- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Amiinnn insallah teyzesiMaşallah :) Ben 6+6 da duymuştum kalbini :) Duyarsın yakın zamanda inşallah annesi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinnn insallah teyzesiMaşallah :) Ben 6+6 da duymuştum kalbini :) Duyarsın yakın zamanda inşallah annesi :)
Doktor garanti olsun diye mi acaba 2 hafta sonra gel dediMaşallah :) Ben 6+6 da duymuştum kalbini :) Duyarsın yakın zamanda inşallah annesi :)
İnşallahhInsallah canim hic yoksa daha tedbirli olmamiz lazim insallah varsa da ikimizde de onceden olup atlatmisizdir

Amin Canm , Rabbime sığındıktan sonra en hayırlısıı verir...Amiinnn insallah teyzesiRabbim hepimizin yavrularini korusun insallah
![]()
Evet canm genelde 7 nin içindeyken bakıyorlar , daha garanti olsun diye.Doktor garanti olsun diye mi acaba 2 hafta sonra gel dedi
İnşallah duyarım biraz daha rahatlarımEvet canm genelde 7 nin içindeyken bakıyorlar , daha garanti olsun diye.
Hemen hemen aynıyız canım bende dün gittim kese var ama henüz çok yeni dedi 15 gün sonra gel dedi benimde 12 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var inşallah buda 3 olacak hepsine Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Yoğun kanamalarımın ilki 6. Haftada oldu, 3 gün sürdü. İkincisi 14. Haftada oldu, bir hafta sürdü. İkincisinde hastanede yattım.Sormamin sakincasi yoksa, kacinci haftalarda oldu kanamalariniz ve kac gun surdu ?
Belirtisiz hamilelik daha güzel sanki. Bulantı mahvediyor.Benimde kanamam olmustu kizima hamileyken. Belirti olarak yorgunluk vardi surekli uyurdum istahim acilmisti. Ama bu hamileligimde hic belirti yok
Çevrenize hamile olduğunuzu söylediniz mi
BEn de sen gibi canım sabırla bekliyorum kalp atışını da duyayım söyleyeceğimben söylemedim. hatta annem bende kalıyor ona bile söylemedim. bundan öncekini hemen söyledim yedi düvele. sonuç dış gebelik. çok üzüldüm. şimdi kalp atışını duyana kadar söylemeyeceğim. ama içimden bağırıyorum ben hamileyim diye.. :)
canım 4 haftalık falan mı tahminen ? Tam olarak bende anlayamadım ne demek istediğini ama ben ilk gittiğimde 5 haftalıktı 0,98 cm di.Kizlar simdi doktordan geliyorum 7.5mm dedi daha haftalik olarak gözükmüyor ultrasonda dedi bu ne demek oluyor
Ben anlatamadım sanırımcanım 4 haftalık falan mı tahminen ? Tam olarak bende anlayamadım ne demek istediğini ama ben ilk gittiğimde 5 haftalıktı 0,98 cm di.
ultrasonda gözüküyor mu ki haftası hiç bilmiyorum . son adet tarihimi sorup ona göre hesaplamıştı doktor ve haftasına uygun bir kese demişti canım dert etme sen bunu benceBen anlatamadım sanırım
Ultrasonda haftası gözükmedi ve GS 7.5 mm yaziyor
Ben ilk keseyi görmeye gittiğimde de haftası görünmedi. daha küçük 4-5 haftalıkdır dedi. 6,6 mm ölçmüştü.2 hafta sonra kalp atışında çıkar haftası.Kizlar simdi doktordan geliyorum 7.5mm dedi daha haftalik olarak gözükmüyor ultrasonda dedi bu ne demek oluyor
Tabiki çıkıyor canım hatta son adet tarihi kesin değil aslında ultrasonda gözüken hafta kesindir benim bildiğim....ultrasonda gözüküyor mu ki haftası hiç bilmiyorum . son adet tarihimi sorup ona göre hesaplamıştı doktor ve haftasına uygun bir kese demişti canım dert etme sen bunu bencedoktorun tam olarak ne demek istediğini anlayamadım senlik sorun yok
![]()
Kese falan demedi ufacık bisi işaretledi sadece 20 güne gel dediBen ilk keseyi görmeye gittiğimde de haftası görünmedi. daha küçük 4-5 haftalıkdır dedi. 6,6 mm ölçmüştü.2 hafta sonra kalp atışında çıkar haftası.