- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ayy canim oldu olmazmiCanım ya göğüslerinde ağrı olmadı mı?Özel birşey yaptın mı olmaması için?Benimki ilk defa gece verdiğim halde memeyi reddetti.Belki de sandığımdan kolay olur bırakması
Benimkide hasta canim sahuru zor yaptim son 10 dk yedim , ve hala salliyorumİyi geceler kızlar
Ramazanla birlikte uyku duzenimiz mahvoldu cok zor geciriyorum bu sene
Gecmis olsun canım. Eslemde hem sahurda kalkti hem şimdi yine kalkti gazi var galibaBenimkide hasta canim sahuru zor yaptim son 10 dk yedim , ve hala salliyorum.
Uyurken emdi sadece sabaha kadar da kalktı ama istemedi.Dün gece acısını çıkardıGece hiç emmedi mi? Bizimde bir ara bir kez kalkıyodu. En mutlu olduğum zamanlarmışvalla ben tarih koydum. Bayramdan sonraki hafta içi bu işi bitireceğiz çok yipraniyorim. Havalarda iyi olursa park bahçe gezeriz aklina gelmez. Yorulur uyur en azindan
Benim kız seviyor da oğlan yemiyor.Bu aralar hiçbirşey yemiyor.Sabah yerse bir haşlanmış yumurta arada hamur işi birşeyler yapıyorum.Normal meyve yemiyor püre şeklinde yiyor eskiye döndük.Akşam da et,pilav, makarna olursa yiyor.Çorba da içmiyor doğru dürüst.Ne yapacağımı şaşırdım.Ispanakla iyi anlasan baska bir hatun tanimiyorum kendimden baskaher hafta her hafta biikmadan usanmadan fazla aldiysak buzluga depolayarak cunku kabiz oglusum olsun herzaman yaz ben arada seni bdvde gordumde yazmadim ispanak sever diye
Diş mi çıkarıyor acaba. Bizim şuan maşallah iştah cok fenaBenim kız seviyor da oğlan yemiyor.Bu aralar hiçbirşey yemiyor.Sabah yerse bir haşlanmış yumurta arada hamur işi birşeyler yapıyorum.Normal meyve yemiyor püre şeklinde yiyor eskiye döndük.Akşam da et,pilav, makarna olursa yiyor.Çorba da içmiyor doğru dürüst.Ne yapacağımı şaşırdım.
Benimkinin kabizligi seninkininn gazi omrumuzu yediGecmis olsun canım. Eslemde hem sahurda kalkti hem şimdi yine kalkti gazi var galiba
Bende sirke surmustum direk tiksindi bir daha almadiAaa cok iyi cnm sen nasil kestin masallah bak . Ayy evet canim ben biraktirmak istiyorum bezi cunku pipisi sisiyor kizariyor hep tahris ve pisik
Unutmalari uzun surermis zatenBen iyiki biraz erken bıraktırdım diyorum ya cidden şimdi olsa cok daha zor olurdu . Bide cidden uykusu düzeldi bırakınca . Demekki hep emmek için uyanıyormuş dedim bıraktıktan sonra. Şimdi bi arkadaşım var oğlu 16 aylık falan onu emzirirken görünce bana gelip önümü açıyor anne meme ver süt ver diyor
Keşke tek dert gaz olsaBenimkinin kabizligi seninkininn gazi omrumuzu yedi
İnşallah iyi gelir yaz meyveleri.Pazida guzel gercekten veee yikamasi daha kolay. Canim kac aydir tedavide ama ilac kullanmamiza ragmen hergun yapmiyor ve yaparken tedirgin oluyor . 30 ml ilac veriyordum baktim kylede boylede ayni en iyi ihtimalle 2gune bir yapiyor bemde 15mle dusurdum miktari umudum yaz ayi daha bol su sulu meyveler insallah daha iyi olur ve gecer .
Yemek döngüsü Allahııım.Benim kız seviyor da oğlan yemiyor.Bu aralar hiçbirşey yemiyor.Sabah yerse bir haşlanmış yumurta arada hamur işi birşeyler yapıyorum.Normal meyve yemiyor püre şeklinde yiyor eskiye döndük.Akşam da et,pilav, makarna olursa yiyor.Çorba da içmiyor doğru dürüst.Ne yapacağımı şaşırdım.
Bırakmakta zorlanan çocuklara öneriliyormuş bu, aklımda benimde.Bende sirke surmustum direk tiksindi bir daha almadi
Olabilir aslında ama iki aydır böyleDiş mi çıkarıyor acaba. Bizim şuan maşallah iştah cok fena
Bizimde bir donem oldu iştahsızlık, diş çıkarıyormuş. Hemde en arkadaki azılarOlabilir aslında ama iki aydır böyle
Ben haziranda deneyecegim canim. Zamanla alisiliyor. Yusra da yaz donemiydi parka da cikariyordum. Portatif lazimliklar oluyor yanina almak için belki eslemde alırım ben. Adaya gidip duzenini kurunca basla bence sende. Yaz sonu da olabilir 3 yaşa kadar suresi var tabi ama yazik yazın pişik olur rahatsiz olurKızlar bu bezi bırakma işi için size danışmak istedim . Yazın cok fazla parkta denizde orda burda olacağız o dönem zor olur gibi geliyor bıraktırmak . Yani gelse nereye götüreceğim yaptıracağım onu da geçtim kazalar cok olur düzensiz olur eğitim gibi geliyor . Bu ara başlasam daha erken mi diyorum ? Bi de bayramdan sonra adaya gidince orda tekrar başa sarar mıyız ki ? Yaz sonunu beklesem geç mi kalmış olurum ki kafam karma karışık
Evet canım ya denizde falan zor oluyor bezle ekstra bi de deniz bezi masrafı tabiBen haziranda deneyecegim canim. Zamanla alisiliyor. Yusra da yaz donemiydi parka da cikariyordum. Portatif lazimliklar oluyor yanina almak için belki eslemde alırım ben. Adaya gidip duzenini kurunca basla bence sende. Yaz sonu da olabilir 3 yaşa kadar suresi var tabi ama yazik yazın pişik olur rahatsiz olur
Evde olduğun zamanı seç.Benim kızım 3,5 yaşında bıraktı hazır olunca anlarsın zaten ben önümüzdeki yaz bıraktırıcam çünkü hazır değil.Kızlar bu bezi bırakma işi için size danışmak istedim . Yazın cok fazla parkta denizde orda burda olacağız o dönem zor olur gibi geliyor bıraktırmak . Yani gelse nereye götüreceğim yaptıracağım onu da geçtim kazalar cok olur düzensiz olur eğitim gibi geliyor . Bu ara başlasam daha erken mi diyorum ? Bi de bayramdan sonra adaya gidince orda tekrar başa sarar mıyız ki ? Yaz sonunu beklesem geç mi kalmış olurum ki kafam karma karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?