2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam kızlar idrar testim pozitif. Sat ım 14 haziran.Allah nasip ederse bende mart annesi olacagim insallah. Daha kan testi yaptırmadım salı günü yaptiririm insallah. Rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Eklentiler

• 20190714_143409.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 38
İnşallah canım, geldim eve şimdi ultrasonda bebeği gördü doktor bir sıkıntı yok çok şükür bol bol dinlen dedi

Geçmiş olsun canım dinlen bol bol
Kızlar İyi dilekleriniz için teşekkür ederim iyi kötü geçti sinav şimdi alana yuklenmeliyim.
Sınav da belim çok ağrıdı bitince zor dogruldum resmen .
Rabbim hayırlı kapı açsın inşallah

Hayırlı olsun canım , Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim canım öyle yapıyorum dinleniyorum hep. Hayırlısı olsun kuzum, inşallah güzel sonuçlar gelir.Alan sınavında kolayca geçsin inşallah

Hayırlı olsun :) hoşgeldinnn

Masallahh canim adetin gecikmis miydi? Hosgeldinnn

Benim SAT yarın. 15 Temmuz.
Bende fazlaca iştahsızlık var. Bir de çokça yorgunluk hissediyorum

Hoşbuldum canım Evet canım 2 gün.Ovulasyon testi kullanmıştım. Adetin 15.günü yumurtlama oldu.
Oh oh maşallah benim de 2 gün gecikti canım salı kan vereyim diyorum eşim izin vermiyor kan kalmadi vere vere diyor. Cuma gunu betahcg 220 cikti adetten 1 once. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. bende de uyku ve asiri istah var

İki kere kan verip artisi gördüysen bencede sakince bekle sen benden daha fena ciktin kız. Sana gülüyorum ama bende boyleydim ilkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…