• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Herhangi bi hamilelik belirtisi yasamayan arkadaslar nolur panik yapmayin. Aksine bulantisiz hamileliğin keyfini cikarin :halay:

Ben kizima hamileyken ne bulanti ne bas donmesi hic birsey yasamadim cok sukur. Simdi 3 yasinda sipa. Henuz bu hamileligimde de bir sikayetim yok, insallah sonuna kadar da boyle gider. Iceride bebelerin keyfi yerinde, kafaniza takip siz de keyfinizi kacirmayin :KK15:

Bu arada ilk haftalardan catlak kremi, yagi kullanmaya baslamakta fayda var, ben ilk hamileligimde cok faydasini gordum. Dun de yag aldim basladim gobusu yaglamaya.
Hangi yağı kullanıyorsunuz

Amin canım insallah🤗
Bana ilk bebegimde doktor kediden köpekten özellikle de kediden uzak dur demişti kedi pisligi cok zararli demisti beyinsel zarar veriyormus bebege eve gelip tam 1 saat ağlamıştım bende
Benim de kedim var ben hamilelik calismalarina baslayinca ona da vet de toxoplasma testi yaptirmistim. Negatif cikti kizimda😇 ondan ziyade disarda yedigimiz salatalar falan daha riskli. Valla Allah hayirla neticelendirsin insallah beklemek cok zormus

Benim de kedim var ben hamilelik calismalarina baslayinca ona da vet de toxoplasma testi yaptirmistim. Negatif cikti kizimda😇 ondan ziyade disarda yedigimiz salatalar falan daha riskli. Valla Allah hayirla neticelendirsin insallah beklemek cok zormus
Evet herşeye dikkat etmek gerekiyor ama fazlası da zarar sakınan göze çöp batıyor napicagimi bilemedim:olamaz:

Ikinci kez verdin mi kan o kişiden kişiye değişiyor canim canini sikma sen icini ferah tut 2 gunde bir kan ver katlanirsa sorun cikmaz inşallah
Yok 2 gün önce silik çizgi çıkmıştı evdeki idrar testinde. Dün de ilk kez kan verdim. Sat 18 haziran. Bugün tekrar kan versem yükselme var mı yok mu diye? Devlet hastanesi acil yapar mı acaba?

Back
X