- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bununla gecmis olsun canim ins bidaha olmaz sizede bulastimi pekiSağolasın pink belirtisi yüksek dirençli ateş büyük kızımın 3 gün sürdü ateşi çünkü onu hemen doktora götürmedik ama ufaklık ateşlenir ateşlenmez götürdük iğne vurdular baya rahatlattı iğneden sonra ateşlenmedi çok şükür şuan iyiler
Gecmis olsun tekrardanSağolasın pink belirtisi yüksek dirençli ateş büyük kızımın 3 gün sürdü ateşi çünkü onu hemen doktora götürmedik ama ufaklık ateşlenir ateşlenmez götürdük iğne vurdular baya rahatlattı iğneden sonra ateşlenmedi çok şükür şuan iyiler
Sağolasın canım ben çocuklardan daha hafif geçirdim eşime hiç bulaşmadıBununla gecmis olsun canim ins bidaha olmaz sizede bulastimi peki
Çok geçmiş olsun canım . İlacı farklıymış dediğin gibi doktor bizdede dirençli ateş olunca şüphelenip bahsetmişti oradan biliyorum .Sağolasın canım ben çocuklardan daha hafif geçirdim eşime hiç bulaşmadı
Sağolasın canım abinler iyileşti mi senin bebekleri nasılÇok geçmiş olsun canım . İlacı farklıymış dediğin gibi doktor bizdede dirençli ateş olunca şüphelenip bahsetmişti oradan biliyorum .
En kolay ve hafif atlatan bebiş oldu canım yada yavrucağız derdini anlatamadığından öyle diyorlarSağolasın canım abinler iyileşti mi senin bebekleri nasıl
Cok gecmis olsun canim Allah şifa versinEn kolay ve hafif atlatan bebiş oldu canım yada yavrucağız derdini anlatamadığından öyle diyorlargeçti gitti cok şükür ama yengemin orta kulak iltihabı olmuştu karantinada diye doktora da gidemedi baya bi ilerlemiş , bi doktor sağır kalmışsın sen koronadan dolayı kulak sinirlerine pıhtı atmış falan diye saçmalamış. Başka bi doktorda sadece tedaviye geç kalındığı için duyma sıkıntısı yaşadığını zamanla geçeceğini söylemiş falan .
Aşıları varmıydı bari büşracım. Hafifçecik atlatsınlar inşallahKizlar iyi geceler. Benimde ananemle dedem korona oldu. İnşallah evde hafif gecirirler
Aşı oldular ama hem yaşlilar hemde hastaliklari çokAşıları varmıydı bari büşracım. Hafifçecik atlatsınlar inşallah
Eşimin mahallesinde 77 yaşında amca vefat etti karısı da yaşlı bi sürü hastalığı var ama durumu iyi şuan hastaneden çıkaracaklarmışEn kolay ve hafif atlatan bebiş oldu canım yada yavrucağız derdini anlatamadığından öyle diyorlargeçti gitti cok şükür ama yengemin orta kulak iltihabı olmuştu karantinada diye doktora da gidemedi baya bi ilerlemiş , bi doktor sağır kalmışsın sen koronadan dolayı kulak sinirlerine pıhtı atmış falan diye saçmalamış. Başka bi doktorda sadece tedaviye geç kalındığı için duyma sıkıntısı yaşadığını zamanla geçeceğini söylemiş falan .
Slm dunusun iyi aksamlar herkese seslenip benide ekstradan etiketledigi icin tisikkir ederim cunku dunusluk boyle bisi
Delirtmeyin miniş damadımıSlm dunusun iyi aksamlar herkese seslenip benide ekstradan etiketledigi icin tisikkir ederim cunku dunusluk boyle bisi. Yeni yil gumbur gumbur geldi dunuskosu oglen uykumuz azaldi meme emme istegi ×1000 cinar artik meme emmicekmis diyorumda delleniyo . Sen nasilsin minis gelinim nasil
Geçmiş olsun annen daha önce de korona olmuştu sanırımAşı oldular ama hem yaşlilar hemde hastaliklari çok
Bizim de aynı hep memede kafayı yicem artık.Geçen vermeyim dedim yerden yere attı kendini.Nasıl bırakıcak bilmiyorum.Slm dunusun iyi aksamlar herkese seslenip benide ekstradan etiketledigi icin tisikkir ederim cunku dunusluk boyle bisi. Yeni yil gumbur gumbur geldi dunuskosu oglen uykumuz azaldi meme emme istegi ×1000 cinar artik meme emmicekmis diyorumda delleniyo . Sen nasilsin minis gelinim nasil
Kolay geçer inşallah çok geçmiş olsunAşı oldular ama hem yaşlilar hemde hastaliklari çok
Şuan olanlar ananemlerGeçmiş olsun annen daha önce de korona olmuştu sanırım
Teşekkürler inşallah evde geçirirlerKolay geçer inşallah çok geçmiş olsun
ANladım onlar Çanakkale de miydiler nerden bulaşmış ki acaba yaşlı insanlaraŞuan olanlar ananemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?