- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sagol canim cok yipratti bu okul isi surekli hastalik pesimizdeGeçmiş olsun hastayken cefayı anneler çekiyor Allah kolaylık versin
Canim dun gunduz atesi dusmeyimce goturmustum gecemiz cok zOr gecti baya agirdi durumu. Bubaksamd ayinr kotulesmeye basladi yemektenn sonra tekrar goturecektik yediktennsonra biraz acildi hala atesi var ama.dunku kdar agir degil cok sukur. Senin kizlar nasil oldu canimDefne nasıl oldu canım doktora goturdunmuPinkpinkblue
Daha neler duyucaz be dunusumKrup neymiş kız dünüş ilk defa duyuyorum geçmiş olsun
Hay allahım .. bize yaptırdı ya doktor el ayak olduğunu anlamadan önce ateşi düşmüyor cok halsiz deyince domuz gribi olabilir dedi burundan sürüntü alıp baktılar tabiki negatif çıkmıştı
Oyle deme canim . Bi musibet gelir bulur Allah muhafaza kafaya takacak bisey yok gercekten ben hic anlamadim . Rabbim esirgesin herkesin evladiniYavrularıma bi şey olmasında ne olursa olsun pink onlarla ilgili olaylara daha çok üzülüyorumAllah korusun bütün herkesin evladını içinde benimkileri de
Grintuss oksuruk ici cok etkiki sabah aksam veriyorum 3gunde etki ediyor canim bitkisel icerikli madem dr gitmiyosunuz denemek istersenn arastir derimAynı kararsızlığın ben yaşadım antibiyotiksiz geçmez doktora götüreyim diye ama doktora götürmedim ateş 3 gün sürdü kuru öksürük var şuan tik haline geldi sanki öksürük öksürüp duruyor yaa
Alisabildiysen cok guzel canim. Bir ablam yillardir kullaniyomusum tesadufen ogrendim benBide lens aldim kizlar ona alismaya calisiyorum arada gozluk takiyordum defme cok cirkin oluyosun takma diyordu ona bozulup gidip lens yazdirmistimdunyaa varmis valla .
Hangisine daha hazır sence?Ben önce memeden kesicem wc eğitimi daha sonra olur.Yazi bekleyemem ramazan oncesi bitirmemiz lazim. Surekli bez cikariyor. Ya da gozumu karartip geceyi kescem önce bezi cisini ogretcem bilmiyorum yaa
Çok geçmiş olsun arkadaşım valla hasta olduklarına mı yanayım düzenleri mahvoluyor ona mıGeçmiş olsun kızlar.Pazar günü aşı olduk eşimle 3.doz biontech.İki üç gün grip gibi oldum tam geçti derken mide ağrısı,bulantı,kusma iki gündür mahvoldum.Oğlum da ishal oldu ve huzursuzdu.Doğru dürüst birşey yemiyor 3 gündür.Bugün iyiyiz derken kızımda bulantı başladı.Hemen götürdük doktora test yaptırdık hem kan hem korona.Kan testinden viral çıktı yani virüs.Korona sonucu da yarın çıkacak.Şimdi de ateşlendi.Bugün hastaneye çocuk vakası çok gelmiş.Artık neyse covid mi başka birşey mi benden mi geçti çocuklara bilmiyorum.Bu gece bitmez artık.
Ateşi düştü CANIM çok şükür ateş devam etseydi götürürdüm kuru öksürük kaldı sadece yarın sağlık ocağına randevu aldım antibiyotik kullanmadan olmayacak sanırımAteşi dusmuyorsa goturmek gerekir bence
Okula başlayınca öyle oluyor maalesef bağışıklığı güçlenecek o şekildeSagol canim cok yipratti bu okul isi surekli hastalik pesimizde
Prospan aldım pink yarın sağlık ocağından randevu aldım götüreceğizGrintuss oksuruk ici cok etkiki sabah aksam veriyorum 3gunde etki ediyor canim bitkisel icerikli madem dr gitmiyosunuz denemek istersenn arastir derim
Insallah arkadasim. Sizede gecmis olsunOkula başlayınca öyle oluyor maalesef bağışıklığı güçlenecek o şekilde
Ayy cnm cok gecmis olsun nasilsiniz ailecekGeçmiş olsun kızlar.Pazar günü aşı olduk eşimle 3.doz biontech.İki üç gün grip gibi oldum tam geçti derken mide ağrısı,bulantı,kusma iki gündür mahvoldum.Oğlum da ishal oldu ve huzursuzdu.Doğru dürüst birşey yemiyor 3 gündür.Bugün iyiyiz derken kızımda bulantı başladı.Hemen götürdük doktora test yaptırdık hem kan hem korona.Kan testinden viral çıktı yani virüs.Korona sonucu da yarın çıkacak.Şimdi de ateşlendi.Bugün hastaneye çocuk vakası çok gelmiş.Artık neyse covid mi başka birşey mi benden mi geçti çocuklara bilmiyorum.Bu gece bitmez artık.
Alostim cmm sukur cok guzelmis iyiki bu markayi tercih etmisim.seffaf lens benimkide canim ama kemarlardan belli oluyor azcik dikkatli bakinca . Astigmat lensin yapisi biraz farkliymis belki ondandir bilemedimAlisabildiysen cok guzel canim. Bir ablam yillardir kullaniyomusum tesadufen ogrendim ben
Yaa bizde götürelim dedik 3-4 özel hastane dolaştık full dolu 1-2 saat bekleme süreniz olur dedi her yer hiç bi yere girmeden döndük EveBizde ogleden once geldik hastaneye hâla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?