Ben de hastalık mevsimi geçsin diye bekliyorum açıkçası.Evet benim
Valla memeyi bırakmaya niyetlendim ama hastaliklar yakamizi birakmadikisahura kalkti hanfendi 2. Kez emiyor
Sen isteseydin cokktaaan keserdin memedenBiz daha emmeyi kesemedik dur hele yaz gelsin
Dunuskom kiz girmemisism kac gunlerdirHerkese hayırlı ramazanlar kızlar
Dünüşüm dünüşümgerekli malzemeleri aldım bugün bi deneme yapalım dedim oturduk klozete muhabbet sohbet bizim kız kalkmak istemiyor sürekli çişim geldi anne çiş yapcam anne diyor ne yapıcaz böyle bezi takmışım allahtan çünkü altına .ıçtı sonrasında
Eslere bakarsak hersey cok kolay ve siradanEşime göre bırakmanın mantığı yokmuşEmzir nolacak hasta olmuyor işte ne güzel diyor.Ben de sen emzirmediğin için ne anlıcan diyorum.Yazın hep dışarıda takılır iki gündür dışarlarda aklına gelmedi bile.O yüzden yazı beklerim dedim.Hem konuşur biraz daha iyi anlar umudum öyle.Kime sorsam zor bırakır ağlar deyip duruyor.Şu oda işini halledelim sıra ona gelecek.
Yaaa yerim masallah ne guzel konusuyorAhah
Bez takmaaaa.
Tualete yapcam.
Bitti yapmıcam.
Bura yapcam (salonun ortası).
Takmaaa temis yapmaaa.
En son gel ağzıma yap demeyi düşünüyorum.
Pat diye girdim mevzuya
Selam kızlaaaaar
Ben istemedim zaten sürekli hastaydik çünkü..Sen isteseydin cokktaaan keserdin memeden. Cok rahatim ohh miss
2 defa ıspanak yaptım bu kış, lütfen ıspanaklı aramı düzelttim.Yaaa yerim masallah ne guzel konusuyorsohbet icerigi hos olmasads konusmasi cok tatli . Nerelerdesin sen yesil kizin (ispanak) annesi
Yaz yaz uzak kalma. İspanak güzeli2 defa ıspanak yaptım bu kış, lütfen ıspanaklı aramı düzelttim.
Bu kadar düzeldi
Okumayı kaçırınca girip yazamadım ya.
Ne alakaysa
Arada baktım ama
Ispanakla iyi anlasan baska bir hatun tanimiyorum kendimden baska2 defa ıspanak yaptım bu kış, lütfen ıspanaklı aramı düzelttim.
Bu kadar düzeldi
Okumayı kaçırınca girip yazamadım ya.
Ne alakaysa
Arada baktım ama
Hastalik doneminde cok zor ben tam.denk getirdim yaa valla yoksa biraktirmazdim .Ben istemedim zaten sürekli hastaydik çünkü..
Biz kurtardik valla Pink datisi tuvalet egitimineHastalik doneminde cok zor ben tam.denk getirdim yaa valla yoksa biraktirmazdim .
Aaa cok iyi cnm sen nasil kestin masallah bak . Ayy evet canim ben biraktirmak istiyorum bezi cunku pipisi sisiyor kizariyor hep tahris ve pisikBiz kurtardik valla Pink datisi tuvalet egitimine
Tadı da güzel meretinYaz yaz uzak kalma. İspanak güzeli
Hay maşallah bi de depolayarak yaniIspanakla iyi anlasan baska bir hatun tanimiyorum kendimden baskaher hafta her hafta biikmadan usanmadan fazla aldiysak buzluga depolayarak cunku kabiz oglusum olsun herzaman yaz ben arada seni bdvde gordumde yazmadim ispanak sever diye
Ben cok seviyorum kizlarda seviyorTadı da güzel meretin
Canım ya göğüslerinde ağrı olmadı mı?Özel birşey yaptın mı olmaması için?Benimki ilk defa gece verdiğim halde memeyi reddetti.Belki de sandığımdan kolay olur bırakmasıSen isteseydin cokktaaan keserdin memeden. Cok rahatim ohh miss
Gece hiç emmedi mi? Bizimde bir ara bir kez kalkıyodu. En mutlu olduğum zamanlarmışCanım ya göğüslerinde ağrı olmadı mı?Özel birşey yaptın mı olmaması için?Benimki ilk defa gece verdiğim halde memeyi reddetti.Belki de sandığımdan kolay olur bırakması
Pazida guzel gercekten veee yikamasi daha kolayHay maşallah bi de depolayarak yani
Benim kız da kabız bu aralar, pazıyı ıspanak diye yutturuyorum, nasılsa ikisini de yemiyorlar pek
Sizin kaka problemi devam mı, hep mi kabız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?