Çok sağol.Şükür negatif çıktı bu sefer de yırttık saymadım bu kaçıncı
Sağol canım kız sabaha kadar ateşliydi ama sabahdan beri iyi çok şükür.Yarın da dinlensin evde salı sınavı var zaten.Oğlana hiçbirşey yediremiyorum çikolata bile yemiyor.Hep sıvı şeyler ve meme.Keyfi de yerinde kaka bir kere yaptı sadece ishal gibi o da.İnşallah huy etmez ne yedireceğimi şaşırdım.Ayy cnm cok gecmis olsun nasilsiniz ailecek
Sağol canım neyseki sırayla olduk.Aynı anda olsaydık çok zor düşünemiyorum.Çok şükür bugün test sonucu beklemek dışında iyi geçti.Çok geçmiş olsun arkadaşım valla hasta olduklarına mı yanayım düzenleri mahvoluyor ona mıinşallah çabucak toparlarsınız .
Çok geçmiş olsun herkes hasta.Allah yardımcın olsunEsleminde ateşi varAllah bana kolaylik versin bu gece. Bende cok fenayim
Benim de burnum akmaya başladıEsleminde ateşi varAllah bana kolaylik versin bu gece. Bende cok fenayim
Çocuk büyütmek gerçekten çok zor bi iş çok büyük bi sorumluluk hele benim gibi pimpirikli bi insan olunca daha da zor oluyor hastalıkları düşmeleri kalkmaları üzüntü bi de büyüdüklerini düşünüyorum o zamanda başka üzüntüleri çıkar yok eşimle yok ailesiyle anlaşamıyorum diye beni ararsalar gerçekten ben üzülürüm bu dünyanın tadı tuzu kalmadı zaten içimi döktüm kusura bakma serumdan sonra toparlar inşallah geçmiş olsun sana bana hepimizeEsleme serum bağlattik hastanedeyiz
Gecmis olsun canim. Cocuklarda bu ara rnfeksiyoncsalgibi varmis. Arkadasimin kizini da 3 gun hastanede yatirdilar enfeksiyondan.Esleminde ateşi varAllah bana kolaylik versin bu gece. Bende cok fenayim
Ah canim ben artik günü kurtarma derdindeyim. Bugun esleme serum takildi wcye bile zor gittim hastanede. Şimdi yine burnu oyle tikali akinti cok ki uyuyamiyor burnundan nefes alamiyor. Hâla da ateşi varÇocuk büyütmek gerçekten çok zor bi iş çok büyük bi sorumluluk hele benim gibi pimpirikli bi insan olunca daha da zor oluyor hastalıkları düşmeleri kalkmaları üzüntü bi de büyüdüklerini düşünüyorum o zamanda başka üzüntüleri çıkar yok eşimle yok ailesiyle anlaşamıyorum diye beni ararsalar gerçekten ben üzülürüm bu dünyanın tadı tuzu kalmadı zaten içimi döktüm kusura bakma serumdan sonra toparlar inşallah geçmiş olsun sana bana hepimize
Covit negatif cikti ama domuz gribi olabilir gibi geldi bana ona bakmadilarGecmis olsun canim. Cocuklarda bu ara rnfeksiyoncsalgibi varmis. Arkadasimin kizini da 3 gun hastanede yatirdilar enfeksiyondan.( Cok zor ya valla Allah yardimciniz olsun acil sifalar diliyorum.
İlaç falan verdi mi canım bize ibuprofen vermişti burun akıntısı için falan günde üç kez ama ben ikiyi anca veriyorumCovit negatif cikti ama domuz gribi olabilir gibi geldi bana ona bakmadilar
Ya busracim çok geçmiş olsun hepiniz en kısa sürede atlatır insallahVallahi perişan olduk bu sefer. Bende cok kotuyum burnum akiyo oksuruyorum. Gece sitmalandim. Zaten gram uyku uyumadim eslemin atesi 40a dayandi. Neyseki sabah uyuduk biraz. Şimdi ikisinde de ishal basladi yakinda bende de baslar artik
Bizim ufaklıkta ateşlendi domuz gribi olmuşCovit negatif cikti ama domuz gribi olabilir gibi geldi bana ona bakmadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?