2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Defne nasıl oldu canım doktora goturdunmu Pinkpinkblue
Canim dun gunduz atesi dusmeyimce goturmustum gecemiz cok zOr gecti baya agirdi durumu. Bubaksamd ayinr kotulesmeye basladi yemektenn sonra tekrar goturecektik yediktennsonra biraz acildi hala atesi var ama.dunku kdar agir degil cok sukur. Senin kizlar nasil oldu canim

Daha neler duyucaz be dunusum

Eklentiler

• Screenshot_20211224-144202_Google.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 20
Yavrularıma bi şey olmasında ne olursa olsun pink onlarla ilgili olaylara daha çok üzülüyorum Allah korusun bütün herkesin evladını içinde benimkileri de
Oyle deme canim . Bi musibet gelir bulur Allah muhafaza kafaya takacak bisey yok gercekten ben hic anlamadim . Rabbim esirgesin herkesin evladini

Grintuss oksuruk ici cok etkiki sabah aksam veriyorum 3gunde etki ediyor canim bitkisel icerikli madem dr gitmiyosunuz denemek istersenn arastir derim

Bide lens aldim kizlar ona alismaya calisiyorum arada gozluk takiyordum defme cok cirkin oluyosun takma diyordu ona bozulup gidip lens yazdirmistim dunyaa varmis valla .

Geçmiş olsun kızlar.Pazar günü aşı olduk eşimle 3.doz biontech.İki üç gün grip gibi oldum tam geçti derken mide ağrısı,bulantı,kusma iki gündür mahvoldum.Oğlum da ishal oldu ve huzursuzdu.Doğru dürüst birşey yemiyor 3 gündür.Bugün iyiyiz derken kızımda bulantı başladı.Hemen götürdük doktora test yaptırdık hem kan hem korona.Kan testinden viral çıktı yani virüs.Korona sonucu da yarın çıkacak.Şimdi de ateşlendi.Bugün hastaneye çocuk vakası çok gelmiş.Artık neyse covid mi başka birşey mi benden mi geçti çocuklara bilmiyorum.Bu gece bitmez artık.

Çok geçmiş olsun arkadaşım valla hasta olduklarına mı yanayım düzenleri mahvoluyor ona mı inşallah çabucak toparlarsınız .

Ayy cnm cok gecmis olsun nasilsiniz ailecek

Alisabildiysen cok guzel canim. Bir ablam yillardir kullaniyomusum tesadufen ogrendim ben
Alostim cmm sukur cok guzelmis iyiki bu markayi tercih etmisim.seffaf lens benimkide canim ama kemarlardan belli oluyor azcik dikkatli bakinca . Astigmat lensin yapisi biraz farkliymis belki ondandir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…