Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin geçince test yap ben iki gün geçince yapmıştım çok çok silik çıktıBi de çok ateşim var gibi içten öyle bi yanma var of ama 3 saat önce testim negatifti![]()
3 aylik oluncaya kadar kimseyle paylasmamaya niyetim varKızlar gebeliğinizi kimseyle paylaştınız mı? Ben geçen yaz 9+3’te kürtaj oldum kalp atışı oluşmadığı için. Keseyi gördük diye paylaşmıştım bazı arkadaşlarım ve ailemle. Kaybedince tek tek açıklamak beni sürekli yeni baştan üzdübu defa çok korkuyorum o yüzden paylaşmak gelmiyor içimden. Siz de durum ne
Ben de öyle yapmak istiyorum ama nasıl başaracağım bunu bilmiyorum3 aylik oluncaya kadar kimseyle paylasmamaya niyetim var
Ah bu merak hayır yani anamdan da 7 aylık doğmadımAdetin geçince test yap ben iki gün geçince yapmıştım çok çok silik çıktı
Hayirli olsun :))Selam kızlar idrar testim pozitif. Sat ım 14 haziran.Allah nasip ederse bende mart annesi olacagim insallah. Daha kan testi yaptırmadım salı günü yaptiririm insallah. Rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin![]()
İnş canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza rabbim isteyen herkese de nasip etsinAh bu merak hayır yani anamdan da 7 aylık doğmadımama acele bu telaş elde değil senin de inşallah çok çok sağlıklı bebişin olur canım Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah darısı bizlere
![]()
Amin canım Rabbim e çok çok şükürİnş canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza rabbim isteyen herkese de nasip etsin
AKıntınız oluyor mu arada benim dün ve bugün peçeteye çok silik de olsa akıntım geliyorAmin canım Rabbim e çok çok şükür![]()
Benim akıntım var yumurtlama dönemimden beridir bugünkü de şeffaf yine kendimi hamile gibi hissediyorum ama testi erken ve akşam saati yaptım belki ondan negatiftir diye düşündümAKıntınız oluyor mu arada benim dün ve bugün peçeteye çok silik de olsa akıntım geliyor
Dur bakalım bekle bir kaç günü sonra tekrar yapBenim akıntım var yumurtlama dönemimden beridir bugünkü de şeffaf yine kendimi hamile gibi hissediyorum ama testi erken ve akşam saati yaptım belki ondan negatiftir diye düşündüm
Evet öyle düşünüyorum eşime de Pazar pazar nöbetçi eczaneden bi sürü test aldırdımDur bakalım bekle bir kaç günü sonra tekrar yap
Benim de kasık ağrısı bugün baya vardı eğer araştırmalarım doğruysa yerleşme yani implantasyon döneminde normalmiş hiç panik yapma bence rahat ol canım rabbim içine huzur versin inşallah kötü şeyler kurma bebişim yerleşiyo diye düşünBenim sol kasık taki agri bugun baya siddetli. İnşallah bir sorun yoktur. Suan bile epey agrim var
Dinlenemiyorum sorun orda. Ogreneli 1 hafta olcak. Daha birgun evde dinlenmis degilim. Zaten kizimin pesinde mahvoluyorum. Bide bugun cok sevgili kaynanamlar piknik diye tutturdu hava zaten soğuktu piknik yaptik kac saatBenim de kasık ağrısı bugün baya vardı eğer araştırmalarım doğruysa yerleşme yani implantasyon döneminde normalmiş hiç panik yapma bence rahat ol canım rabbim içine huzur versin inşallah kötü şeyler kurma bebişim yerleşiyo diye düşün![]()
Hamile bir anne ve düşüncesiz bir kaynanayla ne yapmalııDinlenemiyorum sorun orda. Ogreneli 1 hafta olcak. Daha birgun evde dinlenmis degilim. Zaten kizimin pesinde mahvoluyorum. Bide bugun cok sevgili kaynanamlar piknik diye tutturdu hava zaten soğuktu piknik yaptik kac saat
Bi de İstanbul da mısın bilmiyorum ama eğer öyleyse cidden piknik havası yoktu bence yani ilk zamanlar dikkat etmen gerek vücut şu an hassas üşütmemek en iyisiHamile bir anne ve düşüncesiz bir kaynanayla ne yapmalııcanım keşke söyleseydin ağrım var diye anlayışsız mı ki kayınvaliden
Evet hava soguk ve yagmurlu bugun hastayim diyip gitmeme imkanin yokmuydu canimBi de İstanbul da mısın bilmiyorum ama eğer öyleyse cidden piknik havası yoktu bence yani ilk zamanlar dikkat etmen gerek vücut şu an hassas üşütmemek en iyisi
Dinlenemiyorum sorun orda. Ogreneli 1 hafta olcak. Daha birgun evde dinlenmis degilim. Zaten kizimin pesinde mahvoluyorum. Bide bugun cok sevgili kaynanamlar piknik diye tutturdu hava zaten soğuktu piknik yaptik kac saat
Evet hava soguk ve yagmurlu bugun hastayim diyip gitmeme imkanin yokmuydu canim
Ben de öyle hiç dinlenmedim öğrendiğimden beri hep ayaktayımDinlenemiyorum sorun orda. Ogreneli 1 hafta olcak. Daha birgun evde dinlenmis degilim. Zaten kizimin pesinde mahvoluyorum. Bide bugun cok sevgili kaynanamlar piknik diye tutturdu hava zaten soğuktu piknik yaptik kac saat