Bende 12 hazirani sayıyorum zaten kanama olduğu gün sayilirmis yaBenim normaldi. 12 haziran sat. Hic lekelenmem falan olmadi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 12 hazirani sayıyorum zaten kanama olduğu gün sayilirmis yaBenim normaldi. 12 haziran sat. Hic lekelenmem falan olmadi![]()
Bana demedi bişey bakım bugunki testler de var mı onlarBilemem ki canim doktor istedi bunlar onemli testlermis
Oo 3 kisi oldukBen varım canım ama gebeligm 1 hafta geriden geliyo
Benim 12 Haziran'da satKizlar sat 12 haziran olan varmiiiiii
Bazı doktorlar yapmıyormuş toxoplasma rubella testi istiyorum dersen bakarlarBana demedi bişey bakım bugunki testler de var mı onlar
Neden 2 hafta senın kiOo 3 kisi olduk
Galiba benimde 2 hafta geriden gelecek
Yok canım dktor ne derse onlara uyarım ayrıyetten bişe istememBazı doktorlar yapmıyormuş toxoplasma rubella testi istiyorum dersen bakarlar
Ya canım ayıptır söylemesi biz adetten sonra korunduk adetten 2 hafta sonra çocuk işlemlerine başladıkNeden 2 hafta senın ki
Hangi yağı kullanıyorsunuzHerhangi bi hamilelik belirtisi yasamayan arkadaslar nolur panik yapmayin. Aksine bulantisiz hamileliğin keyfini cikarin
Ben kizima hamileyken ne bulanti ne bas donmesi hic birsey yasamadim cok sukur. Simdi 3 yasinda sipa. Henuz bu hamileligimde de bir sikayetim yok, insallah sonuna kadar da boyle gider. Iceride bebelerin keyfi yerinde, kafaniza takip siz de keyfinizi kacirmayin
Bu arada ilk haftalardan catlak kremi, yagi kullanmaya baslamakta fayda var, ben ilk hamileligimde cok faydasini gordum. Dun de yag aldim basladim gobusu yaglamaya.
Bence yaptirmalisin toksoplasmadan bebeğini kaybedenler varYok canım dktor ne derse onlara uyarım ayrıyetten bişe istemem![]()
Benim de kedim var ben hamilelik calismalarina baslayinca ona da vet de toxoplasma testi yaptirmistim. Negatif cikti kizimdaAmin canım insallah
Bana ilk bebegimde doktor kediden köpekten özellikle de kediden uzak dur demişti kedi pisligi cok zararli demisti beyinsel zarar veriyormus bebege eve gelip tam 1 saat ağlamıştım bende
Allah korusun canım ya dktor a sorarım gidinceBence yaptirmalisin toksoplasmadan bebeğini kaybedenler var
Evet herşeye dikkat etmek gerekiyor ama fazlası da zarar sakınan göze çöp batıyor napicagimi bilemedimBenim de kedim var ben hamilelik calismalarina baslayinca ona da vet de toxoplasma testi yaptirmistim. Negatif cikti kizimdaondan ziyade disarda yedigimiz salatalar falan daha riskli. Valla Allah hayirla neticelendirsin insallah beklemek cok zormus

Cok degisikYa canım ayıptır söylemesi biz adetten sonra korunduk adetten 2 hafta sonra çocuk işlemlerine başladık
Allah korusun ya çok zor bu işlerAllah korusun canım ya dktor a sorarım gidince
Doktor da haftasını göremiyorum çok küçük deyince ben sattan hesaplayamiyorum işteCok degisik![]()
Yok 2 gün önce silik çizgi çıkmıştı evdeki idrar testinde. Dün de ilk kez kan verdim. Sat 18 haziran. Bugün tekrar kan versem yükselme var mı yok mu diye? Devlet hastanesi acil yapar mı acaba?Ikinci kez verdin mi kan o kişiden kişiye değişiyor canim canini sikma sen icini ferah tut 2 gunde bir kan ver katlanirsa sorun cikmaz inşallah
Kese görününce belli olur canımDoktor da haftasını göremiyorum çok küçük deyince ben sattan hesaplayamiyorum işte![]()