Bende ozele gitmedim canim. Belediyenin aile danisma merkezine gittim. İyi hissettim şimdilik devam edicezAy bana da haber ver ne dedi ne konuştunuzBende cok istiyorum ama şuan maddi durumlar el vermiyor Doğalgaz faturası gelmiş 500 TL
Bizde de başladı hayırlısıAy kac gundur hic bildirim gelmiyodu bende bakmiyidum neler olmus neler ajo nick degistirmisdunusumun 500 hayme faturasi gelmis gelimcigi grip olmus . Gecmis olsun dunuskosu bazen ust uate gekuyor haftayada gecmezse bizim.burun akintisi oksuruge 1ay olcak grintuss oksurul surubu bir harika dostum.... 2.siseyi aldim zamlanmis
Hayat pahalılığı almış başını gidiyor zatenAy bana da haber ver ne dedi ne konuştunuzBende cok istiyorum ama şuan maddi durumlar el vermiyor Doğalgaz faturası gelmiş 500 TL
Kendini uzme bu kadar belli degil bileKızlar kendimden sıkıldım ben kızımın kaşına dikiş atılmıştı son hali çok dikkat çekiyor mı sizce
Hiç dikkat çekmiyor canım sanki kaşımışta hafif kızarmış gibi duruyorKızlar kendimden sıkıldım ben kızımın kaşına dikiş atılmıştı son hali çok dikkat çekiyor mı sizce
Bizimkilerde aksine ilac icin kavga ediyolar. Allah yardimcin olsun canim yaPinkpinkblue doktor senin dediğin öksürük şurubunu yazdı dünüş bide ibuprofen zero Tam bir facia ilaç içmemiz . Elini kolunu tutup enjektörle zorla veriyorum psikolojim pertttt
Bizim ki de ilaç içerken zorlanıyordu babası da açsın ağzını ona da ilaç veriyormuş gibi falan yapsan bizimki ablasından bakarak alıştı sanırımPinkpinkblue doktor senin dediğin öksürük şurubunu yazdı dünüş bide ibuprofen zero Tam bir facia ilaç içmemiz . Elini kolunu tutup enjektörle zorla veriyorum psikolojim pertttt
Sanırım ikinci çocuğun avantajı bazı şeyleri büyüğünden görerek öğrenmekBizimkilerde aksine ilac icin kavga ediyolar. Allah yardimcin olsun canim ya
ALlah razı olsun içime su serptinizKendini uzme bu kadar belli degil bile
İyiyi de kötüyü de ogreniyorlarSanırım ikinci çocuğun avantajı bazı şeyleri büyüğünden görerek öğrenmek
Ben de aynı durumdayım ilki de emmediği için tecrübeli de değilim.iyice düşkün memeye hem napıcaz bilmiyorum.En son yazın bırakması lazım bakalım.İyi geceler kizlar. Gunduz yazcam hep unutuyorum. Ben nick degistim, aijoo
Bu emzirme bıraktırma dusuncesi beni daraltti baya. Nasıl biraktircam hiç kiyamiyorum ama artik çokta yoruldum. 2 yaşından sonra bıraktırmaya karar verdim nasil yapacagiz
Dezavantajları da var çikolataya atıştırmalıklara erken başladık abladından görüp istediği için.Sanırım ikinci çocuğun avantajı bazı şeyleri büyüğünden görerek öğrenmek
Yazi bekleyemem ramazan oncesi bitirmemiz lazim. Surekli bez cikariyor. Ya da gozumu karartip geceyi kescem önce bezi cisini ogretcem bilmiyorum yaaBen de aynı durumdayım ilki de emmediği için tecrübeli de değilim.iyice düşkün memeye hem napıcaz bilmiyorum.En son yazın bırakması lazım bakalım.
Tabi o da var. Ust dolapta sakliyorum ogrenmis. Eliyle gosterip ciholata diyo hanfendiDezavantajları da var çikolataya atıştırmalıklara erken başladık abladından görüp istediği için.
Çiş öğretmek için daha erken doktor 2.5 yaş demişti bize kendini yıpratma diye diyorumYazi bekleyemem ramazan oncesi bitirmemiz lazim. Surekli bez cikariyor. Ya da gozumu karartip geceyi kescem önce bezi cisini ogretcem bilmiyorum yaa
Bizimki de çiko diyorTabi o da var. Ust dolapta sakliyorum ogrenmis. Eliyle gosterip ciholata diyo hanfendi
Ben ogretmeye can atmıyorum eslem surekli soyunuyor tuvaleti de goateriyor.iki yastan sonra deniycem. Yusra da 25 aylik ogrendiÇiş öğretmek için daha erken doktor 2.5 yaş demişti bize kendini yıpratma diye diyorum
Yaaa dunus Allah kolaylik versin . Cinarinda antibiyotigi cok igrenc ya kusuyo ya tukuruyo dili disarda geziyo aglaya aglaya ama diger ilaclari seviyor o oksuruo surubuna anmecim balli ilac diyorum seviniyo sevdi cok sukur aromasini. Iyikide srvdi duzenli olarak hasta oldugu icinPinkpinkblue doktor senin dediğin öksürük şurubunu yazdı dünüş bide ibuprofen zero Tam bir facia ilaç içmemiz . Elini kolunu tutup enjektörle zorla veriyorum psikolojim pertttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?