2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ya göğüslerinde ağrı olmadı mı?Özel birşey yaptın mı olmaması için?Benimki ilk defa gece verdiğim halde memeyi reddetti.Belki de sandığımdan kolay olur bırakması
Ayy canim oldu olmazmi boyle sisti sertlesti igneler batiyordu atesli gibiydi . Ilk gunn ucu bile tutulmuyordu sertlikten cok deil i ucu yumusicak kadar ceyrek cay bardagi kadar elimle sagdim ikisinide . Ilk hun 2kere sagdim cunku yurudukce bile sizliyordu kucagima akinca falan aciyirdu degdikce. 2.gun dayanicam dedim hic sagmadim hala biraz daha hassasiyet vardi. Ama biraz disimi sıktim daha kolay gecti yani, dahada dokunmadim . Inanki rabbim yardim ediyor . Ayy bugun 4yasindaki oglunu emziren bir anne duydum

Uyurken emdi sadece sabaha kadar da kalktı ama istemedi.Dün gece acısını çıkardı2 saatte bir meme

Ispanakla iyi anlasan baska bir hatun tanimiyorum kendimden baska her hafta her hafta biikmadan usanmadan fazla aldiysak buzluga depolayarak cunku kabiz oglusum olsun herzaman yaz ben arada seni bdvde gordumde yazmadim ispanak sever diye
Benim kız seviyor da oğlan yemiyor.Bu aralar hiçbirşey yemiyor.Sabah yerse bir haşlanmış yumurta arada hamur işi birşeyler yapıyorum.Normal meyve yemiyor püre şeklinde yiyor eskiye döndük.Akşam da et,pilav, makarna olursa yiyor.Çorba da içmiyor doğru dürüst.Ne yapacağımı şaşırdım.

Diş mi çıkarıyor acaba. Bizim şuan maşallah iştah cok fena

Ben iyiki biraz erken bıraktırdım diyorum ya cidden şimdi olsa cok daha zor olurdu . Bide cidden uykusu düzeldi bırakınca . Demekki hep emmek için uyanıyormuş dedim bıraktıktan sonra. Şimdi bi arkadaşım var oğlu 16 aylık falan onu emzirirken görünce bana gelip önümü açıyor anne meme ver süt ver diyor

Unutmalari uzun surermis zaten

İnşallah iyi gelir yaz meyveleri.
Sebep ne acaba, var mı sebebi?
O kadar da hareketliler niye oluyorsa bu kabızlık.

Pazı canım pazı
Hem faydalı, hem güzel, hem kolay

Yemek döngüsü Allahııım.
Ne yedikleri belli olsa yaparsın ama ne yedikleri belli değil.
Benim ikisi de fena.

Kızlar bu bezi bırakma işi için size danışmak istedim . Yazın cok fazla parkta denizde orda burda olacağız o dönem zor olur gibi geliyor bıraktırmak . Yani gelse nereye götüreceğim yaptıracağım onu da geçtim kazalar cok olur düzensiz olur eğitim gibi geliyor . Bu ara başlasam daha erken mi diyorum ? Bi de bayramdan sonra adaya gidince orda tekrar başa sarar mıyız ki ? Yaz sonunu beklesem geç mi kalmış olurum ki kafam karma karışık

Ben haziranda deneyecegim canim. Zamanla alisiliyor. Yusra da yaz donemiydi parka da cikariyordum. Portatif lazimliklar oluyor yanina almak için belki eslemde alırım ben. Adaya gidip duzenini kurunca basla bence sende. Yaz sonu da olabilir 3 yaşa kadar suresi var tabi ama yazik yazın pişik olur rahatsiz olur

Evet canım ya denizde falan zor oluyor bezle ekstra bi de deniz bezi masrafı tabi instagram algoritması işte hep önüme tuvalet eğitimi veren instamomlar çıkıyor bakıyorum hep 32 aylık falan bebeler . Erken mi diyorum sonra kendimce. Şimdi babası da yok evde başbaşayız daha mı Kolay olur dedim ama . bilemiyorum sanırım bende hazır değilim

Evde olduğun zamanı seç.Benim kızım 3,5 yaşında bıraktı hazır olunca anlarsın zaten ben önümüzdeki yaz bıraktırıcam çünkü hazır değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…