2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol kuzum Rabbim korusun hepimizi, evlatlarımızı

Benimki de benzer.Memeye iyice düştü yemek yemiyor artık hep meme.Ev dubleks bizim merdivenin başına kapı koymuştuk kırdı kapıyı da kilidi de.Yaptırdık bu sefer parmaklıklatın arasından geçiyor.Ablası yukarı çıkınca peşinde hep.Ablası da istemiyor odasını dağıtıyor çünkü.İn çık kafayı yicem.Gece de bazen uyuyor bazen uyumuyor.Kız desen ergenlik belirtileri başladı huysuz kaprisli.Ya iş yapıyormuşum ya kardeşiyle ilgileniyormuşum o da haklı.Çok sinirliyim ben de çok yorgunum.Bir de iki köpek var dişi doğuracak yavrular çıkacak bir deKızı okuldan almaya gidişim benim de eziyet resmen.Aşağı yukarı yakalamaya çalışarak yarım saatte ancak hazırlanıyoruz.Eşim yoğun ancak edebildiği kadar ediyor yine de.Kendim için yaptığım tek şey kitap almak yemek yemekVermeyi bıraktım almasam bari diyorum.Yemekle mutlu oluyorum.Evlatlarım olmadan hayat düşünemem ama bazen çok tepki veriyorum.Uykusuzluk sinir yapıyor.Yalnız değilsin canım ben de senin gibiyim kısacası.

Geçmiş olsun canım.
Hiç bilgim yok ama küçük daha, geçer, tam geçmese de bence belli belirsiz bir iz kalır, çok rahatsız edecek bir şey olmaz.

Ayy size de geçmiş olsun.
Ucuz atlatmışsınız.

Toplum sağlığı merkezlerinde,belediyenin ücretsiz psikologları var bir araştır istersen.

Bizim evin 2katli ve kooeklisi desene bizimde 2kus var zararlari yok Allahtan . Allah kolaylik versin insallah hepimize

Amaan iyiyim kahvecim. Bu ara cok gozume batiyor davranislari annemgilin , esimle arada kaliyorum lafda soyletmiyorum catliyorum . Catladim cidden bugun artik icime ata ata disimi sıka sıka
Geçmiş olsun diyelim, ne diyelim.
Huyları değişmiyor ama, onu biliyorum.

Cok gecmis olsun iyi misiniz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…