- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Çok sağol canım inan öyle oldu, Rabbim koruduAyy size de geçmiş olsun.
Ucuz atlatmışsınız.
Canım benim ağrım var göğüs kafesimin tam ortasında çatlak o baya rahatsız ediyor ama zeynep iyi çok şükürCok gecmis olsun iyi misiniz şuan
İnşallahGeçmiş olsun canım.
Hiç bilgim yok ama küçük daha, geçer, tam geçmese de bence belli belirsiz bir iz kalır, çok rahatsız edecek bir şey olmaz.
Evet bana ders oldu kendimi frenlemeye çalışıyorumCanım o dediğin kremi bi yakınımız ameliyattan sonra kullanmış ve hiç iz kalmamış neredeyse dikiş yerlerinde. Ondan iyisi yoktur muhtemelen. Olacağı varmış bu olay vesilesiyle belki sende de bişeyler değişir kuzum. Yanlışlıkla insanlar ölüyor Allah korusun. Bende Selin’in çenesini çizdim tırnağımla yanlışlıkla sudocrem sürüyorum inşallah iz kalmaz . Üzülme sen de
Psikoloğa da inanmıyorum ben yaa konuş konuş nereye kadar ne düzelecek huylu huyundan vazgeçmez psikiyatriye gidip hafif bi ilaç mı istesem diyorum da ilaca bağımlı olmak korkutuyor ilaç içen bazıları pamuk gibi oluyorsun sinirlenmiyorsun falan diyo ama bilemedimK.bkma dunus guldumgercekten hepimiz psikolokluguz ama neyimiz yoook paramiiiizzz
Ben Koç burcuyum zaten sinirli sabırsız yapım ordan geliyordur zatenKızlar hastalık,kaza geçirenler çok geçmiş olsun.Bu yaşadıklarımız hep gezegenlerin hareketlerindenmiş.Astrologlar 2023 e kadar hayatta kalın yeter diyorlar az kaldı
Geçmiş olsun size de Allah beterinden korusunBenimde oglum merdivende düsüp kasini yardi cnm. Bizimki cok genis degildi 1 dikis atildi. Arti seklinde bi iz olustu kasinin üzerinde. Bende contractubex sürüyorm. 2 ay oldu. Kizariklik geriledi, izde yavas yavas geciyor gibi.
ben ilac kullaniyorum.iyi bir terapi ustune ilacla hayatimi guzellestirdimPsikoloğa da inanmıyorum ben yaa konuş konuş nereye kadar ne düzelecek huylu huyundan vazgeçmez psikiyatriye gidip hafif bi ilaç mı istesem diyorum da ilaca bağımlı olmak korkutuyor ilaç içen bazıları pamuk gibi oluyorsun sinirlenmiyorsun falan diyo ama bilemedim
Hahahaha ama cidden oyle anlasiliyoAhah tövbeler olsun ben bile öyle anladım dönüp okuduğumda
7 yaşına kadar emziren bi kabile vardı kimdi ki onlar
Canim dann diye daldim k.bakmaben ilac kullaniyorum.iyi bir terapi ustune ilacla hayatimi guzellestirdim
Yaslandikca daha beter olcaklar buna eminimde .. sabir cokca sabir .Geçmiş olsun diyelim, ne diyelim.
Huyları değişmiyor ama, onu biliyorum.
Hic kirmizi oda izlemedinmi arkadasim ne kadar vahim durumda olanlar iyilesiyor. Parayi verip iyi bir yere gidersen hersey mumkun bu hayatta . 25gunluk antidepresan tecrubem oldu pamuk gibiydim kus gibiydim hamile oldugumu ogrendim ilaci biraktim . Kardesim 18yasindan beri kullaniyor surekli doz degistiriyor ve ilac degistiriyorlar suan 25 yasinda icmedigi zaman el ayak titremesi bayginlik oluyor. Onun icin cok uzuluyorum. Oldum olasi depresif kisilik ilacla anca biraz idare ediyor kimseye tahammulu yok. Ilac kullanip fayda gormeyen duymadim hic . Keske herkes kullansa delimiyim ben algisi korelse herkesin travmasi var .cocukluk es aile es ailesi is okul vs vs keske ekmegimize suyumuza katsalar hattaPsikoloğa da inanmıyorum ben yaa konuş konuş nereye kadar ne düzelecek huylu huyundan vazgeçmez psikiyatriye gidip hafif bi ilaç mı istesem diyorum da ilaca bağımlı olmak korkutuyor ilaç içen bazıları pamuk gibi oluyorsun sinirlenmiyorsun falan diyo ama bilemedim
Valla hiç izlemedim kırmızı oda falan haberim yok aslında benim ilaç kullanmama engel bi durum yok emzirme falan da yok ilaçlık bi durumum var mı bilmiyorumHic kirmizi oda izlemedinmi arkadasim ne kadar vahim durumda olanlar iyilesiyor. Parayi verip iyi bir yere gidersen hersey mumkun bu hayatta . 25gunluk antidepresan tecrubem oldu pamuk gibiydim kus gibiydim hamile oldugumu ogrendim ilaci biraktim . Kardesim 18yasindan beri kullaniyor surekli doz degistiriyor ve ilac degistiriyorlar suan 25 yasinda icmedigi zaman el ayak titremesi bayginlik oluyor. Onun icin cok uzuluyorum. Oldum olasi depresif kisilik ilacla anca biraz idare ediyor kimseye tahammulu yok. Ilac kullanip fayda gormeyen duymadim hic . Keske herkes kullansa delimiyim ben algisi korelse herkesin travmasi var .cocukluk es aile es ailesi is okul vs vs keske ekmegimize suyumuza katsalar hatta
Bende lustral diye bi ilaç duydum ankisiyete depresyon tedavisinde kullanılan hafif bi ilaçmış acaba eczaneden alıp kullansam mı diyorumben ilac kullaniyorum.iyi bir terapi ustune ilacla hayatimi guzellestirdim
İkisi de grip ilacı diye biliyorumCanim dann diye daldim k.bakma. Katarin ile aferin plus ayni anda kullanilirmi ? 5yas icin
yok o sekilde satilmiyor diye biliyorum ki .asla onermem cunku baslamak da birakmak da zor .hem ilaca mi terapiye mi ihtiyaciniz var bilmek zor .yarim yamalak yapinca bu isler daha kotu oluyorBende lustral diye bi ilaç duydum ankisiyete depresyon tedavisinde kullanılan hafif bi ilaçmış acaba eczaneden alıp kullansam mı diyorum
Canım Allah aşkına sıyrıl şu dusuncelerden. Kendimiz ilac alip kullanabilecek olsak neden doktor var o zaman? Kalbin agrisi ayagin kirilsa nasil doktora gidiyosan, ruhunun iyilesmesi icinde gideceksin. Emzirme durumunda yok, senin yerinde olsam asla beklemezdim.Bende lustral diye bi ilaç duydum ankisiyete depresyon tedavisinde kullanılan hafif bi ilaçmış acaba eczaneden alıp kullansam mı diyorum
Ben de koçum.Daha çok şu anki gezegen hareketleri insanları kazaya hastalığa açık,çevremize karşı tahammülsüz yapıyor.Çoğu kişi böyle.Doğum tarihine göre kimi daha çok etkileniyor kimi daha az sadece.Ben Koç burcuyum zaten sinirli sabırsız yapım ordan geliyordur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?