Aynı aynı kelimenin tam anlamıyla inat Altını temizlerken genital bölgesini temizletmiyor ya o kadar çok ağlıyor ki . Geçenlerde ben zorladım biraz o zaman da korktu şimdi hiç elletmiyor bile . Dün banyo yaptık yıkamaya çalıştım baya bi ama su girmiyor işte giydirirken baktım hala krem artığı falan var ama temizletmiyor nabıcam bilmiyorum yaa
Aynı aynı kelimenin tam anlamıyla inat Altını temizlerken genital bölgesini temizletmiyor ya o kadar çok ağlıyor ki . Geçenlerde ben zorladım biraz o zaman da korktu şimdi hiç elletmiyor bile . Dün banyo yaptık yıkamaya çalıştım baya bi ama su girmiyor işte giydirirken baktım hala krem artığı falan var ama temizletmiyor nabıcam bilmiyorum yaa
Bizimki yine bugün kakali bezi çıkarmış tuvalet tuvalet diye geldi hep boyle olmayacak istekleri var.
Ama arada da cok komik sıkıldım, sıkıldım diyor büyümüşte küçülmüş cadi. Zaten eşime de diyorum son bebeklik halleri işte 2 yaştan sonra artik çocuk olacak....
oglani konusturmaya calisiyoruz valla tek derdimiz bu .ise basladim sukur fiziken daha cok yoruluyorum ama ruhuma iyi geldi . sen nasilsin kizlar nasil ?
oglani konusturmaya calisiyoruz valla tek derdimiz bu .ise basladim sukur fiziken daha cok yoruluyorum ama ruhuma iyi geldi . sen nasilsin kizlar nasil ?
yok kelimeleri var ikizi konusunca kiskandigindan bisiler soyler ama baya zayif . ittire kaktira konusuyor resmen ama baska sorunu olmadigi icin dil gecikmesi diye dusunuldu
yok kelimeleri var ikizi konusunca kiskandigindan bisiler soyler ama baya zayif . ittire kaktira konusuyor resmen ama baska sorunu olmadigi icin dil gecikmesi diye dusunuldu
Konuşma konusunda endişelenmeyin doğru mudur bilmiyorum ama oğlanlar biraz daha geç konuşuyor diye duydum görümcemin oğlu 4 yaşında başladı konuşmaya biz iyiyiz çok şükür domuz gribi atlattık ailece şuanlık iyiyiz bakalım okullar da tatile giriyor kızım şaka maka 2. Sınıfın 1. Dönemini de bitirdi çok şükür
Bildirim gozumden kacmis herhalde. 2 kelimeli basit cumleler var gibi. Mesela kar yagyooo diye bagiriyor ama çoğunlukla tek kelime ile derdini anlatiyor. Buyuk kizimin bu aylarda tek kelimesi bile yoktu cok korkardim. Kelimeleri varsa devami gelir onunda inşallah