- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Ya cok gecnis olsun. Bizimde kesin domuz gribi test yaptirsaydik keske bizde. Nasillar şuanKızlar iki kızım da domuz gribi olmuş küçük olan da ateşlendi serum takamadılar çok fazla ağladı perişan olduk iğne vurdular
Sagol canim insallah. Ama hic kisa surede geçecek gibi degil suanYa busracim çok geçmiş olsun hepiniz en kısa sürede atlatır insallah
Bizim ufaklıkta ateşlendi domuz gribi olmuş
Vallahi perişan olduk bu sefer. Bende cok kotuyum burnum akiyo oksuruyorum. Gece sitmalandim. Zaten gram uyku uyumadim eslemin atesi 40a dayandi. Neyseki sabah uyuduk biraz. Şimdi ikisinde de ishal basladi yakinda bende de baslar artik
Çok geçmiş olsun kızlar. Biz küçüğü hiç markete, AVM’ye götürmüyorduk, son zamanlarda götürmeye başladık. Bizimkinin de burnu akıyor. Allah hepsine şifa versin.Bizim ufaklıkta ateşlendi domuz gribi olmuş
Avmdeki oyun alanlarindan da gecebiliyor. Ama bu sene bizim okuldan getiriyor bence kizÇok geçmiş olsun kızlar. Biz küçüğü hiç markete, AVM’ye götürmüyorduk, son zamanlarda götürmeye başladık. Bizimkinin de burnu akıyor. Allah hepsine şifa versin.
Domuz gribinin ilacı varmış ona başladık ateş yok şuan çok şükür iyilerYa cok gecnis olsun. Bizimde kesin domuz gribi test yaptirsaydik keske bizde. Nasillar şuan
Sevindim canim insallah bizimde bitmistir ates artikDomuz gribinin ilacı varmış ona başladık ateş yok şuan çok şükür iyiler
Canim cok gecmis olsun belirtileri neydi acaba. Cok uzuldumDomuz gribinin ilacı varmış ona başladık ateş yok şuan çok şükür iyiler
Okulda zaten herseyi gorup istiyor cocuklar. Bazı aileler hiç dikkat etmiyorGunaydinn kizlar bende giremedim yine . Kizim hala tam iyilesmedi gece iyiyse gunduz kotu ,gumduz iyiyse gece kotu cok sukur atesi bitti. Bu hafta heralde full gondermeyecek gibiyim. Dunde okullari parti yapmis halleri bir gorun guya yeni yil partisi ankaranin ayazinda elbise giydiren naylon kostum giydiren. Whatsapp grubuna attilarda bende ordan gordum . Cok yorucu bir kis oluyor valla Allah baska dert versinde tukendik....
Valla cokda bunaldi evde cnm cuma gondericem heralde . Insallah partinin bahside gecmezOkulda zaten herseyi gorup istiyor cocuklar. Bazı aileler hiç dikkat etmiyorinşallah artik biter sizinde ve cinara gecmeden
Bir miktar daha iyiyiz canim sen nasilsin cocukalr nasilSelam canlar nasıl oldunuz biraz düzelince m8
Bu gece iyi geçti şükürler olsun. Bende öksürük çok fenaValla cokda bunaldi evde cnm cuma gondericem heralde . Insallah partinin bahside gecmez. Insallah canim sdnin kizlarinda gozu acilmis bugun sukur
Bu gece iyi geçti şükürler olsun. Bende öksürük çok fena
Cok sukur cnm iyiyiz bizde koşturmaca devamBir miktar daha iyiyiz canim sen nasilsin cocukalr nasil
Sağolasın pink belirtisi yüksek dirençli ateş büyük kızımın 3 gün sürdü ateşi çünkü onu hemen doktora götürmedik ama ufaklık ateşlenir ateşlenmez götürdük iğne vurdular baya rahatlattı iğneden sonra ateşlenmedi çok şükür şuan iyilerCanim cok gecmis olsun belirtileri neydi acaba. Cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?