Bizim daha fazla 6 7 vardirKızlar günlük kaç bez kullanıyorsunuz ben 3-4 bez olarak hesapladım
Çocuklarla bayağı zor geçiyorKar kış nasıl geçiyor evdeyiz kapandık bizde
Biz 600 tl lik bez stoğu yaptık Haziran’a kadar yeter diye hesapladık umarım öyle olurBizim daha fazla 6 7 vardir
Küçüğü 1 kez daha az ilk yağdığı zaman çıkardık büyüğü de hergün çıkardık karla baya eğlendiÇocuklarla bayağı zor geçiyor
İyi yapmissiniz mayisa kadar bile yetse gene kârda olursunuzBiz 600 tl lik bez stoğu yaptık Haziran’a kadar yeter diye hesapladık umarım öyle olur
Bizde toplamda 3 kez cikardik eglendiler biraz oyalandilar. Ama bugun cok soguktu oglen olmasina ragmen. Birde binalardan buz ve kar düşüyordu korktum bendeKüçüğü 1 kez daha az ilk yağdığı zaman çıkardık büyüğü de hergün çıkardık karla baya eğlendi
Biz de bi kaç kere çıktık canım oynadık falan ama benim kız tiksindi biraz sanırım biz görmeden kar yediKar kış nasıl geçiyor evdeyiz kapandık bizde
Yemesine üzüldümBiz de bi kaç kere çıktık canım oynadık falan ama benim kız tiksindi biraz sanırım biz görmeden kar yedibi baktım öğürüyor çamurluydu elleride karla karışık çamurda yedi sanırım bende bu ara doğum günü hazırlığına başladım yine evde kendi aramızda bi kutlama yaparız diye düşündüm Mekanlar aşırı pahalı sanki kına gecesi yapacağız 2200 TL isteyen oldu .
Karın da tadına bakmadan olmazdı deseneBiz de bi kaç kere çıktık canım oynadık falan ama benim kız tiksindi biraz sanırım biz görmeden kar yedibi baktım öğürüyor çamurluydu elleride karla karışık çamurda yedi sanırım bende bu ara doğum günü hazırlığına başladım yine evde kendi aramızda bi kutlama yaparız diye düşündüm Mekanlar aşırı pahalı sanki kına gecesi yapacağız 2200 TL isteyen oldu .
Kendi annende olsa bir arada yaşamak zordur. Madem az kalmış gitmesine bir sure daha idare etmelisin sonra üzülürsünKızlar annem yaklaşık 1 aydır bende çocuğu uyutup rahatça dışarı çıktım yemeğimi yaptı hazır yemek yedim işime yardımcı oldu ama sıkıcı oluyor bi saatten sonra büyük kızımla olan ilişkimize çok müdahale ediyor sanki ben üvey anneyim o öz annesi bi kaç gün sonra gidecek ama dün biraz çıkıştım ben seni güzellikle uğurlamak istiyorum beni sinir etme dedim moralim bozuk
yani biz evde surekli annem babamla yasiyoruz .ben alttan aliyorum valla hayatim kolaylasiyor diyerek . iyi ki varlarKızlar annem yaklaşık 1 aydır bende çocuğu uyutup rahatça dışarı çıktım yemeğimi yaptı hazır yemek yedim işime yardımcı oldu ama sıkıcı oluyor bi saatten sonra büyük kızımla olan ilişkimize çok müdahale ediyor sanki ben üvey anneyim o öz annesi bi kaç gün sonra gidecek ama dün biraz çıkıştım ben seni güzellikle uğurlamak istiyorum beni sinir etme dedim moralim bozuk
Aynı evde yaşamak çok zor gerçekten özel hayatımızı bile gizli saklı yaşıyoruz inşan kendi evinde çekiniyoryani biz evde surekli annem babamla yasiyoruz .ben alttan aliyorum valla hayatim kolaylasiyor diyerek . iyi ki varlar
İnşallah onda da başlar. Yeterki tekrarlamalar olsunAmine Busra bizim de kizda var basit cumleler insallah darisi oglana diyorum bakalim
Çok ciciş elbisesiMdmray bende doğumgünü için kiyafet aldim ikisine de. Lcwdan askılı etek pantolonlardan aldim. İcine de beyaz bluz giydircem. Bu sefer gayet sade bir doğumgünü yapcam. Süs falanda düşünmüyorum belki balon olabilir biraz. Pasta parasinida biriktirdik ona henüz karar vermedim nasil birşey yaptiririz bilmiyorum. 17 Şubat bizim bayağı az kaldi
Alttan al canım biraz ya bak ne güzel üstünden yük almış kadıncağız. İlla karışıyorlar işte duramıyorlarKızlar annem yaklaşık 1 aydır bende çocuğu uyutup rahatça dışarı çıktım yemeğimi yaptı hazır yemek yedim işime yardımcı oldu ama sıkıcı oluyor bi saatten sonra büyük kızımla olan ilişkimize çok müdahale ediyor sanki ben üvey anneyim o öz annesi bi kaç gün sonra gidecek ama dün biraz çıkıştım ben seni güzellikle uğurlamak istiyorum beni sinir etme dedim moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?