- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Iyi bari dunus sevindim senin adinaGeçen seneki eve dünüşüm o yüzden cok bi telaşım yok
Aynen dünüşümIyi bari dunus sevindim senin adinasupur sil toz al devamkee
Ben bitik haldeyim sen nasilsinNasılsınız kızlar hayat nasıl gidiyor ramazanı da bitirdik sayilir
Hayırdır inşallah cnmBen bitik haldeyim sen nasilsin
Bu ramazan benim için hem uykusuz hem çok yorucu geçiyorHayırdır inşallah cnm
Hayirli gidin insallah dunusum. Alistim dunus hic oyle garipseme yadirgama olmadi hep bi eksik tamamlayabilme derdine dustukAynen dünüşümBayramı da atlatalım da bi daha oradayız . Sen nasılsın alıştın mı yeni evine Çocuklar nasıl
Slm cnm cok sukur guzel geciyor saglikla sihhatle tamamlariz insallah biraz bogazim agriyor vucuduma vuruyor agrisi 2gundur biraz salladi beni ama oruca devam ediyorumNasılsınız kızlar hayat nasıl gidiyor ramazanı da bitirdik sayilir
Ayy cocuklara cvp yazmamisimAynen dünüşümBayramı da atlatalım da bi daha oradayız . Sen nasılsın alıştın mı yeni evine Çocuklar nasıl
Amaan sende ajoo annelik rutinimiz o zatenBu ramazan benim için hem uykusuz hem çok yorucu geçiyor
Canim inan eşim 6 haftadir 1 gün izin yapmadi. O yüzden benim yüküm de çok arttiAmaan sende ajoo annelik rutinimiz o zatendurumlar stabil iste
Ayy cocuklara cvp yazmamisim. Iyiler cok sukur canim defnosun 23 nisan gosterisi vardi cok mutlu etti beni cok duygulandim cok gururlandim anneligin her duygusu cok guzel gercekten Rabbim isteyene ve hakedene nasip etsin insallah . Cinarda iyi iste dolaniyo
Valla ayniyiz birde biliyosun bende x2 taneAmine Busra ah canım o yük işini çok iyi anlıyorum . Ramazan başından beri Selin’le başbaşayız. Babamız haftasonu geliyo gidiyordu bu hafta sonu gelmedi de . Son bir kaç güne kadar iyidk aslında ama vallahi bunaldım uyanır uyanmaz anne parka gidelim gündüz oldu anne hadi. Kahvaltını yapalım gideriz kızım diyorum . Kahvaltıdan sonra hemen gitmek istiyor ben evdeki işleri halletmek istiyorum ama asla durmuyor . Bensiz bi oyun kurup oynamıyor oynayacaksak beraber. Bacaklarımda derman kalmıyor valla gün sonunda . Menenjit aşıları var cuma günü onları yaptıracam. Ne yicez bilmiyorum . Nasıl asi bi de . Az önce koltukta oturuyorum gelmiş bana git burdan diyor tamam ama arkamdan gelme sakın dedim. pıtı pıtı geliyor tabi
Ramazanda bizimkilerde cok sardi. Ozellikle kvye falan iftara gittikce orda hep youtube actilar. Tabi şimdi kvler koye gittim firsattan istifade unutturmaya calisicam. Zaten havalar isindi bol bol disari cikariz. Sorun şu ki ev işlerini kim yapcakTelefona cok düştü tabi böyle olunca durumlar. Nefes almak için veriyorum ne yapayım. Başka türlü mümkün değil geçmiyor gün
Aynen canım yaa . Bak bugün sabah ayrı öğlen ayrı çıkardım hala eve geldik park diyor . Deli etti beni , 2 dk tuvalete girdim heryer boyamış . Kızdım bende . Kaç kere tembihledim anlıyorsun yani neden yapıyorsun hala . Doktora gidelim diyor niye annecim diyorum aşıya diyo tamam gidicez diyorum korkuyorum diyo tam bi iki yaş sendromu yani kafalar çorbaRamazanda bizimkilerde cok sardi. Ozellikle kvye falan iftara gittikce orda hep youtube actilar. Tabi şimdi kvler koye gittim firsattan istifade unutturmaya calisicam. Zaten havalar isindi bol bol disari cikariz. Sorun şu ki ev işlerini kim yapcak
Ay bi de Selin’in şöyle bi özelliği var başka yerde telefon bakmaz sadece evde . Eve gelir anneee nono aç (niloya)Ramazanda bizimkilerde cok sardi. Ozellikle kvye falan iftara gittikce orda hep youtube actilar. Tabi şimdi kvler koye gittim firsattan istifade unutturmaya calisicam. Zaten havalar isindi bol bol disari cikariz. Sorun şu ki ev işlerini kim yapcak
Bu dönem en zor zamanlardan canim. Aslinda hic bir şey bilmiyorlar bildiklerini saniyorlar. İnatlaşmalar artiyor vs. Ama 3 yaş sonrasi giderek daha guzelleşiyor aslinda. İnşallah yazi atlatirsak daha iyi olacakAy bi de Selin’in şöyle bi özelliği var başka yerde telefon bakmaz sadece evde . Eve gelir anneee nono aç (niloya)dışarda bi kafede oturayım bi kahve içeyim yada yemek yiyeyim rahat rahat sende bak kızım diyorum yok illa etrafı kurcalayacak kalkıp koşacak masaya tuz döküp yalayacakkkk
Umut ışığı doğdu içimeBu dönem en zor zamanlardan canim. Aslinda hic bir şey bilmiyorlar bildiklerini saniyorlar. İnatlaşmalar artiyor vs. Ama 3 yaş sonrasi giderek daha guzelleşiyor aslinda. İnşallah yazi atlatirsak daha iyi olacak
Çok şükür canim bizde koşturma ile geçiyor günler vallaSlm cnm cok sukur guzel geciyor saglikla sihhatle tamamlariz insallah biraz bogazim agriyor vucuduma vuruyor agrisi 2gundur biraz salladi beni ama oruca devam ediyorum. Coluk cocuk ❤. Senn nasilsin cocuklar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?