2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet bana ders oldu kendimi frenlemeye çalışıyorum

K.bkma dunus guldum gercekten hepimiz psikolokluguz ama neyimiz yoook paramiiiizzz
Psikoloğa da inanmıyorum ben yaa konuş konuş nereye kadar ne düzelecek huylu huyundan vazgeçmez psikiyatriye gidip hafif bi ilaç mı istesem diyorum da ilaca bağımlı olmak korkutuyor ilaç içen bazıları pamuk gibi oluyorsun sinirlenmiyorsun falan diyo ama bilemedim

Benimde oglum merdivende düsüp kasini yardi cnm. Bizimki cok genis degildi 1 dikis atildi. Arti seklinde bi iz olustu kasinin üzerinde. Bende contractubex sürüyorm. 2 ay oldu. Kizariklik geriledi, izde yavas yavas geciyor gibi.
Geçmiş olsun size de Allah beterinden korusun

ben ilac kullaniyorum.iyi bir terapi ustune ilacla hayatimi guzellestirdim

Hic kirmizi oda izlemedinmi arkadasim ne kadar vahim durumda olanlar iyilesiyor. Parayi verip iyi bir yere gidersen hersey mumkun bu hayatta . 25gunluk antidepresan tecrubem oldu pamuk gibiydim kus gibiydim hamile oldugumu ogrendim ilaci biraktim . Kardesim 18yasindan beri kullaniyor surekli doz degistiriyor ve ilac degistiriyorlar suan 25 yasinda icmedigi zaman el ayak titremesi bayginlik oluyor. Onun icin cok uzuluyorum. Oldum olasi depresif kisilik ilacla anca biraz idare ediyor kimseye tahammulu yok. Ilac kullanip fayda gormeyen duymadim hic . Keske herkes kullansa delimiyim ben algisi korelse herkesin travmasi var .cocukluk es aile es ailesi is okul vs vs keske ekmegimize suyumuza katsalar hatta

Valla hiç izlemedim kırmızı oda falan haberim yok aslında benim ilaç kullanmama engel bi durum yok emzirme falan da yok ilaçlık bi durumum var mı bilmiyorum

Bende lustral diye bi ilaç duydum ankisiyete depresyon tedavisinde kullanılan hafif bi ilaçmış acaba eczaneden alıp kullansam mı diyorum
yok o sekilde satilmiyor diye biliyorum ki .asla onermem cunku baslamak da birakmak da zor .hem ilaca mi terapiye mi ihtiyaciniz var bilmek zor .yarim yamalak yapinca bu isler daha kotu oluyor

Bende lustral diye bi ilaç duydum ankisiyete depresyon tedavisinde kullanılan hafif bi ilaçmış acaba eczaneden alıp kullansam mı diyorum
Canım Allah aşkına sıyrıl şu dusuncelerden. Kendimiz ilac alip kullanabilecek olsak neden doktor var o zaman? Kalbin agrisi ayagin kirilsa nasil doktora gidiyosan, ruhunun iyilesmesi icinde gideceksin. Emzirme durumunda yok, senin yerinde olsam asla beklemezdim.

Selam kizlar gelemedim. Eslemin enfeksiyon cigere geçmiş. Eve gelince de ikiside ateslendi. Eslemin 39u da geçti. O yuzden gece nobetteydim. Sabahta biraz uyudum eşim bakti. Hâla ateş var gibi

Ben Koç burcuyum zaten sinirli sabırsız yapım ordan geliyordur zaten
Ben de koçum.Daha çok şu anki gezegen hareketleri insanları kazaya hastalığa açık,çevremize karşı tahammülsüz yapıyor.Çoğu kişi böyle.Doğum tarihine göre kimi daha çok etkileniyor kimi daha az sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…