Bana psikolog birden biraktirma ikiniz icinde zor olur dedi. Hormonlarin birden düşerse dahada kötü olursun dedi.Canimm darisi bizlere insallah kolay veya zor olacak mecbur bir sekilde atlaticaz . Canim benimde defnede cok uzun sure geldi . 2.5yasinda kestim cinara hamileyken hala vardi sut goguslerle oynamak sakincalindie kontrol etmiyordum ugrasmadim yani ama sanirim epey zaman aliyor
Benim kızın da Ağustosta şimdiden bana da hediye alacaksınız diyorHayir onun temmuz da. Cok kiskandigi icin yaptırdım
Çok geçmiş olsun canım.Büyükler çok şımartıyorlar sonra biz uğraşıyoruz.Teşekkür ederim canım aynen onlarda her istediğni yapınca olmuyor işte benimki bana git diyor bazen babannesinin yanında
Çok tatlılar maşallah ufaklık neredeyse yetişecek ablayaElbiseleride boyleydi. Azcik buyuk almisiz
Ay hiç bırakmadan neredeyse ard arda olmuş seninki tam kafa yemelik kendimi düşenemedim hiçDunusum cinara hamile kaldigimda hala defnosun emdigi sutum mememdeydi
Rumuz:sutlunuriyeAy hiç bırakmadan neredeyse ard arda olmuş seninki tam kafa yemelik kendimi düşenemedim hiç
Aynen canım bacak kadar çocuğun huyu suyu değişiyor, teşekkür ederim canım geçti gitti inşallah bugün karantinamın son günüÇok geçmiş olsun canım.Büyükler çok şımartıyorlar sonra biz uğraşıyoruz.
Evet büyük kiz minyon, küçükte iri kemikliÇok tatlılar maşallah ufaklık neredeyse yetişecek ablaya
Canimm darisi bizlere insallah kolay veya zor olacak mecbur bir sekilde atlaticaz . Canim benimde defnede cok uzun sure geldi . 2.5yasinda kestim cinara hamileyken hala vardi sut goguslerle oynamak sakincalindie kontrol etmiyordum ugrasmadim yani ama sanirim epey zaman aliyor
Emzirmeyi kesince arada sagdiniz miHic bilmiyordum canim bende dokunmuyorum ama arada sertlik hissediyorum
Aaa bana bak kıızzzz diye başla sendeTeşekkür ederim canım aynen onlarda her istediğni yapınca olmuyor işte benimki bana git diyor bazen babannesinin yanında
Elbisene bayıldımmmmBu da bizim doğum gününden
Afiyetler olsunGüzel bi haftasonu geçirdik çok şükür ütü yaptım temizlik yaptım kızlarımı banyo yaptırdım yemeği de dışarda yedik şuan da evde çay içiyoruz
Ben o ilk hafta gün aşırı azıcık sağmıştım . Şişiyordu çünkü. şişmeyince bi daha sağmadım.Emzirmeyi kesince arada sagdiniz mi
Sağol canımAaa bana bak kıızzzz diye başla sendeşımartıyorlar canım bizimkine de dedesi geçen gün çikolata verdi hoşlanmıyorum biliyorlar ama bu ara baya Abur cubur veriyorlar ben yokken sanırım ki ben varken bile verdiklerine göre diye düşündüm geçen kv ekler verdi bi tane yedi Selin kalktı ikincisini getirdi . Oda dolusu misafirin içinde söyledim verme yeter bi tane diye e istiyor diyor ağladı bizimki de. Hayır dedim bitti
Elbisene bayıldımmmmnerden aldın bende bi elbise bulamadım kendime ya. Zamanda daralıyor olmadı evden giyeceğim son sipariş te olmazsa Trendyol bıktı benim iadelerimden
Afiyetler olsun
Ben o ilk hafta gün aşırı azıcık sağmıştım . Şişiyordu çünkü. şişmeyince bi daha sağmadım.
Ucunu sikinca hafif hafif geliyordur canimHic bilmiyordum canim bende dokunmuyorum ama arada sertlik hissediyorum
Ben arayi actigim icin cok agri olmadi canim birkac kez banyoda sicak su tuttum ,cunku saginca yenileniyor oglumda ara ara cekmeme ragmen cok sisip agriyordu kesilmesi icin maydanoz lahana filanda koyuyorlar ama bu kez yapmadim hicbiriniEmzirmeyi kesince arada sagdiniz mi
Sağol canimBen arayi actigim icin cok agri olmadi canim birkac kez banyoda sicak su tuttum ,cunku saginca yenileniyor oglumda ara ara cekmeme ragmen cok sisip agriyordu kesilmesi icin maydanoz lahana filanda koyuyorlar ama bu kez yapmadim hicbirini
Ah bu babaanneler ahh, bizimki de her gün görüntülü arıyor geleli 1 hafta oldu 10 defa aramıştır kesin. Canım benim elbise değil alt üst takım, denk geldi valla pazardan buldumAaa bana bak kıızzzz diye başla sendeşımartıyorlar canım bizimkine de dedesi geçen gün çikolata verdi hoşlanmıyorum biliyorlar ama bu ara baya Abur cubur veriyorlar ben yokken sanırım ki ben varken bile verdiklerine göre diye düşündüm geçen kv ekler verdi bi tane yedi Selin kalktı ikincisini getirdi . Oda dolusu misafirin içinde söyledim verme yeter bi tane diye e istiyor diyor ağladı bizimki de. Hayır dedim bitti
Elbisene bayıldımmmmnerden aldın bende bi elbise bulamadım kendime ya. Zamanda daralıyor olmadı evden giyeceğim son sipariş te olmazsa Trendyol bıktı benim iadelerimden
Afiyetler olsun
Ben o ilk hafta gün aşırı azıcık sağmıştım . Şişiyordu çünkü. şişmeyince bi daha sağmadım.
Bizim babanne bu sene pek yanaşamiyorAh bu babaanneler ahh, bizimki de her gün görüntülü arıyor geleli 1 hafta oldu 10 defa aramıştır kesin. Canım benim elbise değil alt üst takım, denk geldi valla pazardan buldumzaranın felan ihraç fazlasının geldiği sergiden. Ama geçen sene Adil Işıktan almıştım bu aralar indirimde ürünleri oluyor oranın bir bak istersen
Darısı bizimkine mi desemBizim babanne bu sene pek yanaşamiyor
Böyle de gıcık oldum ben. Gelinlere yaranilir miDarısı bizimkine mi desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?