- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de geçen yaz kürtaj oldum gebelik ilerlemediği içinİlk canim nasip ederse Allahim insallah. Mayis ayinda kimyasal yasadim. O yuzden tedirginligi atamiyorum ustumden
Canım hangi renk lekelenmen? Stres yapma sakınKızlar şimdi tuvaletten geldim lekelenme var çok korkuyorum adete 2 gün vardı dün beta 257ydi![]()
İnşallah canım, geldim eve şimdi ultrasonda bebeği gördü doktor bir sıkıntı yok çok şükür bol bol dinlen dedi
Hayırlı olsun canım , Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahSelam kızlar idrar testim pozitif. Sat ım 14 haziran.Allah nasip ederse bende mart annesi olacagim insallah. Daha kan testi yaptırmadım salı günü yaptiririm insallah. Rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin![]()
Teşekkür ederim canım öyle yapıyorum dinleniyorum hep. Hayırlısı olsun kuzum, inşallah güzel sonuçlar gelir.Alan sınavında kolayca geçsin inşallahGeçmiş olsun canım dinlen bol bol
Kızlar İyi dilekleriniz için teşekkür ederim iyi kötü geçti sinav şimdi alana yuklenmeliyim.
Sınav da belim çok ağrıdı bitince zor dogruldum resmen .
Rabbim hayırlı kapı açsın inşallah
Hayırlı olsun :) hoşgeldinnnSelam kızlar idrar testim pozitif. Sat ım 14 haziran.Allah nasip ederse bende mart annesi olacagim insallah. Daha kan testi yaptırmadım salı günü yaptiririm insallah. Rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin![]()
Sagol canım inşallah hepimizin ki sağlıkla ilerler. Şubat ayında bir düşüğüm varHayırlı olsun canım , Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim Hoşbuldum canımHayırlı olsun :) hoşgeldinnn
Hiç olumsuz düşünerek başlama kuzum, inşallah Rabbim kucağına aşmayı da nasip etsinSagol canım inşallah hepimizin ki sağlıkla ilerler. Şubat ayında bir düşüğüm varRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Masallahh canim adetin gecikmis miydi? HosgeldinnnSelam kızlar idrar testim pozitif. Sat ım 14 haziran.Allah nasip ederse bende mart annesi olacagim insallah. Daha kan testi yaptırmadım salı günü yaptiririm insallah. Rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin![]()
Aminnn canım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Hiç olumsuz düşünerek başlama kuzum, inşallah Rabbim kucağına aşmayı da nasip etsin❤❤
Tabi ki bebek zaten küçücük kesedir muhtemelen ama farkediliyor yani orda bir oluşum olduğuYa bebek olamaz hissettigim, imkansiz. Ama rahim gerilmesi ya da kesenin yerlesmesidir belki
Önce kahve rengi olmuşCanım hangi renk lekelenmen? Stres yapma sakın
Hoşbuldum canım Evet canım 2 gün.Ovulasyon testi kullanmıştım. Adetin 15.günü yumurtlama oldu.Masallahh canim adetin gecikmis miydi? Hosgeldinnn![]()
Bende cok yorgun hissediyorum. Sürekli uykum var. Belim cok agrıyorBenim SAT yarın. 15 Temmuz.
Bende fazlaca iştahsızlık var. Bir de çokça yorgunluk hissediyorum
Oh oh maşallahHoşbuldum canım Evet canım 2 gün.Ovulasyon testi kullanmıştım. Adetin 15.günü yumurtlama oldu.
İki kere kan verip artisi gördüysen bencede sakince bekleOh oh maşallahbenim de 2 gün gecikti canım salı kan vereyim diyorum eşim izin vermiyor
kan kalmadi vere vere diyor. Cuma gunu betahcg 220 cikti adetten 1 once. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. bende de uyku ve asiri istah var
![]()
Benim de bacaklar çok yorgun. Bir de gelip çakılı kalan baş ağrıları da cabası :)Bende cok yorgun hissediyorum. Sürekli uykum var. Belim cok agrıyor