2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dunuskom kiz girmemisism kac gunlerdir . Zaten ilk asama o oturur cis var cis var der sende sevinirsin gariban sonra kalkar ustune basina iser o oyunun ilk leveli

Eslere bakarsak hersey cok kolay ve siradan . Ozamanda kessen bu zamanda kessen zorluk suresi 3 5 gun . Simdiden kolaylik versin Rabbim

Ahah
Bez takmaaaa.
Tualete yapcam.
Bitti yapmıcam.
Bura yapcam (salonun ortası).
Takmaaa temis yapmaaa.

En son gel ağzıma yap demeyi düşünüyorum.

Pat diye girdim mevzuya
Selam kızlaaaaar
Yaaa yerim masallah ne guzel konusuyor sohbet icerigi hos olmasads konusmasi cok tatli . Nerelerdesin sen yesil kizin (ispanak) annesi

Yaaa yerim masallah ne guzel konusuyor sohbet icerigi hos olmasads konusmasi cok tatli . Nerelerdesin sen yesil kizin (ispanak) annesi
2 defa ıspanak yaptım bu kış, lütfen ıspanaklı aramı düzelttim.
Bu kadar düzeldi

Okumayı kaçırınca girip yazamadım ya.
Ne alakaysa
Arada baktım ama

2 defa ıspanak yaptım bu kış, lütfen ıspanaklı aramı düzelttim.
Bu kadar düzeldi

Okumayı kaçırınca girip yazamadım ya.
Ne alakaysa
Arada baktım ama
Ispanakla iyi anlasan baska bir hatun tanimiyorum kendimden baska her hafta her hafta biikmadan usanmadan fazla aldiysak buzluga depolayarak cunku kabiz oglusum olsun herzaman yaz ben arada seni bdvde gordumde yazmadim ispanak sever diye

Ispanakla iyi anlasan baska bir hatun tanimiyorum kendimden baska her hafta her hafta biikmadan usanmadan fazla aldiysak buzluga depolayarak cunku kabiz oglusum olsun herzaman yaz ben arada seni bdvde gordumde yazmadim ispanak sever diye
Hay maşallah bi de depolayarak yani
Benim kız da kabız bu aralar, pazıyı ıspanak diye yutturuyorum, nasılsa ikisini de yemiyorlar pek
Sizin kaka problemi devam mı, hep mi kabız?

Canım ya göğüslerinde ağrı olmadı mı?Özel birşey yaptın mı olmaması için?Benimki ilk defa gece verdiğim halde memeyi reddetti.Belki de sandığımdan kolay olur bırakması
Gece hiç emmedi mi? Bizimde bir ara bir kez kalkıyodu. En mutlu olduğum zamanlarmış valla ben tarih koydum. Bayramdan sonraki hafta içi bu işi bitireceğiz çok yipraniyorim. Havalarda iyi olursa park bahçe gezeriz aklina gelmez. Yorulur uyur en azindan

Hay maşallah bi de depolayarak yani
Benim kız da kabız bu aralar, pazıyı ıspanak diye yutturuyorum, nasılsa ikisini de yemiyorlar pek
Sizin kaka problemi devam mı, hep mi kabız?
Pazida guzel gercekten veee yikamasi daha kolay . Canim kac aydir tedavide ama ilac kullanmamiza ragmen hergun yapmiyor ve yaparken tedirgin oluyor . 30 ml ilac veriyordum baktim kylede boylede ayni en iyi ihtimalle 2gune bir yapiyor bemde 15mle dusurdum miktari umudum yaz ayi daha bol su sulu meyveler insallah daha iyi olur ve gecer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…