200den fazla tutacaktir o da hayirlisi bakalımÇok ciciş elbisesi20 kişilik dümdüz pasta olmuş 200 TL şok oldum şokkkkk
Alttan al canım biraz ya bak ne güzel üstünden yük almış kadıncağız. İlla karışıyorlar işte duramıyorlar
Gazi olabilir mi? Ben surekli gaz ilaco veriyorum. Yani gunde bir kere veriyorum. Yoksa gece boyu uyaniyorPinkcim nasıl oldu ailen? Kızlar bizim uyku düzenimiz iyice karıştı.Geçen sabah beşte kalktı üstü başı çiş içinde.Üç saatte bez doluyor anlamıyorum bazen.Bir daha uyutamadım üstünü değiştirince.Öğlen 11.30 13.00 arası uyudu.Akşam 10 da zor yatırdım.Sabeh yine 5 te kalktı.Üst başı kuru ama uyutamadım.Sonra 8-10 arası sonra da 3-6 arası yattı bu akşam daha yeni uyudu.Memeye de çok düştü sürekli memede uyurken çıkarfığım anda kalkıyor.Kafayı yicem artık napacağımı şaşırdım.Sanki yeni doğmuş gibi.
Genelde gazla ilgili pek sıkıntımız olmadı.Azı dişleri çıkıyor galiba salyası varGazi olabilir mi? Ben surekli gaz ilaco veriyorum. Yani gunde bir kere veriyorum. Yoksa gece boyu uyaniyor
Bizimki de o saatlerde uyanıp babasının yanına gidiyordu geçen hafta bi kaç gün tekrarladı bunu . Uyanıyor yataktan yanımdan fırlıyor koşa koşa oturma odasınaPinkcim nasıl oldu ailen? Kızlar bizim uyku düzenimiz iyice karıştı.Geçen sabah beşte kalktı üstü başı çiş içinde.Üç saatte bez doluyor anlamıyorum bazen.Bir daha uyutamadım üstünü değiştirince.Öğlen 11.30 13.00 arası uyudu.Akşam 10 da zor yatırdım.Sabeh yine 5 te kalktı.Üst başı kuru ama uyutamadım.Sonra 8-10 arası sonra da 3-6 arası yattı bu akşam daha yeni uyudu.Memeye de çok düştü sürekli memede uyurken çıkarfığım anda kalkıyor.Kafayı yicem artık napacağımı şaşırdım.Sanki yeni doğmuş gibi.
Dişler yüzünden de olabilir tabiGenelde gazla ilgili pek sıkıntımız olmadı.Azı dişleri çıkıyor galiba salyası var
Annem apar topar gitti teyzem vefat ettiÇok ciciş elbisesi20 kişilik dümdüz pasta olmuş 200 TL şok oldum şokkkkk
Alttan al canım biraz ya bak ne güzel üstünden yük almış kadıncağız. İlla karışıyorlar işte duramıyorlar
Cok gğzel iş gğle gğle giyinsşn bende büyüğünki kutladım aradan çıktıMdmray bende doğumgünü için kiyafet aldim ikisine de. Lcwdan askılı etek pantolonlardan aldim. İcine de beyaz bluz giydircem. Bu sefer gayet sade bir doğumgünü yapcam. Süs falanda düşünmüyorum belki balon olabilir biraz. Pasta parasinida biriktirdik ona henüz karar vermedim nasil birşey yaptiririz bilmiyorum. 17 Şubat bizim bayağı az kaldi
Başınız sagolsun canim. İste bu yüzden bu hayatta kalp kirmaya degmez. Kendini de annenide uzmeAnnem apar topar gitti teyzem vefat etti
İkisini bir mi yaptın anlayamadim. Benim biri subat biri temmuz ayni zamanda yapamamCok gğzel iş gğle gğle giyinsşn bende büyüğünki kutladım aradan çıktı
Ben küçüğüne bi şey yapmıcam büyüğü şuan aklı başında ona yapıcam küçüğü bi şeyden anlamıyor zaten büyüğü 3 Şubat küçüğü 28 Şubatİkisini bir mi yaptın anlayamadim. Benim biri subat biri temmuz ayni zamanda yapamam
Senin ayni aydalarmis canim. Birlikte yapman normal. İkisine ayri ayri maddi açıdan da zorlarBen küçüğüne bi şey yapmıcam büyüğü şuan aklı başında ona yapıcam küçüğü bi şeyden anlamıyor zaten büyüğü 3 Şubat küçüğü 28 Şubat
Sirdugun icin tesekkur ederim canim. Cok sukur iyilesti,toparladi bayaPinkpinkblue canim anneannen nasil oldu
Bizimde 3-4Kızlar günlük kaç bez kullanıyorsunuz ben 3-4 bez olarak hesapladım
Sevinir yinede canim , bnm oglum mum uflemeye bayiliyo ufleyip ufleyip alkisliyoBen küçüğüne bi şey yapmıcam büyüğü şuan aklı başında ona yapıcam küçüğü bi şeyden anlamıyor zaten büyüğü 3 Şubat küçüğü 28 Şubat
Ogluslar agir ilerliyormus gercekten emin oldumAmine Busra bizim de kizda var basit cumleler insallah darisi oglana diyorum bakalim
Azcik idare et bak ne guzel seni dinlendirmis .kimseye tahammulun yok seninde arkadasim. Bu arada basiniz sagolsun hastamiydi teyzen ? Ha bide ozel hayat zaten gizli yasanirKızlar annem yaklaşık 1 aydır bende çocuğu uyutup rahatça dışarı çıktım yemeğimi yaptı hazır yemek yedim işime yardımcı oldu ama sıkıcı oluyor bi saatten sonra büyük kızımla olan ilişkimize çok müdahale ediyor sanki ben üvey anneyim o öz annesi bi kaç gün sonra gidecek ama dün biraz çıkıştım ben seni güzellikle uğurlamak istiyorum beni sinir etme dedim moralim bozuk
Başınız sağolsun canım hasta falanmıydı? Benim de kayınpederimin sonuçları kötü huylu tümör çıktıAnnem apar topar gitti teyzem vefat etti
Aaaa dunusumBaşınız sağolsun canım hasta falanmıydı? Benim de kayınpederimin sonuçları kötü huylu tümör çıktı
Sirdugun icin tesekkur ederim canim. Cok sukur iyilesti,toparladi baya
Aynen çok merak ediyor ne hediye alacaksın diyeSevinir yinede canim , bnm oglum mum uflemeye bayiliyo ufleyip ufleyip alkisliyokizlar daha cok sevinir .hediye paketi acmayida seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?