2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iyi gulum ya. Yagiz 2 gun once asilarini oldu. Atesi yukselince sabahladik, mahvoldum 😂 neyseki bugun eski duzene dondu. Darisi basina diyim.
Kalbi korona onun zaten 😂. Bugun sinirimi bozdu. Uyarmama ragmen her yere ccougumun resmini koymus. Kaldirttim. Esime sikayet etmis mikrop. Ben kendim kiyip koymuyorum, ustune esimi dolduruo. Neyseki arttik dislerim ve tirnaklarim cikti 😂😂 hepsine cirliyorum cesurca 😂😂
Cok gecmis olsun canim . Darisi boze bizimde sali gunu ama yaoilirmi bu durumda bilmiyorum.. disle onlari tirnakla 😂😂

Bnmki de öyleydi kimi doktor egzama dedi kimisi annenin hamilelik hormonları bebeğe geçiyor falan dedi ama geçiyor Yani merak etmeyin .bnm oğlumun yüzü bedeni kolları ensesi hatta kafasında bile vardı simdi çok şükür geçti ver bu süreçte bol bol nemlendir oraları .ben hala daha Bebek yagıyla sabah akşam nemlendiriyorum
Aynen bende bebek yağı kulanıyorum insallah bizimkide geçer 44 günlük yanakları çok sert

Süt alerjisi yani laktoz intoleransı varmış egzama olmuş yüzü. Bide kilo almı yoktu bir ayrda 260 gr almış. Çok ağlıyordu oda laktozu sindiremediği için gaz olduğundanmış, kakada mukus ve kan yoktu. Ben süt ürünleri diyetine başladım, bebek için alerjik mama kullanıyoruz günde iki defa.
Geçmiş olsun benim bebegiminde yanakları çok sert kızarık kakasinda mukus var hafta ya kontrolde doktoruna söyleyeceğim bizdede çıkarsa bende diyete baslarim

Cnm benimki 3haftada 800 gr almis simdi hasta belki vermistir bilmiyorum bu hafta 200 gr daha alda 1ayda 1kilo ediyo ayni yani canim 1kilo gayet guzel. Kac dk emiyor saat basi 5 dk keyfi varsa 10 dk emiyor teyzesi .
Benimkide saat başı emerse 5 dakika ama uzun süre emmemişse 20 dakika emiyor.

Kilo alımı az ve gazı çok ise alerjik olma ihtimali çok fazla illaki kakada mukus ve kan olmak zorunda değil.
Canım bu benim alerjik ikinci çocuğum. Büyüğünde çok sıkıntı yaşadık. Bağırsak, cilt, solunum tepkilerinin hepsi belli dönemler hayatımızda oldu. Büyüğünün cilt tepkisi farklıydı, bir de daha çok ek gıdadan sonraydı. Küçüğün yüzü birkaç gündür baya kötü oldu. Ablasının yüzü ya da cildi böyle olmamıştı. Ne surecegimi bilemedim. Doktorun senin bebişe yazdığı kremi merak ettim. Alerji konusunda tecrübem var yani.

Eklentiler

• FB_IMG_1588271184075.webp
    FB_IMG_1588271184075.webp
    30 KB · Görüntüleme: 36
Bugün oğlum hiç durmadı uyumadı hala daha uyumadı uyumuyor gözü kapalı ağlıyor resmen neden böyle yaa
Benimki de bugun huysuz yaa. Dokunsan bayilirim oyle halsiz ve yorgunum. Hala uyumuyor. Sutum de az kaldi. Mama da icmiyor. :/ Mama icse iyice doyup uyur bence ama kabul etmiyor biberonu minigim

Bende bugün tartıya çıktım kendim 62. 5kiloyum bebekle çıkıyorum 66.8 çıkıyor. En son sağlık ocağında 5 kiloydu bu tartıya göre 4 kilo çıkıyor anlamadım 😂 tartıda sıkıntı olabilir mi acaba zayıflamış olamaz bebeğim daha bile kilo aldı anlamadım yani. Siz nasıl ölçüyorsunuz?
Tartıdadır sıkıntı ya demek ki olmuyor her tartıda 😁
Aynı tartıyoruz, önce kendimiz sonra bebekle birlikte.
Garanti olsun diye çift tekrarla 😄

Back
X