Azarlamaz ama guvendigin birinden fikir al. Yani kusma için çok farkli ilaclar var onlar denenebilirBenim de lisede geçmişti . Daha doğrusu geçmek zorunda kalmıştı her gün 45 dk yol gidiyordum
Canım ya ben en iyisi kendi doktoruna da bi sorayım . Çekiniyorum da adama sormaya . Azarlar falan diye
Merhaba hosgeldiniz. Henuz daha wc egitimi alan yok bebeklerimizde :) daha erkende sayılır zaten. Biz 17 Şubat dogumluyuz henüz emmeyi biraktirmadim. Bayram sonrasi emmeyi bıraktırıp haziranda wc egitimi düşünüyorum ama zorlama yapmam, kendini ne zaman hazır hissedersemerhaba ben bu siteyi yeni kesfettim yoksa ta hamileyken katilirdim araniza bende mart annesi olucakken subat annesi oldum cok zor bi hamilelik gecirdim suan subatta 2 yasimizi bitirdik cok iyiyiz cok sukur acaba sizlerin tuvalet egitimleri ne durumda bizimki hala ogrenemedide
benim benegimde 20 subat dogumlu ocak ayinin sonunda emmeyi birakti yavas yavas tuvalet egitimine basladim insallah kolay alisir artik bezinden falan rahatsiz oluyo tuvaletini yapacagi zaman biyerlere saklaniyo zamani geldi gibi o yuzden basladikMerhaba hosgeldiniz. Henuz daha wc egitimi alan yok bebeklerimizde :) daha erkende sayılır zaten. Biz 17 Şubat dogumluyuz henüz emmeyi biraktirmadim. Bayram sonrasi emmeyi bıraktırıp haziranda wc egitimi düşünüyorum ama zorlama yapmam, kendini ne zaman hazır hissederse
Buyuk kizim 26 aylikken ogrenmisti. Ama bu bebegimde hem havalar soğuk hemde ramazan girdi diye erteledim. Hem her cocuk aynı olmaz vakti ne zamansa o zaman ogrenirler inşallahbenim benegimde 20 subat dogumlu ocak ayinin sonunda emmeyi birakti yavas yavas tuvalet egitimine basladim insallah kolay alisir artik bezinden falan rahatsiz oluyo tuvaletini yapacagi zaman biyerlere saklaniyo zamani geldi gibi o yuzden basladik
Canım benim kız da 10 dakikalık yolda bile kusardı.6 yaşından sonra kusması geçti ama hala midesi bulanır.Ben de öyleydim büuüyünce geçti benim de.Cam açık gidiyoruz yaz kış,tablet telefon baktırmıyorum arabada o da mide bulandırır,kolonya koklatıyorum sık sık.Öyle idare ediyoruz.Kızlar ben bi konu açmak istiyorum ama kararsız da kaldım. Geçenlerde Selin hastalandı kendi doktoru uzak eşimde yok diye başka doktora götürdüm . Her neyse araba tutuyor kusuyor ya Selin o konu açıldı , doktor da dedi ki benim çocuklarım da öyleydi şimdi bi şurup yazarız hallederiz o sorunu . Sekreterine döndü atarax yazalım dedi. Nasıl hocam atarax ağır gelmesin uyuklamasın cocuk bütün gün falan dedimhayır öyle bi etki yapmaz yarım ölçü vereceksin , bu ilaç kusmayı bulantıyı da engelliyor dedi. Ama bilemedim . Dün bi deniyim dedim az bişey içirdim uyuklama vs olur mu diye olmadı. Tadı çok ta acı çocuğun kusmayacağı varsa da kusar sanki öf kafam karıştı ya
aynen insallah sizin kac cocugunuz var benim bi tane oglum var heniz daha 21 yasindayim ilk bebegim ölü dogdu sonrada oglusum geldiBuyuk kizim 26 aylikken ogrenmisti. Ama bu bebegimde hem havalar soğuk hemde ramazan girdi diye erteledim. Hem her cocuk aynı olmaz vakti ne zamansa o zaman ogrenirler inşallah
Başınız sağolsun.aynen insallah sizin kac cocugunuz var benim bi tane oglum var heniz daha 21 yasindayim ilk bebegim ölü dogdu sonrada oglusum geldi
Aynen oyle canimDesene yıllardır uğraşıyorsun sen bunula.
Yine de dokunan bir şey var demek ki hepinize ama onu bulmak çok zor, hatta imkansız gibi.
Merhaba canım benim bir kızım var 3.3.20 doğumlu 28 yaşındayım yarışmaya Balıkesir’den katılıyorumaynen insallah sizin kac cocugunuz var benim bi tane oglum var heniz daha 21 yasindayim ilk bebegim ölü dogdu sonrada oglusum geldi
saolun allah bagislasin aralarinda kac yas varBaşınız sağolsun.
Benim iki kizim var. 27 yaşındayım
Gorunce aklima sen geldin. Belki izlersin videoyu fayda sağlarMerhaba canım benim bir kızım var 3.3.20 doğumlu 28 yaşındayım yarışmaya Balıkesir’den katılıyorum
Amin cumlesini inşallah.saolun allah bagislasin aralarinda kac yas var
Kizim nisanli diye niden belirtmiyorsun kendini tanitirkenn dunusumMerhaba canım benim bir kızım var 3.3.20 doğumlu 28 yaşındayım yarışmaya Balıkesir’den katılıyorum
Dünüşün unuttu burayi kaç gündür gelmiyoKizim nisanli diye niden belirtmiyorsun kendini tanitirkenn dunusum
Gitse derdi belki toplaniyodur
Canım cok sağol bakayım biGorunce aklima sen geldin. Belki izlersin videoyu fayda sağlar
Ah dünüşüm yaaa o kadar özele girmiyim dedimKizim nisanli diye niden belirtmiyorsun kendini tanitirkenn dunusum
Gitmedim daha kızlar bayramda gideceğiz kısmetse
Girmen lazim dunus yeni arkadasim oglu varmis kismet falan cikar mazallahCanım cok sağol bakayım bi
Ah dünüşüm yaaa o kadar özele girmiyim dedim
Gitmedim daha kızlar bayramda gideceğiz kısmetsetoplanıyorum yavaş yavaş . İnternet paketim az kaldı da ondan giremedim
Geçen seneki eve dünüşüm o yüzden cok bi telaşım yokGirmen lazim dunus yeni arkadasim oglu varmis kismet falan cikar mazallahgule gule git dunus kolayliklar diliyorum.gecen seneki evinemi gitcen baska evmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?