2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana psikolog birden biraktirma ikiniz icinde zor olur dedi. Hormonlarin birden düşerse dahada kötü olursun dedi.

Hic bilmiyordum canim bende dokunmuyorum ama arada sertlik hissediyorum

Teşekkür ederim canım aynen onlarda her istediğni yapınca olmuyor işte benimki bana git diyor bazen babannesinin yanında
Aaa bana bak kıızzzz diye başla sende şımartıyorlar canım bizimkine de dedesi geçen gün çikolata verdi hoşlanmıyorum biliyorlar ama bu ara baya Abur cubur veriyorlar ben yokken sanırım ki ben varken bile verdiklerine göre diye düşündüm geçen kv ekler verdi bi tane yedi Selin kalktı ikincisini getirdi . Oda dolusu misafirin içinde söyledim verme yeter bi tane diye e istiyor diyor ağladı bizimki de. Hayır dedim bitti
Bu da bizim doğum gününden
Elbisene bayıldımmmm nerden aldın bende bi elbise bulamadım kendime ya. Zamanda daralıyor olmadı evden giyeceğim son sipariş te olmazsa Trendyol bıktı benim iadelerimden
Güzel bi haftasonu geçirdik çok şükür ütü yaptım temizlik yaptım kızlarımı banyo yaptırdım yemeği de dışarda yedik şuan da evde çay içiyoruz
Afiyetler olsun
Emzirmeyi kesince arada sagdiniz mi
Ben o ilk hafta gün aşırı azıcık sağmıştım . Şişiyordu çünkü. şişmeyince bi daha sağmadım.

Sağol canım

Emzirmeyi kesince arada sagdiniz mi
Ben arayi actigim icin cok agri olmadi canim birkac kez banyoda sicak su tuttum ,cunku saginca yenileniyor oglumda ara ara cekmeme ragmen cok sisip agriyordu kesilmesi icin maydanoz lahana filanda koyuyorlar ama bu kez yapmadim hicbirini

Ah bu babaanneler ahh, bizimki de her gün görüntülü arıyor geleli 1 hafta oldu 10 defa aramıştır kesin. Canım benim elbise değil alt üst takım, denk geldi valla pazardan buldum zaranın felan ihraç fazlasının geldiği sergiden. Ama geçen sene Adil Işıktan almıştım bu aralar indirimde ürünleri oluyor oranın bir bak istersen

Bizim babanne bu sene pek yanaşamiyor

Darısı bizimkine mi desem
Böyle de gıcık oldum ben. Gelinlere yaranilir mi
Aralikta cocuklarla bende hasta oldum bir tas çorba bile yapayim getireyim demedi, kaç gün aramadi. Sonra iyileşince soyledim elalemler aradi sordu diye.
Birde bu doğumgününde işte insan nezaketen sorar yapılacak birşey var mi diye. Sadece cuma akşamı ben cocuklari ona yolladim da işlerimi hallettim. Misafir gibi geldi gitti dogumgununde de surati asikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…