2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tabiki sen bilirsin ama doktordan duyduğumu söyleyim anne sütü ilk 6 ay için çok önemli demişti sonrası biraz da keyfi oluyor demişti

Sinir bozucu oluyor haklısın canım. Kayınvalidemler de kafalarına göre alırlardı geçen sene . Bu sene ya ben varken alalım diyorlar yada almadan soruyorlar . İyi oluyor böyle çünkü zevklerimiz hiç uyuşmuyor

Tabiki sen bilirsin ama doktordan duyduğumu söyleyim anne sütü ilk 6 ay için çok önemli demişti sonrası biraz da keyfi oluyor demişti
Haklısın öyle söyleyen doktorlar var.Bak şu yaşına geldi ne burnu aktı,ne de ateşlendi kuzum.Ablası domuz gribi geçirdi,rota geçirdi hiç birşey olmadı oğluma.Bence süt hala koruyor.Yurt dışındaki doktorlar emzirme konusunda yaş sınırı vermiyorlarmış.Bir arkadaşım söyledi bana.O iki çocuğunu da 3,5 yaşına kadar emzirmiş mesela. Ama ben çok bunaldım gece gündüz sürekli meme.İki arada kaldım keşke birşey olsa da kendi bıraksa diye düşünüyorum.

Psikolog bana artik kademeli biraktirmam gerektigini söyledi. Onun icinde 2 yaş sonrasi psikolojik olarak iyi olmazmiş

Bizimkiler para veriyor ben beceremem sen al diyorlar

Valla ben artik dayanamiyorum 2yasini kutlayalim asisinida olsun hic vakit kaybetmicem ramazandan once halletmem lazim . Hergun soyluyorum meme bitiyo artik diyede kiziyo bana

Valla ben artik dayanamiyorum 2yasini kutlayalim asisinida olsun hic vakit kaybetmicem ramazandan once halletmem lazim . Hergun soyluyorum meme bitiyo artik diyede kiziyo bana
Ben de çok bunaldım gece gündüz.Reddedince deliriyor atıyor kendini yerden yere.Allah yardım etsin kolay değil hepimize.

Kademeli nasıl olacak önce gündüz bırakıp sonra gece gibi mi
Arkadaşım ben önce geceyi kestim zaten gündüz emmiyordu bi uyurken. Gece cok emmeye kalkıyorsa emmeden dalamıyorsa falan geceyi kestin mi gerisi kolay. Bizimki bir hafta ağladı ama bende ne sinir kalmıştı ne bişey. Bir hafta uyanıp uyanıp ağladı bazen konuşarak ikna ettim uyumaya bazen ayağımda sallayarak . Bazen pes edip emzirdim. Ama sonra unuttu gece uyanmadı. Sadece ilk yatırırken emziriyordum yani günde 2 kere. Öyle olunca da bıraktırmak kolay oldu

Ben de çok bunaldım gece gündüz.Reddedince deliriyor atıyor kendini yerden yere.Allah yardım etsin kolay değil hepimize.
Benimkide oyle canim hir gur cikariyor . Birde ekstra benimki ucuyla oynuyor onada ayri uyuzluk geliyo uykusunde emerken bile ucuyla oynamak istiyor izin vermeyince uyaniyo mesela ben kabul edene kdar zorluyor sansini. Uclari ilk zamanki gibi cogu zaman yara sizim sizim her yeri tirnak yarasi . Kademe falan dusunmuyorum kademeyle yol kateedemem direk tiksindirmenin yollarina giriscem cunju asla anlayacak durumda degil. Boyle istemezdim ama mecburum cokda korkuyorum bu surecten .kizimi 1ayda kademeli kestim ama o anliyordu oglum anlamiyor isinede gelmiyor zaten

Benimki de aynı.Birini emerken diğetinin ucuyla oynuyor.Birayda konuşması ilerler İnşallah da konuşup anlatabilirim.Bir akrabam büyüdün artık diyerek kesmiş sorun çıkarmamış.Arkadaşlarımın çoğu senin dediğin gibi tiksindirme yoluyla halletmiş özellikle çok düşkün olanlar.Eşimin evde olduğu iki gün uğraşıcam.Gündüz dışarı çıkarır ya da ben çıkarım.Akşam da babası uyur yanında.Annem keserken ben yatarım dedi ama kadını uykusuz bırakır.Şimdiden düştü tasası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…