- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Hoşgeldin nerelerdesin kız sen evet teyzem yatalaktı yaşlıydı Allah rahmet eylesin annemde gitti sesli moda geçtikAzcik idare et bak ne guzel seni dinlendirmis .kimseye tahammulun yok seninde arkadasim. Bu arada basiniz sagolsun hastamiydi teyzen ? Ha bide ozel hayat zaten gizli yasanir. Daha iyi iste heyecan sessis mod on .
Sağolasın CANIM teyzem hastaydı yaşlıydı kayınpederin de zor bi süreçten geçiyor Allah kolaylık versin size de ama Allahtan gelene yapacak bi şeyimiz yok hayat işteBaşınız sağolsun canım hasta falanmıydı? Benim de kayınpederimin sonuçları kötü huylu tümör çıktı
Stoğumuzu yaptık pink fiyatlar durmadan artıyor bez ıslak mendil pişik kremi toplam 750 tl verdik umarım yaza bu stokla çıkarızBizimde 3-4
Yok sadece oğlumunkini yaptım adlında subatta da evdeyken yapayım dedim arkadaşlarıylaİkisini bir mi yaptın anlayamadim. Benim biri subat biri temmuz ayni zamanda yapamam
Allah şifa versin canim benim. Ameliyat mi olcak?Başınız sağolsun canım hasta falanmıydı? Benim de kayınpederimin sonuçları kötü huylu tümör çıktı
Kemik iliğinden de alnmıştı onun sonucu çıkmadı daha canım o da çıksın ona göre ya Işın tedavisi yada ameliyat demiş doktorlarAllah şifa versin canim benim. Ameliyat mi olcak?
Allah size bagislasin insallah kolay bir tedaviyle kurtulsun inşallahKemik iliğinden de alnmıştı onun sonucu çıkmadı daha canım o da çıksın ona göre ya Işın tedavisi yada ameliyat demiş doktorlar
Gule gule harca canimStoğumuzu yaptık pink fiyatlar durmadan artıyor bez ıslak mendil pişik kremi toplam 750 tl verdik umarım yaza bu stokla çıkarız
Tekrar vasiniz sagolsun canim. Iyi yaa en azindan o is seni mutlu ediyoHoşgeldin nerelerdesin kız sen evet teyzem yatalaktı yaşlıydı Allah rahmet eylesin annemde gitti sesli moda geçtik
Bubarada bazen soguma geliyoya herseyden girmek aklima gelmiyo bazenHoşgeldin nerelerdesin kız sen evet teyzem yatalaktı yaşlıydı Allah rahmet eylesin annemde gitti sesli moda geçtik
Pink çok sevindim canım çok şükür gözünüz aydyın kayınbaban da iyi olur inşallah yaSirdugun icin tesekkur ederim canim. Cok sukur iyilesti,toparladi baya
Canım çok gecmiş olsun inşKemik iliğinden de alnmıştı onun sonucu çıkmadı daha canım o da çıksın ona göre ya Işın tedavisi yada ameliyat demiş doktorlar
Pardon haylar karıştı kayınbaba senin degildiPink çok sevindim canım çok şükür gözünüz aydyın kayınbaban da iyi olur inşallah ya
Benmkiydi arkadaşım anladım ben sağolasınPardon haylar karıştı kayınbaba senin degildi
Sagol canim Allah razi olsun,benim kayinbabam degil hasta olan canim mdmrayin kayinpederiPink çok sevindim canım çok şükür gözünüz aydyın kayınbaban da iyi olur inşallah ya
Benimde oyle iste cocuklar. O yuzden annemle kv ye giderken hep patik yada 2 cift corap giydiriyorumBizde ara ara selini kaynanama bırakıyoruz pazara markete gitmek için bazen de kafa dağıtmak için . Ama iki seferdir ne zaman gitsek cocuk ishal gibi oluyor acayip gazı oluyor . Acaba üşütüyor mu kızlar yerleri soğuk oluyor biraz. Evde de sadece çorapla gezer orda da öyle ama . Ne hikmetse oraya gidince 2 3 kere kaka yapıyor geceleri de salıp duruyor
Bi de hiç dinlemiyorlar ya . Sürekli bişeyler yedirmekte ısrar ediyorlar kıza. Yemek hazırlarken Selin istemese de al kızım tavuk ye al kızım yoğurt ye al kızım mandalina ye. E sofraya oturunca yemiyor tabi. E yemişti o zaten falan diyorlar sonra sinir oluyorum . Bi de söyledim kaç kere yemek saati gelmeden bişeyler atıştırırsa yemez diye . Tamam diyorlar ben varken bak annen kızar diyorlar Selin isteyince deBenimde oyle iste cocuklar. O yuzden annemle kv ye giderken hep patik yada 2 cift corap giydiriyorum
Ah canim bunu bana mi anlatıyorsunBi de hiç dinlemiyorlar ya . Sürekli bişeyler yedirmekte ısrar ediyorlar kıza. Yemek hazırlarken Selin istemese de al kızım tavuk ye al kızım yoğurt ye al kızım mandalina ye. E sofraya oturunca yemiyor tabi. E yemişti o zaten falan diyorlar sonra sinir oluyorum . Bi de söyledim kaç kere yemek saati gelmeden bişeyler atıştırırsa yemez diye . Tamam diyorlar ben varken bak annen kızar diyorlar Selin isteyince de
Bi de geçen gün köye gidelim muhabbeti oldu . Selini araba tutuyor ya. Eşime bakarak köye gidelim dediler o da tamam dediAh canim bunu bana mi anlatıyorsun4.5 yildir benimkiler böyle cocuklar eve gelince uyumuyolar o gece surekli tikinmaktan... Hatta en son yusra kustu onlarda kendileri şahit oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?