2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ahahahahaha yaaa cok guldum nasil gozu donmusse meme olsun yetere donmus is ayy insallah birinden birine alisir. Ben ilk kakaolu ve meyvelileri denedim tek tuk iciyordu simdi en az 100. torkunun laktozsuz sutunu veriyorum . Bazen icine nesquik kariyorum bazen sade veriyorum. Ablasiyla iciyor pipetli siseler aldim kac cesit seciyo kendi hangisine koyacagimizi cizgifilm aciyorum petehin dibinede minder koydum ediyle budu oturuyor itise itise iciyolar 2yasinda boberon bilmeyen cocuga biberonn alistirma bence canim iisa sure sonrada onu unutmaya ugrasicaksin cunku . Sende pipetli bardaklardan deneyebilirsin macizane fikrim...

Zaten birden cok fazla azaltılmaz. Bende şuan öyle diyebilirim. Ama gunduzu kisalttikca geceyi arttirmaya başladı. Sanirim once geceyi keseceğim
Herseyde oldugu gibi bundada tek bir dogru yok. Keske bicakla kesilen bisey olsada kessek direk uzun zamandir ara acmaya gayret ediyorum zaman zaman geri basa sararak ilerledik. Ne ben ne oglum birden kesilemeyiz zaten. Gece 2memeyi 2ser tur emiyor tek seansta 4kere yani . Valla acaip bunaldim meme isteyince ciglik atasim geliyor .

Haklısın canım aynısını anneme söyledim.Pipetli bardakları kapları var.Yatarken dökülmeyecek birşey olsun diye biberon dedi annem.Ama bu yaşa kadar biberon ilk aylarda bazen kullandım dolaba attığım anne sütünü, sütüm yetmeyince takviye olarak vermiştim.Bizim koca kız da ne alırsam ufaklığa istedi ona da aldım pipetli suluklardanUfaklık ablasınınkini de istiyor

Haklısın canım illa ki büyükler bekliyorlar.Bizimkiler de aynı halalar, amca dede babanne daha şimdiden soruyorlar.Milletin gönlünü yapıyoruz çocuklar küçük zaten anlamıyorlar.Bir de büyüyünce bana doğumgünü yapmadınız mı demesini istemiyorum bebemin

Valla ben meme isteyince çığlık atıyorum cidden.Yeter artık diyeUykuda üç kere emdi bugün nasılsa 2 saat uyudu.Son daldığında da memede kaldı bırakamadım.İki saattir ayakta 4 kere emdi.Yenidoğanken daha rahattım meme konusunda

Slm canim ben kesmistim uzun zaman olsu hatirlarsiniz son mesaji sen yazmissin seni alintiladim once gunduz arasıniacmistim 2uyku oncesi emziriyordum 2 hafta icinde gece cok sık uyanmaya basladi surekli surekli emiyordu gunduzu gidermek icin hastaliklar ust uste gelince geceyide gunduzude biraktik 1gecede hic kolay olmadi ama alisti.. asil benim sütüm hala kesilmedi ne zman biticek bilmiyorum oyle cok dolu dolu degil tabiki ama hala bitmedi

Dogum gününüz kutlu olsun canim cokta guzel olmus fistiklar

Bizimkiler para veriyor ben beceremem sen al diyorlar
Misss
Haha cok güldüm yaaa kıyamam meme avcısı
Benimde bitmedi sütüm ya. Ne zaman biter ki cidden ? Ekim sonunda bıraktık bizde aslında baya oldu

Kızlaaar günaydın Hatırladınız mı bakalım beni, işe başla, eve gel, ev işi yap derken ben çok boşladım buraları. Geliyorum aralarda okuyorum bazen emzirirken ama hangi ucundan tutacağımı bilemiyorum yazamıyorum, yoksa özledim ya hepinizi. Ne gırgır dönerdi şurada, bak kv ye bile gittim geldim yazamadım o kadar. Her neyse kv kp bize son sürprizi güzel yaptı, korona olduk canlar. Tatil dönüşü kızım ve ben ilk kp kötü olsu bence kv de oldu da bizden sakladılar ben kızım hastalanınca test verdim pozitif, babamız negatif. O başka evde, biz ikimiz yalnızız 5 gündür. Bazen aklımı yiyecek gibi olmuyor değilim, sabah 5 buçukta kalkıp da geri uyudu hala uyuyor benim de uykum kaçtı, bu sefer selam verip öyle okuyum yazdıklarınızı dedimDoğum gününü de iyi ki koronadan önce aradan çıkarmıştık yine temsili doğum günü yaptık kvde de, güzeldi beğendim aslında ve bir de şey benim kız tam babaanne delisi olduu sizler nasılsınız ne var ne yok kızlar

Çok geçmiş olsun canim inşallah belirtisiz gecirirsin kiz nasil oldu

Çok geçmiş olsun canımmm . Hoşgeldin hep gel Bizimki de öyle her istediği olduğu için orda babanne aşağı babanne yukarı

Çok geçmiş olsun canim inşallah belirtisiz gecirirsin kiz nasil oldu
teste gittiğim gün ve ertesi günü çok ateşi çıktı canım ama sonra olmadı çok şükür, ben de grip gibi geçiriyorum diyeyim biraz bacak ağrım kaldı bir de burnumda değişik bir koku o kadar, çok teşekkür ederim Rabbim sizlere uğratmasın

Çok geçmiş olsun canımmm . Hoşgeldin hep gel Bizimki de öyle her istediği olduğu için orda babanne aşağı babanne yukarı
Benimkilerde babanne düşkünü oldular. Dediginiz gibi biz kural koyuyoruz onlar koymuyor o yuzden
Bence bize aralikta ugradi da eslem negatif cikti. Ama kime sorsam belirtiler hep ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…