2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızzzz bize de yaz ne yapıyorsun Foto da at kolay gelsin valla zor bizim daha var ama ne temizliğe başlayayım var ne bişeye
Beni yipratan temizlik zaten. Hazirlik zor degil. Hayatimin en pis doneminde oldugum için
Dün tarçınlı cevizli kurabiye yaptim cok guzel oldu
Bugun patatesli börek yaptim.
Yarin galeta unlu poğaça yapcam(3-2-1) deniliyor. Taze olunca cok guzel oluyor.
Yoğurtlu garnitürlü makarna yapcam.
Pasta da 2 tane orta boy sipariş ettik.
Daha süs balon bile alamadim. Sadece balon almayi düşünüyorum

Eklentiler

• IMG-20220210-WA0007.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 31
Yüsra cok aşırı kiskandigi icin onun istegi uzerine iki tane küçük viyklayan köpek aldim. Dun aksam cok inatlik yapinca mecbur ortaya cikardim oynuyolar. Ama hâla cok kiskaniyor. Akşam esim esleme bez getirdi, bende takcam diye tutturmasin mi şok geçirdik. Bugun yine bimden bir araba bir motor aldim. Daha da uzun sure oyuncak alamam. Süs parasını oyuncaklara yatirmiş olduk inşallah hemen kirip dokmezler

Tarlf isteriz o zaman

Valla bizim küçük bile kıskanıyor

Artik bisryler yapicaz bende tekrar biraz arasrirdim kademeli kessem diye dusundum onun icinde simdiden baslamam lazim uzuluyorum ne bileyim sadece azaltmaya oyalamaya calisiyorum . Bugun baya bi emmedi 5 6 saat kadar baktim sertlesmis ben cikardim gosterdim kostur kostur nasil geliyo bi gorsen sutede epey alisti. Laktozsuz sut aliyorum o dokunmuyor sukur

Kız dünüş ne gösterdin sende ne güzel hatırlamamış cocuk

Yarin akşam doğumgünü var yardiriyorum her sene buyuk doğumgünü yapmicam diyorum sonra yine yapiyorum
Kolay gelsin büşş❤. Biz yapmamaya karar verdik kendimiz bi pasta aliriz yeter dedik esimle. Ne temizligi gozum kesiyo ne dunya kadar cesit hazirlamayi ne o gurultuyu ne cocujlarin simarmasini ailelerede duyurduk zaten hediye almak isteyen alabilir kutlama yok dicek gunune yakinda

Nasıl geldiğini tahmin edebiliyorum.Benimki gösterince kahkaha atarak geliyor suratında da seni seni dersin ya öyle bir ifadeBugün eşimle dışarı çıktık aylar sonra başbaşa.2,5 saat sadece.Anneme saldırmış meme diye kadının üstünüü başını çekiştirmişSüt içmiyor benimki ne devam ne normal ne kakaolu ne muzlu.Tekrar denicem annem biberona koy süt içsin eme eme uyusun diyor.Onu da denicem bakalım.

Yapmak isterseniz veririm tabi canim. Bende netten buldum zaten
Kolay gelsin canım ya.Ben geçen sene yapmadım doğum günü bu sene yapıcam.Gelecekler biz de yaparız birşeyler diyorlar.Ben de yaparım üç dört çeşit..Hava güzel olursa zaten direkt bahçeye.Kalabalık oluruz aile kalabalık bir de komşular var çağırmasam olmaz.Şu virüs ortamında evin içinde o kadar kalabalık mantıklı gelmiyor.Bir arkadaşım tatil için yurt dışına çıkacakmış ailesiyle.Diğer ülke covid testi istemiş ailece pozitif çıkmışlar.Hiç belirti yok şok olmuşlar tabi.

Şuan ben herkese taşıyıcı gözüyle bakiyorum. Ve bende cocuklarla hastalandigim zaman kovit gecirdik diye dusunuyorum. Eslem negatif cikti diye guvendik ama bizden sonra da annem hastalandı. Bize soylemedi tat koku alamamis hastayken

Ben buyuk kutlama hiç istemiyorum zaten. Onu kaldircak gücüm yok, bu kadar bile şimdiden yordu beni.
Bana milleti yedirip icirmektense cocuklara ani birakmak daha iyi geliyor aslinda ama aile icinde de yapmadan olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…