2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Vallahi perişan olduk bu sefer. Bende cok kotuyum burnum akiyo oksuruyorum. Gece sitmalandim. Zaten gram uyku uyumadim eslemin atesi 40a dayandi. Neyseki sabah uyuduk biraz. Şimdi ikisinde de ishal basladi yakinda bende de baslar artik

Bizim ufaklıkta ateşlendi domuz gribi olmuş
Çok geçmiş olsun kızlar. Biz küçüğü hiç markete, AVM’ye götürmüyorduk, son zamanlarda götürmeye başladık. Bizimkinin de burnu akıyor. Allah hepsine şifa versin.

Gunaydinn kizlar bende giremedim yine . Kizim hala tam iyilesmedi gece iyiyse gunduz kotu ,gumduz iyiyse gece kotu cok sukur atesi bitti. Bu hafta heralde full gondermeyecek gibiyim. Dunde okullari parti yapmis halleri bir gorun guya yeni yil partisi ankaranin ayazinda elbise giydiren naylon kostum giydiren. Whatsapp grubuna attilarda bende ordan gordum . Cok yorucu bir kis oluyor valla Allah baska dert versinde tukendik....

Okulda zaten herseyi gorup istiyor cocuklar. Bazı aileler hiç dikkat etmiyor inşallah artik biter sizinde ve cinara gecmeden

Canim cok gecmis olsun belirtileri neydi acaba. Cok uzuldum
Sağolasın pink belirtisi yüksek dirençli ateş büyük kızımın 3 gün sürdü ateşi çünkü onu hemen doktora götürmedik ama ufaklık ateşlenir ateşlenmez götürdük iğne vurdular baya rahatlattı iğneden sonra ateşlenmedi çok şükür şuan iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…