2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimde koylerde vakalar cok artti. Gerci zaten kimi duysam korona

Ayağını üşüttüğü için olabilir çarık çorap alsana rahat oluyor

Ben uyutup bırakıyorum benim yokluğumu uykuda geçirmiş oluyor uyanmasına yakın dönüyorum zaten

Benim kv ilk evlendiğimiz yıllarda her yere beraber gidecekmişiz gibi sürekli plan yapıyordu çocuk olunca anladı planlarına dahil olamayacağımızı

Ben uyutup bırakıyorum benim yokluğumu uykuda geçirmiş oluyor uyanmasına yakın dönüyorum zaten
Bizimki yarım saatte uyanıyor ya orda olunca . Onu da denedim
Benim kv ilk evlendiğimiz yıllarda her yere beraber gidecekmişiz gibi sürekli plan yapıyordu çocuk olunca anladı planlarına dahil olamayacağımızı
Bizimkiler de öyleydi ya bi pazar tatilimiz bardı zaten onu da istiyorlardı beraber geçirelim eşimle tartıştığımız bile oluyordu bu konulardan .

Bizimki yarım saatte uyanıyor ya orda olunca . Onu da denedim

Bizimkiler de öyleydi ya bi pazar tatilimiz bardı zaten onu da istiyorlardı beraber geçirelim eşimle tartıştığımız bile oluyordu bu konulardan .
Evlendiğimden beri her hafta sonum onlarla geçiyor ama kendi kızı kv ile hiç görüşmüyor bize gelince hep beraber olalım istiyor kv ama kızı kaynanadan uzak olsun rahat etsin istiyor tabi kendini melek görüyor ya o yüzden

Sen gardini al dunus 2corap veya giyiyorsa pantif giydir

Benimki gecen agladi diye koca albeni cikolatayi varmis eline .o sinir ve sikla cocuuun ekinden bi cektim simdi yemek yiceksin ne albenesi dedim ortalik tabi buzhane oldu bianda

Herkes nasilda kendi kizini dusunuyor demi ahh hayaat aahh

Slm kizlar nasilsiniz , dooonn gunu yapacakmisiniz esim diyoki kimse gelmesin kendi icimizde kutlariz kimde deigide annemgille anmesigil ama onlar gelirse tabi pasta yaptircaz 350 400 tl . Ama gelmese kendimize gore 110 tl pasta ucreti,bende kiyamiyorum oglusuma pastayi kendim ypayim diyorum

O kadar pahalı mi pastalar sizin orda? Biz de buyuk aile toplariz yine ama ozel pasta yaptirmayacagim. Taze olsun yeter diyorum

Benimki gecen agladi diye koca albeni cikolatayi varmis eline .o sinir ve sikla cocuuun ekinden bi cektim simdi yemek yiceksin ne albenesi dedim ortalik tabi buzhane oldu bianda
Biz bunu defalarca yasadik. Varinca açlar mi toklar mi diye soruyorlar artık. Amma ve lakin birkac hafta once yusra yemek yedi diye sen bir kase top cikolata vermisler eline. Bende miktari gormedim. Ordan cikarken giyindik montlari, yusra bir kustu. Simdi kv nin akli cikiyo fazla yicekler diye

Kız valla dün akşam video çekebilsem keşke şu hallerini dedim selini bi kolundan babaannesi tutmuş yüzüne baksın diye habire Seliiiiiiin Seliiiiiin Seliiiiiiiin diyor , diğer kolundan da halası tutmuş bişey anlatmaya uğraşıyor ama selin gitmek için debeleniyor asla ikisini de dinlemiyor Yemek yerken de hep zorla . Yaw çocuğun yiyesi varsa da yemicek. Hadi aç ağzını hadi yut ağzındakini. Daha sofraya oturmadan ağzına tıkmalar , bi koca bardak meyvesuyu koymalar meyve suyu yine iyi geçen gün biz gazoz içerken babaannesi dedi ki ayyyyy yazık nasıl bakıyor canı çekti koyayım mı ona da bi bardak

Heee koy koy deseydin valla ben artik takilmiyorum genel olarak, izin vermiyorum

Hahahajaja videoya gerek yok gozumde canlandi hersey. Benimiide surekli bananne dedirtmeye calisiyo o sirada bizimkinin umurumda degil kafaya biseyi takmis ciglik atiyor oluyo genelde ba dese duydunuzmu babanne dedi dio zaten

Iyi ilmis ins halisi batmistir

O kadar pahalı mi pastalar sizin orda? Biz de buyuk aile toplariz yine ama ozel pasta yaptirmayacagim. Taze olsun yeter diyorum
Bende özel pasta yaptırmayacağım 7-8 kişilik bi pasta 110 tl öyle alırım artık bu arada sen lcw san kızlarına elbise kaç yaş alıyorsun merak ettim ben büyüğüne 8-9 yaş alıyorum ama 9-10 mu alsam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…