2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gazi olabilir mi? Ben surekli gaz ilaco veriyorum. Yani gunde bir kere veriyorum. Yoksa gece boyu uyaniyor

Bizimki de o saatlerde uyanıp babasının yanına gidiyordu geçen hafta bi kaç gün tekrarladı bunu . Uyanıyor yataktan yanımdan fırlıyor koşa koşa oturma odasına ilk yapışınca şok oldum bi uyandım yok yanımda bi gittim uyuyorlar içerde

Cok gğzel iş gğle gğle giyinsşn bende büyüğünki kutladım aradan çıktı

Ben küçüğüne bi şey yapmıcam büyüğü şuan aklı başında ona yapıcam küçüğü bi şeyden anlamıyor zaten büyüğü 3 Şubat küçüğü 28 Şubat
Sevinir yinede canim , bnm oglum mum uflemeye bayiliyo ufleyip ufleyip alkisliyokizlar daha cok sevinir .hediye paketi acmayida seviyo

Amine Busra bizim de kizda var basit cumleler insallah darisi oglana diyorum bakalim
Ogluslar agir ilerliyormus gercekten emin oldum .en azindan anneyi iyice ogrendi anneee anneee anneee die geziyor ❤. Bide moru ogrendi bu ara her mor objeye moo diyo bide bildim.djyede alkisliyor kendini cani isterse sunu de bu u deyi yapiyor cani istemezse ciglik atiyo hayir hareketi yapiyo

Azcik idare et bak ne guzel seni dinlendirmis .kimseye tahammulun yok seninde arkadasim. Bu arada basiniz sagolsun hastamiydi teyzen ? Ha bide ozel hayat zaten gizli yasanir . Daha iyi iste heyecan sessis mod on.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…