2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kar kış nasıl geçiyor evdeyiz kapandık bizde
Biz de bi kaç kere çıktık canım oynadık falan ama benim kız tiksindi biraz sanırım biz görmeden kar yedi bi baktım öğürüyor çamurluydu elleride karla karışık çamurda yedi sanırım bende bu ara doğum günü hazırlığına başladım yine evde kendi aramızda bi kutlama yaparız diye düşündüm Mekanlar aşırı pahalı sanki kına gecesi yapacağız 2200 TL isteyen oldu .

Yemesine üzüldüm
Bizim oyle seyler olmadi karla. Bizimki de dun aksam burnuna oyun hamuru sokmuş. Önce cımbızla denedim alamadim. Sonra serum fizyolojik sıkıp aspiratorle çektim. Biraz öne gelince de cimbizla aldim

Eklentiler

• IMG_20220125_210012.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 33
Mdmray bende doğumgünü için kiyafet aldim ikisine de. Lcwdan askılı etek pantolonlardan aldim. İcine de beyaz bluz giydircem. Bu sefer gayet sade bir doğumgünü yapcam. Süs falanda düşünmüyorum belki balon olabilir biraz. Pasta parasinida biriktirdik ona henüz karar vermedim nasil birşey yaptiririz bilmiyorum. 17 Şubat bizim bayağı az kaldi

Eklentiler

• Screenshot_20220119-154624.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 40
Karın da tadına bakmadan olmazdı desene masraf yapma bu pahalılıkta sade aile içi bi kutlama yeterli olur bende o şekil yapıcam

Kızlar annem yaklaşık 1 aydır bende çocuğu uyutup rahatça dışarı çıktım yemeğimi yaptı hazır yemek yedim işime yardımcı oldu ama sıkıcı oluyor bi saatten sonra büyük kızımla olan ilişkimize çok müdahale ediyor sanki ben üvey anneyim o öz annesi bi kaç gün sonra gidecek ama dün biraz çıkıştım ben seni güzellikle uğurlamak istiyorum beni sinir etme dedim moralim bozuk

Kendi annende olsa bir arada yaşamak zordur. Madem az kalmış gitmesine bir sure daha idare etmelisin sonra üzülürsün

yani biz evde surekli annem babamla yasiyoruz .ben alttan aliyorum valla hayatim kolaylasiyor diyerek . iyi ki varlar

Çok ciciş elbisesi 20 kişilik dümdüz pasta olmuş 200 TL şok oldum şokkkkk
Alttan al canım biraz ya bak ne güzel üstünden yük almış kadıncağız. İlla karışıyorlar işte duramıyorlar

Pinkcim nasıl oldu ailen? Kızlar bizim uyku düzenimiz iyice karıştı.Geçen sabah beşte kalktı üstü başı çiş içinde.Üç saatte bez doluyor anlamıyorum bazen.Bir daha uyutamadım üstünü değiştirince.Öğlen 11.30 13.00 arası uyudu.Akşam 10 da zor yatırdım.Sabeh yine 5 te kalktı.Üst başı kuru ama uyutamadım.Sonra 8-10 arası sonra da 3-6 arası yattı bu akşam daha yeni uyudu.Memeye de çok düştü sürekli memede uyurken çıkarfığım anda kalkıyor.Kafayı yicem artık napacağımı şaşırdım.Sanki yeni doğmuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…