- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Masallah guzel gozlu fistiga hic belli degil canim hayati kendine zindan etmeKızlar kendimden sıkıldım ben kızımın kaşına dikiş atılmıştı son hali çok dikkat çekiyor mı sizce
Evet valla bi kendine bi ablasina istiyor bideDezavantajları da var çikolataya atıştırmalıklara erken başladık abladından görüp istediği için.
Ayy cok zor hic gozumum kesmedigi 2 sey var biri memeden kesmek biri wc egitimiBen ogretmeye can atmıyorum eslem surekli soyunuyor tuvaleti de goateriyor.iki yastan sonra deniycem. Yusra da 25 aylik ogrendi
BEnde o yuzden istemiyorum daha ugak diye az once bile bezi çıkardiAyy cok zor hic gozumum kesmedigi 2 sey var biri memeden kesmek biri wc egitimi. Bu bebekliktenn cocukluga gecis adimlarini hic sevmiyorum . Defnede cik erken ogrendi 18de cis kaka diye soylerdi orali olmuyordum. 22de kaka yapip bezinincikarir kakalarini saciyordu mecbur kaldim ogretmeye ama kucuk oldugu icin daha uzun surede ogrendi 1 hafta hic lazimlik veya wc ye isemedi tam 8.gun basladi isemeye dahada kucuk old icon yarim saat arayla cis varmi diye soruyordum . Cinara hic hic gozum kesmiyor . Zaten erkek cocuklari bi miktar rahat . Cok korkuyorum pipisinden yaa minik hortum her yeri sulayacak
Yusra da bu sabah ateslendi. Domuz gribi salgini varmis bu ara. Korktum yaKizlar, kizim cok hasta gun boyu atesler icinde yandi gece dahada artti. Krup olmus daha once duymustum ama ilk defa basimiza geliyor
Yavrularıma bi şey olmasında ne olursa olsun pink onlarla ilgili olaylara daha çok üzülüyorumMasallah guzel gozlu fistiga hic belli degil canim hayati kendine zindan etme
Geçmiş olsun benim büyük kız da 3 gündür ara ara ateşlendi dönüşümlü ateş düşürücü verdim takip ettim gece yanında yattım şuan iyi çok şükürYusra da bu sabah ateslendi. Domuz gribi salgini varmis bu ara. Korktum ya
Sizede geçmiş olsun canim. Bu kış bitmeyecek belli kiGeçmiş olsun benim büyük kız da 3 gündür ara ara ateşlendi dönüşümlü ateş düşürücü verdim takip ettim gece yanında yattım şuan iyi çok şükür
Krup neymiş kız dünüş ilk defa duyuyorum geçmiş olsunKizlar, kizim cok hasta gun boyu atesler icinde yandi gece dahada artti. Krup olmus daha once duymustum ama ilk defa basimiza geliyor
Hay allahım .. bize yaptırdı ya doktor el ayak olduğunu anlamadan önce ateşi düşmüyor cok halsiz deyince domuz gribi olabilir dedi burundan sürüntü alıp baktılar tabiki negatif çıkmıştıYusra da bu sabah ateslendi. Domuz gribi salgini varmis bu ara. Korktum ya
AmiiinYavrularıma bi şey olmasında ne olursa olsun pink onlarla ilgili olaylara daha çok üzülüyorumAllah korusun bütün herkesin evladını içinde benimkileri de
Şuan baya salgin varmış. Şimdilik ates durdu gibi ama baya öksürük burun akintisi var, eslem de de tek tük öksürük varKrup neymiş kız dünüş ilk defa duyuyorum geçmiş olsun
Hay allahım .. bize yaptırdı ya doktor el ayak olduğunu anlamadan önce ateşi düşmüyor cok halsiz deyince domuz gribi olabilir dedi burundan sürüntü alıp baktılar tabiki negatif çıkmıştı
Aynı kararsızlığın ben yaşadım antibiyotiksiz geçmez doktora götüreyim diye ama doktora götürmedim ateş 3 gün sürdü kuru öksürük var şuan tik haline geldi sanki öksürük öksürüp duruyor yaaŞuan baya salgin varmış. Şimdilik ates durdu gibi ama baya öksürük burun akintisi var, eslem de de tek tük öksürük varevdeki ilaclardan basladim yusraya ama mikrop varsa antibiyotiksiz gecmez ya
Nedem goturmuyorsun o zaman bir an evvel götürüp ilaç başlatsanaAynı kararsızlığın ben yaşadım antibiyotiksiz geçmez doktora götüreyim diye ama doktora götürmedim ateş 3 gün sürdü kuru öksürük var şuan tik haline geldi sanki öksürük öksürüp duruyor yaa
Geçmiş olsun hastayken cefayı anneler çekiyor Allah kolaylık versinKizlar, kizim cok hasta gun boyu atesler icinde yandi gece dahada artti. Krup olmus daha once duymustum ama ilk defa basimiza geliyor
Bitkisel şurup aldım ada çayı ıhlamur içiriyorumNedem goturmuyorsun o zaman bir an evvel götürüp ilaç başlatsana
Ateşi dusmuyorsa goturmek gerekir benceBitkisel şurup aldım ada çayı ıhlamur içiriyorum
Dimuz gribi degildir ins canimYusra da bu sabah ateslendi. Domuz gribi salgini varmis bu ara. Korktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?