hastalik kaza yazmis kizlar bugun bemimde gunum kotuydu kahvaltidan sonra uzucu bisey yasadim aglaya aglaya makime bosaltiyodum panik atak krizi geldi cocuklar esim korktu esim sagolsun sakinlestirdi ilgilendi tum gun etkisini yasadim . Kizimda hastalandi atesi 39.3e cikti korktum zor dustu atesi . Sinifinda herkes hastalandi tek o kalmisti bekliyordum zaten bugun patlak verdi .

K.bkma dunus guldum gercekten hepimiz psikolokluguz ama neyimiz yoook paramiiiizzz

gecmis olsun pinkim hallolcak biseydir insallaj

Kızlar geçmiş olsun bu ara herkesin üstünde kara bulutlar dolaşıyor Lostinparadise canım ya ağrısı vardır muhtemelen gittiniz mi doktora ? Amine Busra siz ne yaptınız astım kaynaklı mı bu solunum sıkıntısı ? Pinkpinkblue dünüşüm sen niye kriz geçirdin yaa… defnoş nasıl 1917pinkterest canım benim Allah korumuş Allah beterinden saklasın seni de yavrunu da

Canım o dediğin kremi bi yakınımız ameliyattan sonra kullanmış ve hiç iz kalmamış neredeyse dikiş yerlerinde. Ondan iyisi yoktur muhtemelen. Olacağı varmış bu olay vesilesiyle belki sende de bişeyler değişir kuzum. Yanlışlıkla insanlar ölüyor Allah korusun. Bende Selin’in çenesini çizdim tırnağımla yanlışlıkla sudocrem sürüyorum inşallah iz kalmaz . Üzülme sen de

Benimde oglum merdivende düsüp kasini yardi cnm. Bizimki cok genis degildi 1 dikis atildi. Arti seklinde bi iz olustu kasinin üzerinde. Bende contractubex sürüyorm. 2 ay oldu. Kizariklik geriledi, izde yavas yavas geciyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…