Bizimde koylerde vakalar cok artti. Gerci zaten kimi duysam koronaBi de geçen gün köye gidelim muhabbeti oldu . Selini araba tutuyor ya. Eşime bakarak köye gidelim dediler o da tamam dedibende siz gidersiniz biz Selin’le evde otururuz dedm gülerek bugün öğrendik ki köydekiler korona
Ayağını üşüttüğü için olabilir çarık çorap alsana rahat oluyorBizde ara ara selini kaynanama bırakıyoruz pazara markete gitmek için bazen de kafa dağıtmak için . Ama iki seferdir ne zaman gitsek cocuk ishal gibi oluyor acayip gazı oluyor . Acaba üşütüyor mu kızlar yerleri soğuk oluyor biraz. Evde de sadece çorapla gezer orda da öyle ama . Ne hikmetse oraya gidince 2 3 kere kaka yapıyor geceleri de salıp duruyor
Onlar geldi benim de aklıma canım. Patik ördürmüş babaannesi ama giymiyor bi de kayıyor zaten onlar tehlikeli. Ben bi tane almıştım ama o da küçük geldi .Ayağını üşüttüğü için olabilir çarık çorap alsana rahat oluyor
Ben uyutup bırakıyorum benim yokluğumu uykuda geçirmiş oluyor uyanmasına yakın dönüyorum zatenBi de hiç dinlemiyorlar ya . Sürekli bişeyler yedirmekte ısrar ediyorlar kıza. Yemek hazırlarken Selin istemese de al kızım tavuk ye al kızım yoğurt ye al kızım mandalina ye. E sofraya oturunca yemiyor tabi. E yemişti o zaten falan diyorlar sonra sinir oluyorum . Bi de söyledim kaç kere yemek saati gelmeden bişeyler atıştırırsa yemez diye . Tamam diyorlar ben varken bak annen kızar diyorlar Selin isteyince de
Benim kv ilk evlendiğimiz yıllarda her yere beraber gidecekmişiz gibi sürekli plan yapıyordu çocuk olunca anladı planlarına dahil olamayacağımızıBi de geçen gün köye gidelim muhabbeti oldu . Selini araba tutuyor ya. Eşime bakarak köye gidelim dediler o da tamam dedibende siz gidersiniz biz Selin’le evde otururuz dedm gülerek bugün öğrendik ki köydekiler korona
Bizimki yarım saatte uyanıyor ya orda olunca . Onu da denedimBen uyutup bırakıyorum benim yokluğumu uykuda geçirmiş oluyor uyanmasına yakın dönüyorum zaten
Bizimkiler de öyleydi ya bi pazar tatilimiz bardı zaten onu da istiyorlardı beraber geçirelim eşimle tartıştığımız bile oluyordu bu konulardan .Benim kv ilk evlendiğimiz yıllarda her yere beraber gidecekmişiz gibi sürekli plan yapıyordu çocuk olunca anladı planlarına dahil olamayacağımızı
Evlendiğimden beri her hafta sonum onlarla geçiyor ama kendi kızı kv ile hiç görüşmüyor bize gelince hep beraber olalım istiyor kv ama kızı kaynanadan uzak olsun rahat etsin istiyor tabi kendini melek görüyor ya o yüzdenBizimki yarım saatte uyanıyor ya orda olunca . Onu da denedim
Bizimkiler de öyleydi ya bi pazar tatilimiz bardı zaten onu da istiyorlardı beraber geçirelim eşimle tartıştığımız bile oluyordu bu konulardan .
Sen gardini al dunus 2corap veya giyiyorsa pantif giydirBizde ara ara selini kaynanama bırakıyoruz pazara markete gitmek için bazen de kafa dağıtmak için . Ama iki seferdir ne zaman gitsek cocuk ishal gibi oluyor acayip gazı oluyor . Acaba üşütüyor mu kızlar yerleri soğuk oluyor biraz. Evde de sadece çorapla gezer orda da öyle ama . Ne hikmetse oraya gidince 2 3 kere kaka yapıyor geceleri de salıp duruyor
Benimki gecen agladi diye koca albeni cikolatayi varmis eline .o sinir ve sikla cocuuun ekinden bi cektim simdi yemek yiceksin ne albenesi dedim ortalik tabi buzhane oldu biandaBi de hiç dinlemiyorlar ya . Sürekli bişeyler yedirmekte ısrar ediyorlar kıza. Yemek hazırlarken Selin istemese de al kızım tavuk ye al kızım yoğurt ye al kızım mandalina ye. E sofraya oturunca yemiyor tabi. E yemişti o zaten falan diyorlar sonra sinir oluyorum . Bi de söyledim kaç kere yemek saati gelmeden bişeyler atıştırırsa yemez diye . Tamam diyorlar ben varken bak annen kızar diyorlar Selin isteyince de
Herkes nasilda kendi kizini dusunuyor demi ahh hayaat aahhEvlendiğimden beri her hafta sonum onlarla geçiyor ama kendi kızı kv ile hiç görüşmüyor bize gelince hep beraber olalım istiyor kv ama kızı kaynanadan uzak olsun rahat etsin istiyor tabi kendini melek görüyor ya o yüzden
O kadar pahalı mi pastalar sizin orda? Biz de buyuk aile toplariz yine ama ozel pasta yaptirmayacagim. Taze olsun yeter diyorumSlm kizlar nasilsiniz, dooonn gunu yapacakmisiniz esim diyoki kimse gelmesin kendi icimizde kutlariz kimde deigide annemgille anmesigil ama onlar gelirse tabi pasta yaptircaz 350 400 tl . Ama gelmese kendimize gore 110 tl pasta ucreti,bende kiyamiyorum oglusuma pastayi kendim ypayim diyorum
Biz bunu defalarca yasadik. Varinca açlar mi toklar mi diye soruyorlar artık. Amma ve lakin birkac hafta once yusra yemek yedi diye sen bir kase top cikolata vermisler eline. Bende miktari gormedim. Ordan cikarken giyindik montlari, yusra bir kustu. Simdi kv nin akli cikiyo fazla yicekler diyeBenimki gecen agladi diye koca albeni cikolatayi varmis eline .o sinir ve sikla cocuuun ekinden bi cektim simdi yemek yiceksin ne albenesi dedim ortalik tabi buzhane oldu bianda
Kız valla dün akşam video çekebilsem keşke şu hallerini dedimBenimki gecen agladi diye koca albeni cikolatayi varmis eline .o sinir ve sikla cocuuun ekinden bi cektim simdi yemek yiceksin ne albenesi dedim ortalik tabi buzhane oldu bianda
Heee koy koy deseydinKız valla dün akşam video çekebilsem keşke şu hallerini dedimselini bi kolundan babaannesi tutmuş yüzüne baksın diye habire Seliiiiiiin Seliiiiiin Seliiiiiiiin diyor , diğer kolundan da halası tutmuş bişey anlatmaya uğraşıyor ama selin gitmek için debeleniyor asla ikisini de dinlemiyor Yemek yerken de hep zorla . Yaw çocuğun yiyesi varsa da yemicek. Hadi aç ağzını hadi yut ağzındakini. Daha sofraya oturmadan ağzına tıkmalar , bi koca bardak meyvesuyu koymalar meyve suyu yine iyi geçen gün biz gazoz içerken babaannesi dedi ki ayyyyy yazık nasıl bakıyor canı çekti koyayım mı ona da bi bardak
Hahahajaja videoya gerek yok gozumde canlandi herseyKız valla dün akşam video çekebilsem keşke şu hallerini dedimselini bi kolundan babaannesi tutmuş yüzüne baksın diye habire Seliiiiiiin Seliiiiiin Seliiiiiiiin diyor , diğer kolundan da halası tutmuş bişey anlatmaya uğraşıyor ama selin gitmek için debeleniyor asla ikisini de dinlemiyor Yemek yerken de hep zorla . Yaw çocuğun yiyesi varsa da yemicek. Hadi aç ağzını hadi yut ağzındakini. Daha sofraya oturmadan ağzına tıkmalar , bi koca bardak meyvesuyu koymalar meyve suyu yine iyi geçen gün biz gazoz içerken babaannesi dedi ki ayyyyy yazık nasıl bakıyor canı çekti koyayım mı ona da bi bardak
Iyi ilmis ins halisi batmistirBiz bunu defalarca yasadik. Varinca açlar mi toklar mi diye soruyorlar artık. Amma ve lakin birkac hafta once yusra yemek yedi diye sen bir kase top cikolata vermisler eline. Bende miktari gormedim. Ordan cikarken giyindik montlari, yusra bir kustu. Simdi kv nin akli cikiyo fazla yicekler diye
Cnm ucuz yerde vardir ama bizim sevdigimiz bir yer var orasi biraz pahali isteO kadar pahalı mi pastalar sizin orda? Biz de buyuk aile toplariz yine ama ozel pasta yaptirmayacagim. Taze olsun yeter diyorum
Bende özel pasta yaptırmayacağım 7-8 kişilik bi pasta 110 tl öyle alırım artık bu arada sen lcw san kızlarına elbise kaç yaş alıyorsun merak ettim ben büyüğüne 8-9 yaş alıyorum ama 9-10 mu alsam dedimO kadar pahalı mi pastalar sizin orda? Biz de buyuk aile toplariz yine ama ozel pasta yaptirmayacagim. Taze olsun yeter diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?