2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar gebeliğinizi kimseyle paylaştınız mı? Ben geçen yaz 9+3’te kürtaj oldum kalp atışı oluşmadığı için. Keseyi gördük diye paylaşmıştım bazı arkadaşlarım ve ailemle. Kaybedince tek tek açıklamak beni sürekli yeni baştan üzdü 😢 bu defa çok korkuyorum o yüzden paylaşmak gelmiyor içimden. Siz de durum ne
3 aylik oluncaya kadar kimseyle paylasmamaya niyetim var

Adetin geçince test yap ben iki gün geçince yapmıştım çok çok silik çıktı
Ah bu merak hayır yani anamdan da 7 aylık doğmadım 😌ama acele bu telaş elde değil senin de inşallah çok çok sağlıklı bebişin olur canım Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah darısı bizlere🧿🙏

Ah bu merak hayır yani anamdan da 7 aylık doğmadım 😌ama acele bu telaş elde değil senin de inşallah çok çok sağlıklı bebişin olur canım Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah darısı bizlere🧿🙏
İnş canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza rabbim isteyen herkese de nasip etsin

AKıntınız oluyor mu arada benim dün ve bugün peçeteye çok silik de olsa akıntım geliyor
Benim akıntım var yumurtlama dönemimden beridir bugünkü de şeffaf yine kendimi hamile gibi hissediyorum ama testi erken ve akşam saati yaptım belki ondan negatiftir diye düşündüm

Benim sol kasık taki agri bugun baya siddetli. İnşallah bir sorun yoktur. Suan bile epey agrim var
Benim de kasık ağrısı bugün baya vardı eğer araştırmalarım doğruysa yerleşme yani implantasyon döneminde normalmiş hiç panik yapma bence rahat ol canım rabbim içine huzur versin inşallah kötü şeyler kurma bebişim yerleşiyo diye düşün 🙏

Benim de kasık ağrısı bugün baya vardı eğer araştırmalarım doğruysa yerleşme yani implantasyon döneminde normalmiş hiç panik yapma bence rahat ol canım rabbim içine huzur versin inşallah kötü şeyler kurma bebişim yerleşiyo diye düşün 🙏
Dinlenemiyorum sorun orda. Ogreneli 1 hafta olcak. Daha birgun evde dinlenmis degilim. Zaten kizimin pesinde mahvoluyorum. Bide bugun cok sevgili kaynanamlar piknik diye tutturdu hava zaten soğuktu piknik yaptik kac saat

Dinlenemiyorum sorun orda. Ogreneli 1 hafta olcak. Daha birgun evde dinlenmis degilim. Zaten kizimin pesinde mahvoluyorum. Bide bugun cok sevgili kaynanamlar piknik diye tutturdu hava zaten soğuktu piknik yaptik kac saat
Hamile bir anne ve düşüncesiz bir kaynanayla ne yapmalıı 🤨 canım keşke söyleseydin ağrım var diye anlayışsız mı ki kayınvaliden

Hamile bir anne ve düşüncesiz bir kaynanayla ne yapmalıı 🤨 canım keşke söyleseydin ağrım var diye anlayışsız mı ki kayınvaliden
Bi de İstanbul da mısın bilmiyorum ama eğer öyleyse cidden piknik havası yoktu bence yani ilk zamanlar dikkat etmen gerek vücut şu an hassas üşütmemek en iyisi

Evet hava soguk ve yagmurlu bugun hastayim diyip gitmeme imkanin yokmuydu canim
Evet hava soguk ve yagmurlu bugun hastayim diyip gitmeme imkanin yokmuydu canim

Ben de öyle hiç dinlenmedim öğrendiğimden beri hep ayaktayım

Back
X