2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizde de başladı hayırlısı geçmiş olsun sizede canim

Kızlar kendimden sıkıldım ben kızımın kaşına dikiş atılmıştı son hali çok dikkat çekiyor mı sizce

Eklentiler

• 43E00109-48E5-42E7-93CE-07B3BB0890C4.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 35
Pinkpinkblue doktor senin dediğin öksürük şurubunu yazdı dünüş bide ibuprofen zero Tam bir facia ilaç içmemiz . Elini kolunu tutup enjektörle zorla veriyorum psikolojim pertttt
Bizim ki de ilaç içerken zorlanıyordu babası da açsın ağzını ona da ilaç veriyormuş gibi falan yapsan bizimki ablasından bakarak alıştı sanırım

Ben de aynı durumdayım ilki de emmediği için tecrübeli de değilim.iyice düşkün memeye hem napıcaz bilmiyorum.En son yazın bırakması lazım bakalım.

Ben de aynı durumdayım ilki de emmediği için tecrübeli de değilim.iyice düşkün memeye hem napıcaz bilmiyorum.En son yazın bırakması lazım bakalım.
Yazi bekleyemem ramazan oncesi bitirmemiz lazim. Surekli bez cikariyor. Ya da gozumu karartip geceyi kescem önce bezi cisini ogretcem bilmiyorum yaa

Pinkpinkblue doktor senin dediğin öksürük şurubunu yazdı dünüş bide ibuprofen zero Tam bir facia ilaç içmemiz . Elini kolunu tutup enjektörle zorla veriyorum psikolojim pertttt
Yaaa dunus Allah kolaylik versin . Cinarinda antibiyotigi cok igrenc ya kusuyo ya tukuruyo dili disarda geziyo aglaya aglaya ama diger ilaclari seviyor o oksuruo surubuna anmecim balli ilac diyorum seviniyo sevdi cok sukur aromasini. Iyikide srvdi duzenli olarak hasta oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…