Sinyal var mi sinyalEvet canım ya denizde falan zor oluyor bezle ekstra bi de deniz bezi masrafı tabiinstagram algoritması işte hep önüme tuvalet eğitimi veren instamomlar çıkıyor bakıyorum hep 32 aylık falan bebeler . Erken mi diyorum sonra kendimce. Şimdi babası da yok evde başbaşayız daha mı Kolay olur dedim ama . bilemiyorum sanırım bende hazır değilim
Ne bakımdan hazır değil canım senceEvde olduğun zamanı seç.Benim kızım 3,5 yaşında bıraktı hazır olunca anlarsın zaten ben önümüzdeki yaz bıraktırıcam çünkü hazır değil.
Tuvalete gitmek istiyorSinyal var mi sinyalo gerçekten önemli. Herkesin kendi karari annenin de hazir olmasi onemli. Mesela ben yaz sonuna kadar halimi koltugumu yıkatmam diyorum iyice alışana kadar. Ablasi eslem kadarken ogrenmisti. Ama bu tabiki eslemde illa şimdi ogrenecek demek degil belkide öğrenemez kesinlikle zorlamam
Yusra da gece cok yapardı. O zamanlar esleme hamile oldugum için birkac kez altina kacirdi uyurken 1 ay gece baglamiştim sonra kendi kalkar oldu. Ben 1 kez falan kaldiriyordum.Ne bakımdan hazır değil canım sence
Tuvalete gitmek istiyoraklına esince çişim geldi diyor oyun için gidip orda oturmak için falan . Saklanarak yapıyor kakasını . Sinyalse bunlar var elimizde . Eksi olarak gece hala cok fazla çiş yapıyor gündüz de bezi pek kuru kalmıyor
Aynen cnm ben görüntüyle korksun istemedim hicBırakmakta zorlanan çocuklara öneriliyormuş bu, aklımda benimde.
Görüntüyü değiştirmeden tadı bozulmuş demek.
Sebep olarak dr beslenme sekli diye dusunuyordu ama degil canim cunku her seyden yiyor bir sekilde yediriyorum yani . Daha fazla su icmesi gerekiyor vs vs iste kronik birazda genetik benim bebekligimde boyleymis kizimda boyleydiİnşallah iyi gelir yaz meyveleri.
Sebep ne acaba, var mı sebebi?
O kadar da hareketliler niye oluyorsa bu kabızlık.
Pazı canım pazı
Hem faydalı, hem güzel, hem kolay
Benimki daha birkaç kelime konuşuyor.Kakalı bezle saatlerce durur hiç rahatsız olmaz ben farkedersem değiştiririm.Yani kısaca umrunda değilNe bakımdan hazır değil canım sence
Tuvalete gitmek istiyoraklına esince çişim geldi diyor oyun için gidip orda oturmak için falan . Saklanarak yapıyor kakasını . Sinyalse bunlar var elimizde . Eksi olarak gece hala cok fazla çiş yapıyor gündüz de bezi pek kuru kalmıyor
Canim eslemde bu aralar kaka yapıyor hic belli etmiyor, halbuki konusuyor. Daha once konuşmazken bile bezini alip getirir kakasini aldirirdi. Neden boyle oldu bilmiyorumBenimki daha birkaç kelime konuşuyor.Kakalı bezle saatlerce durur hiç rahatsız olmaz ben farkedersem değiştiririm.Yani kısaca umrunda değil
Selam canim. İyi diyelim iyi olalim. Cocuklarla uğraşıp duruyorum. Esim cok yogun calisiyor. Bu sene herşey bana bakiyor evde. Oyle işte... Sen nasilsin, Selin nasil :)Güzel analar canım analar nerlerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor
İyi diyelim iyi olalım canım nolsun 2 yaş sendromlu bebeyle gece gündüz yalnız nasıl olunursa öyleyim diyeyimSelam canim. İyi diyelim iyi olalim. Cocuklarla uğraşıp duruyorum. Esim cok yogun calisiyor. Bu sene herşey bana bakiyor evde. Oyle işte... Sen nasilsin, Selin nasil :)
Çığlıklar çığlıklar yardım çığlıklarıİyi diyelim iyi olalım canım nolsun 2 yaş sendromlu bebeyle gece gündüz yalnız nasıl olunursa öyleyim diyeyim
Bazen Ambulağğğnsssss diye bağırasımm geldiği doğrudur kahvecimÇığlıklar çığlıklar yardım çığlıkları
Desene yıllardır uğraşıyorsun sen bunula.Sebep olarak dr beslenme sekli diye dusunuyordu ama degil canim cunku her seyden yiyor bir sekilde yediriyorum yani . Daha fazla su icmesi gerekiyor vs vs iste kronik birazda genetik benim bebekligimde boyleymis kizimda boyleydi
Yapmayın gözünüzü seveyim, ıspanak yıkarken geçen sürede 5 yemek yapılırBazen Ambulağğğnsssss diye bağırasımm geldiği doğrudur kahvecimha bu arada dolapta beni bekleyen bir leğen ıspanak var her hafta bu son alışım deyip tekrar tekrar alıyorum akıllanmıyorum
Allah yardımcın olsun.Selam canim. İyi diyelim iyi olalim. Cocuklarla uğraşıp duruyorum. Esim cok yogun calisiyor. Bu sene herşey bana bakiyor evde. Oyle işte... Sen nasilsin, Selin nasil :)
Ben olsam vermem sanırım, en azından bilmediğim doktorun önerisiyle vermem.Kızlar ben bi konu açmak istiyorum ama kararsız da kaldım. Geçenlerde Selin hastalandı kendi doktoru uzak eşimde yok diye başka doktora götürdüm . Her neyse araba tutuyor kusuyor ya Selin o konu açıldı , doktor da dedi ki benim çocuklarım da öyleydi şimdi bi şurup yazarız hallederiz o sorunu . Sekreterine döndü atarax yazalım dedi. Nasıl hocam atarax ağır gelmesin uyuklamasın cocuk bütün gün falan dedimhayır öyle bi etki yapmaz yarım ölçü vereceksin , bu ilaç kusmayı bulantıyı da engelliyor dedi. Ama bilemedim . Dün bi deniyim dedim az bişey içirdim uyuklama vs olur mu diye olmadı. Tadı çok ta acı çocuğun kusmayacağı varsa da kusar sanki öf kafam karıştı ya
Ayni ayni, hep aynıİyi diyelim iyi olalım canım nolsun 2 yaş sendromlu bebeyle gece gündüz yalnız nasıl olunursa öyleyim diyeyim
Şükürler olsun gidiyor. Tek iyi yani bu sene okul. Mesela haftasonu aşırı zor geciyor. Disari cikarsam ayri yorucu tek basima, cikarmasam evde sikiliyorlar surekli bir kavgaAllah yardımcın olsun.
Senin kız gidiyor mu okula?
Bizimki okuldan gelince tükenmem 15 dakikamı falan alıyor.
Kafamı hangisine çevireceğimi bilemiyorum.
Canim ben asla vermezdim. Atarax i benim kardeşim kullandi(otizmli)Kızlar ben bi konu açmak istiyorum ama kararsız da kaldım. Geçenlerde Selin hastalandı kendi doktoru uzak eşimde yok diye başka doktora götürdüm . Her neyse araba tutuyor kusuyor ya Selin o konu açıldı , doktor da dedi ki benim çocuklarım da öyleydi şimdi bi şurup yazarız hallederiz o sorunu . Sekreterine döndü atarax yazalım dedi. Nasıl hocam atarax ağır gelmesin uyuklamasın cocuk bütün gün falan dedimhayır öyle bi etki yapmaz yarım ölçü vereceksin , bu ilaç kusmayı bulantıyı da engelliyor dedi. Ama bilemedim . Dün bi deniyim dedim az bişey içirdim uyuklama vs olur mu diye olmadı. Tadı çok ta acı çocuğun kusmayacağı varsa da kusar sanki öf kafam karıştı ya
Benim de lisede geçmişti . Daha doğrusu geçmek zorunda kalmıştı her gün 45 dk yol gidiyordumBen olsam vermem sanırım, en azından bilmediğim doktorun önerisiyle vermem.
Yaşadığın şey de zor, benim yeğenim de kusuyor hep arabada.
Büyüdükçe geçecek muhtemelen.
Canım ya ben en iyisi kendi doktoruna da bi sorayım . Çekiniyorum da adama sormaya . Azarlar falan diyeCanim ben asla vermezdim. Atarax i benim kardeşim kullandi(otizmli)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?