- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Sağol kuzum Rabbim korusun hepimizi, evlatlarımızıKızlar geçmiş olsun bu ara herkesin üstünde kara bulutlar dolaşıyor@Lostinparadise canım ya ağrısı vardır muhtemelen gittiniz mi doktora ? Amine Busra siz ne yaptınız astım kaynaklı mı bu solunum sıkıntısı ? Pinkpinkblue dünüşüm sen niye kriz geçirdin yaa… defnoş nasıl 1917pinkterest canım benim Allah korumuş Allah beterinden saklasın seni de yavrunu da
Annemgile sinirlendim kuzumKızlar geçmiş olsun bu ara herkesin üstünde kara bulutlar dolaşıyor@Lostinparadise canım ya ağrısı vardır muhtemelen gittiniz mi doktora ? Amine Busra siz ne yaptınız astım kaynaklı mı bu solunum sıkıntısı ? Pinkpinkblue dünüşüm sen niye kriz geçirdin yaa… defnoş nasıl 1917pinkterest canım benim Allah korumuş Allah beterinden saklasın seni de yavrunu da
Benimki de benzer.Memeye iyice düştü yemek yemiyor artık hep meme.Ev dubleks bizim merdivenin başına kapı koymuştuk kırdı kapıyı da kilidi de.Yaptırdık bu sefer parmaklıklatın arasından geçiyor.Ablası yukarı çıkınca peşinde hep.Ablası da istemiyor odasını dağıtıyor çünkü.İn çık kafayı yicem.Gece de bazen uyuyor bazen uyumuyor.Kız desen ergenlik belirtileri başladı huysuz kaprisli.Ya iş yapıyormuşum ya kardeşiyle ilgileniyormuşum o da haklı.Çok sinirliyim ben de çok yorgunum.Bir de iki köpek var dişi doğuracak yavrular çıkacak bir deAcaip huysuz bu aralar bize vuruyor cimcikliyo isiriyor ,dun emziriyodum ben dalmisim baba bi tokat atti yuzum uyustu o derecede eli agir . Ablasinin dun sirtini isirdi kanatti oyle bi guc. Surekli meme istiyor meme uclarim yeni dogan zamanindaki gibi yara sizim sizim aglaya vahlaya emziriyorum gece desen bin defa kalkiyor,dun komsuyala karsilastimda bana diyoki sana uzuluyoruz gece hic uyutmuyo seni. Okula gidip gelmekde cok yoruyor sadece 5dk suruyor ama o nasil bi 5dk 114 tane merdiven kucagimda montla ayakkabiyla totalde 12kilo cocuk 114.basamaga kadar 24 kilo hissi veriyo . 1tane merdiven cikaramiyorum oylede bir inat cocuk. Evden cikarken ayakkabi giuse mont icin kavga ,montunu giyse ayakkabinicin kavga giyriyorum binada kaciyo dusecek diyr korkuyorum binada sesimiz yankili yankili rezillik her cikisimiz Oyle iste kizlar bu aralar cok yorucu hersey . Dusene dokulene kirilana yemeyene hic sabrim kalmadi yaa .
Geçmiş olsun canım.Kızlar bende uzun zamandır giremedim buraya başımıza üzücü bi olay geldi 1 ay oldu olay olalı ama benim içim hala buruk büyük kızıma kızdım elimde tarak vardı fırlattım çocuğa doğru kaşına denk geldi kaşı yarıldı acile gittik 4 dikiş atıldı yavrum bi süre bandajlı gezdi pansuman yaptık sonra dikişler alındı yarası kabuk tuttu sonra kabuğu da kuruyup düştü şuan hafif kızarıklık var contratubex diye iz giderici bi jel kullanıyoruz nasıl üzüldüm nasıl içim yandı yavruma zarar verdim orada o dikiş izi hep kalacak ben nasıl bi anneyim ama yüzüne gözüne atar mıyım nasıl o şekil denk geldi kızlar gerçekten çok üzüldüm hayattan soğudum daha yeni kendime geliyorum beni en iyi siz anlarsınız yorgun ve mutsuz bi anne olunca böyle oluyor işte eşimin rahatlığı vurdum duymazlığı ben daha da yıpratıyor ben yavrularımı çok seviyorum ama iyi bi anne olamadım yavrumun saçının teline zarar gelecek diye korkarken ben kendim zarar verdim kızım 8 yaşında daha çocuk yaşta olduğu için pek takmadı kafaya ama zor bi süreç yaşadık sizinse yada yakınınızdaki birinin başına gelen düşme yarılma dikiş izi olayı var mı bildiğiniz nasıl olacak şuan yarası kızarık hafif kaşlarının arasında kalıyorPinkpinkblue Amine Busra @Mdmray kahvetelvesi
Noldu yav, iyi misin?Annemgile sinirlendim kuzum
Geçmiş olsun.Kizlar eslemde hirilti ve hizli solunum başladı. Eşimi bekliyorum doktora gidecegiz. Dua edin bize
Ayy size de geçmiş olsun.Canlar biz de bugün büyük bir kaza atlattık, sonra yavruma uyumuyor yemiyor diye kızdığım her şeyden pişman oldum. Perdeleri yıkadım asarken merdiven kaydı en üstüm bir altından düştüm göğüs kafesimin üstüne zeynepin de başını sıyırdı . Acildeydik ben de ufak bir çatlak var Zeynep bt çektirmedi gözlemliyoruz evde
Toplum sağlığı merkezlerinde,belediyenin ücretsiz psikologları var bir araştır istersen.Kızlar bu olayı gidip okulun rehberlik öğretmeni ile de konuştum öfkeni kontrol edemiyorsun demek ki dedi terapi alabilirsin dedi nasıl alayım terapi ücretleri de çok pahalı online bi psikolog buldum 100 tl dedi görüntülü 50 dk konuşuruz dedi pek deneyimli değil yeni mezun sanırım pek güvenemedim bende
Ahah benimki de isterdi de geceleri kızı ona paslıyorum, ağzını açamazkocalarinizin 3.cocuk istemesi beni cok sasirtti kizlar ya.benim kocaya gecen gun saka yapiyim dedim fenalasti adam
Memeyi bıraksa ben de paslıcamAhah benimki de isterdi de geceleri kızı ona paslıyorum, ağzını açamaz
valla benimkinin sakasinda bile surat bembeyazAhah benimki de isterdi de geceleri kızı ona paslıyorum, ağzını açamaz
İkisini de uzun uzun emziriyorum, hâla uyumuyorsa hadi size güle güle diyorumMemeyi bıraksa ben de paslıcam
Sagol canim. Halloldu napalim pink yine sineye atti halloldugecmis olsun pinkim hallolcak biseydir insallaj
Ikisini diyince oglanda emiyo gibi anladim bi kalbim durdu gocem kalp masaji yaptida hayata dondumİkisini de uzun uzun emziriyorum, hâla uyumuyorsa hadi size güle güle diyorum
Salıncak olmasa veremem tabii, salıncakta uyutuyor babası.
Amaan iyiyim kahvecim. Bu ara cok gozume batiyor davranislari annemgilin , esimle arada kaliyorum lafda soyletmiyorum catliyorum . Catladim cidden bugun artik icime ata ata disimi sıka sıkaNoldu yav, iyi misin?
Bizim evin 2katli ve kooeklisi deseneBenimki de benzer.Memeye iyice düştü yemek yemiyor artık hep meme.Ev dubleks bizim merdivenin başına kapı koymuştuk kırdı kapıyı da kilidi de.Yaptırdık bu sefer parmaklıklatın arasından geçiyor.Ablası yukarı çıkınca peşinde hep.Ablası da istemiyor odasını dağıtıyor çünkü.İn çık kafayı yicem.Gece de bazen uyuyor bazen uyumuyor.Kız desen ergenlik belirtileri başladı huysuz kaprisli.Ya iş yapıyormuşum ya kardeşiyle ilgileniyormuşum o da haklı.Çok sinirliyim ben de çok yorgunum.Bir de iki köpek var dişi doğuracak yavrular çıkacak bir deKızı okuldan almaya gidişim benim de eziyet resmen.Aşağı yukarı yakalamaya çalışarak yarım saatte ancak hazırlanıyoruz.Eşim yoğun ancak edebildiği kadar ediyor yine de.Kendim için yaptığım tek şey kitap almak yemek yemek Vermeyi bıraktım almasam bari diyorum.Yemekle mutlu oluyorum.Evlatlarım olmadan hayat düşünemem ama bazen çok tepki veriyorum.Uykusuzluk sinir yapıyor.Yalnız değilsin canım ben de senin gibiyim kısacası.
Ahah tövbeler olsun ben bile öyle anladım dönüp okuduğumdaIkisini diyince oglanda emiyo gibi anladim bi kalbim durdu gocem kalp masaji yaptida hayata dondum
Geçmiş olsun diyelim, ne diyelim.Amaan iyiyim kahvecim. Bu ara cok gozume batiyor davranislari annemgilin , esimle arada kaliyorum lafda soyletmiyorum catliyorum . Catladim cidden bugun artik icime ata ata disimi sıka sıka
Cok gecmis olsun iyi misiniz şuanCanlar biz de bugün büyük bir kaza atlattık, sonra yavruma uyumuyor yemiyor diye kızdığım her şeyden pişman oldum. Perdeleri yıkadım asarken merdiven kaydı en üstüm bir altından düştüm göğüs kafesimin üstüne zeynepin de başını sıyırdı . Acildeydik ben de ufak bir çatlak var Zeynep bt çektirmedi gözlemliyoruz evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?