- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
İnşallah canım benimAmin inşallah canim hepimizinkini inşallah ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benimAmin inşallah canim hepimizinkini inşallah ❤

Doktor yolculuk serbest dedi sıkıntı Yok dedi bilemedim bnmde yol 4,5 saat ama bilemedimBen onceki yorumlarda da yazdim. Memleketim canakkale yakın ama bayramda gitmeyi dusunmuyorum. Ben kendimi hic riske atmak istemiyorum cunku 1 kizim var ve surekli yatamam. Kizima hamileyken 2 ay dolu dolu yattim. 4 kat merdiven çıkmamak icin anneme gelmedim
Ben kizimda sikinti yasadigim icin tedbirliyim diyelim :) simdide agrim fazlaDoktor yolculuk serbest dedi sıkıntı Yok dedi bilemedim bnmde yol 4,5 saat ama bilemedim
Aminn çocuklarımızla guldursun inşallahÇookk güldüm canımmRabbim seni de güldürsün
Ben bi usuyorum elim ayagim buz gibi bi yaniyor gibi hissediyorum olcuyorum 36.8 en fazla yok yani :) anlamadim gittiKızlar hiç ateşinizin olduğunu hissediyor musunuz? Benim sanki 2 gündür ara ara yükseliyor gibi
Ağrın ne şekilde Yani nasıl agrılar canımBen kizimda sikinti yasadigim icin tedbirliyim diyelim :) simdide agrim fazla
İnşallah kuzum benimAminn çocuklarımızla guldursun inşallah![]()
Benim de ayaklarım üşüyor çokBen bi usuyorum elim ayagim buz gibi bi yaniyor gibi hissediyorum olcuyorum 36.8 en fazla yok yani :) anlamadim gitti
valla köy yolları hiç çekilmez bu durumda kendini riske atma canimAnnem sizde gelin diyor, esim gidelim diyor. 2 yasinda kizim var. Birde gidicez sabit kalmicaz. 3 köylüyüz gez gez dur o köy yollarinda düşük yaparim valla
Bende 63 kiloyum birbimizi saglikli beslenme konusunda uyarirsak belki cok kilo almayiz ya . oyle umuyormBende tatilden dolayi 60.5 dan 63 e yukselmistim hep hayalimde zayiflayip hamile kalmak vardi ama maaleaef tatil dönüşü olduğu için olmadi
Ekmeği,pilavi makarnayi kestim artik.Çok kilo almak ne bize ne bebege yaricak.Zaten kaç kilosunu aliyor ki bebek.Evet hava soguk ve yagmurlu bugun hastayim diyip gitmeme imkanin yokmuydu canim
Ben transferden sonra bile yaptim mecburen valla yapcak baska kimse yok o haldede yasanmiyor :) ev supurdum sildim ama esya cekmedimKızlar günlük rutin işlerinizi yapıyor msnz yani yemek bulaşık toz alma vs .yeni hamileyiz evet ama bunları da yapmasak olmuyor![]()
Ay evet malesef yapmak zorundayız .ama ne bileyim korktum çevremdekiler hep otur uzan kalkma deyip duruyorBen transferden sonra bile yaptim mecburen valla yapcak baska kimse yok o haldede yasanmiyor :) ev supurdum sildim ama esya cekmedim
Bnm 3 HaziranKizlar sizlerin sat kaç acaba??
Benim nisan o zaman yanlış yerdeyimBnm 3 Haziran
Bende aynıyım keseyi gorim diye zor bekledim şimdi de kalp atışını duyim diye bekliyom daha doğrusu beklemiyorumHamilelik takvimindeki yazıları okuyorum bi değişiklik olmuş mu diye bebek te.
istiyorum ki hemen o minicik kalbi küt küt atsın ☺
Ben asiri bir kabizlik yasiyorum surekli canimKızlar sizde İshal oldu mu Bnde hala devam ediyor bu normal mi