2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim de lisede geçmişti . Daha doğrusu geçmek zorunda kalmıştı her gün 45 dk yol gidiyordum

Canım ya ben en iyisi kendi doktoruna da bi sorayım . Çekiniyorum da adama sormaya . Azarlar falan diye
Azarlamaz ama guvendigin birinden fikir al. Yani kusma için çok farkli ilaclar var onlar denenebilir

merhaba ben bu siteyi yeni kesfettim yoksa ta hamileyken katilirdim araniza bende mart annesi olucakken subat annesi oldum cok zor bi hamilelik gecirdim suan subatta 2 yasimizi bitirdik cok iyiyiz cok sukur acaba sizlerin tuvalet egitimleri ne durumda bizimki hala ogrenemedide

Merhaba hosgeldiniz. Henuz daha wc egitimi alan yok bebeklerimizde :) daha erkende sayılır zaten. Biz 17 Şubat dogumluyuz henüz emmeyi biraktirmadim. Bayram sonrasi emmeyi bıraktırıp haziranda wc egitimi düşünüyorum ama zorlama yapmam, kendini ne zaman hazır hissederse

benim benegimde 20 subat dogumlu ocak ayinin sonunda emmeyi birakti yavas yavas tuvalet egitimine basladim insallah kolay alisir artik bezinden falan rahatsiz oluyo tuvaletini yapacagi zaman biyerlere saklaniyo zamani geldi gibi o yuzden basladik

benim benegimde 20 subat dogumlu ocak ayinin sonunda emmeyi birakti yavas yavas tuvalet egitimine basladim insallah kolay alisir artik bezinden falan rahatsiz oluyo tuvaletini yapacagi zaman biyerlere saklaniyo zamani geldi gibi o yuzden basladik
Buyuk kizim 26 aylikken ogrenmisti. Ama bu bebegimde hem havalar soğuk hemde ramazan girdi diye erteledim. Hem her cocuk aynı olmaz vakti ne zamansa o zaman ogrenirler inşallah

Canım benim kız da 10 dakikalık yolda bile kusardı.6 yaşından sonra kusması geçti ama hala midesi bulanır.Ben de öyleydim büuüyünce geçti benim de.Cam açık gidiyoruz yaz kış,tablet telefon baktırmıyorum arabada o da mide bulandırır,kolonya koklatıyorum sık sık.Öyle idare ediyoruz.

Buyuk kizim 26 aylikken ogrenmisti. Ama bu bebegimde hem havalar soğuk hemde ramazan girdi diye erteledim. Hem her cocuk aynı olmaz vakti ne zamansa o zaman ogrenirler inşallah
aynen insallah sizin kac cocugunuz var benim bi tane oglum var heniz daha 21 yasindayim ilk bebegim ölü dogdu sonrada oglusum geldi

Gorunce aklima sen geldin. Belki izlersin videoyu fayda sağlar
Canım cok sağol bakayım bi
Kizim nisanli diye niden belirtmiyorsun kendini tanitirkenn dunusum
Ah dünüşüm yaaa o kadar özele girmiyim dedim
Dünüşün unuttu burayi kaç gündür gelmiyo adaya mi gittin ne yaptin kiz Mdmray
Gitmedim daha kızlar bayramda gideceğiz kısmetse toplanıyorum yavaş yavaş . İnternet paketim az kaldı da ondan giremedim

Canım cok sağol bakayım bi

Ah dünüşüm yaaa o kadar özele girmiyim dedim

Gitmedim daha kızlar bayramda gideceğiz kısmetse toplanıyorum yavaş yavaş . İnternet paketim az kaldı da ondan giremedim
Girmen lazim dunus yeni arkadasim oglu varmis kismet falan cikar mazallah gule gule git dunus kolayliklar diliyorum.gecen seneki evinemi gitcen baska evmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…