- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ay nasil du cnm ? Cekildinizmi tomografi? Dr ne dediKizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nasil du cnm ? Cekildinizmi tomografi? Dr ne dediKizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
Ben kullaniyorum cnm ama bizimki wc niyeto e killaniyor :) ne zaman koysak oraya buyuk tuvaletini yapiyor.besigi hic sevmedi yatmiyor.ya reflu yataginda ya da hamakta yatiriyoruz.İyi geceler kızlar ana kucağı kullanan varmı kolaylık mı?
Sizce ana kucağı mı beşik mi?
Aman cok sukurTek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla.
cok uzgunum.... sadece 2 dk...
Ne yapcaksın biraz azaltsam süt azalıo hemen ama ben de yapmak istiyorumBen yarin diyete basliyorum. Istersen sende basla, birbirimize destek oluruz. Daha kolay zayiflariz.
Of yaaa cok gecmiş olsunKizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
geçmiş olsun cnm en son durum neKizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
ay iyi cnm sevindim ya bi kere bende kizimda mutfak soguk şurada otursun ben süpürüp geleyim dedim etrafı korumaya aldim 4 aylıktı Allah im bi ses geldi baktim kanepeden yere dusmus ama etrafının korumasi duruyordu nasil oldu aklım almamisti hala da almıyorTek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla.
Allahtan puset uzerine gelmemiş canim kizinda cok korkmustur eminim. Gelmis geçmiş olsun bende cok korkuyorum kendim yada yusra zarar verir diyeTek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla.
Aslinda aglama cok yok. Memeyi tut birak yapip savas veriyor. Ama biberon o noktada versen biberona alisir. Sakinlestirip memeye almali. Cunku elleriyle vuruyo, bacaklarini kasiyo hareket ettiriyor gazdan yaniBiberonu bıraktığınız halde her aksam yapıyor memeyi almiyor agliyor yani
Soğan, baharatlar, üzüm, pekmez ve türevleri, çiğ domates zaten yemiyordum ama pişmiş domatesi de dahil etti. Yine kakada kan vardı akşamDiğer arkadaşlar yazmış bence de kimi çocuk kendi kalkıyor sen uyandırmasanda
Ben de uyandırmıyorum zaten geç uyuyor 3 saat sonra uyanıyor uyutabilirsem 2 saat sonra yine uyanıyor küçücük bebek elbet acıkıp uyanıcak
Canım zaten her şeyi kısıtlamıştın daha nasıl genişletti
Bu paylaşıö için çok teşekkür ederiz
Malesef benim bebeğimde çok önsüt alıyor hele sağ meme hep önsütelimden geleni yapıyorum sütüm yağlı olsun diye ama yine aynı sıkınca su gibi
Cok sukur canim aynen yanpuset dusseydi usrune dusunmek bile istemiyorum . Cok korktu oda e haliyle kizdik tabi bideAllahtan puset uzerine gelmemiş canim kizinda cok korkmustur eminim. Gelmis geçmiş olsun bende cok korkuyorum kendim yada yusra zarar verir diye
Allah allah yaa iste olacak ya canimay iyi cnm sevindim ya bi kere bende kizimda mutfak soguk şurada otursun ben süpürüp geleyim dedim etrafı korumaya aldim 4 aylıktı Allah im bi ses geldi baktim kanepeden yere dusmus ama etrafının korumasi duruyordu nasil oldu aklım almamisti hala da almıyor
Bizim geçen salı 2 Kakasında vardı. Sonra aradaki kakalarda yok. Dün ve önceki gün yine birer kakada vardı. Bilmiyorum ki nasıl bir illet buCanim sendekinsut ve yumurta ile alakali listeyi atarmisin banada . bugun sabah kakasinda yoktu kan ama henuz erken sanriim sevinmek icin .bir kac kakasininda temiz cikmasi lazim sanirim?
Allah beterinden korusun kuzum. Böyle böyle büyüyüp bizim ömürden iki parça çalıyor bu yaramazlar. Rabbim yokluklarını göstermesin tabiTek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla.
Ben de senin gibi kararsızım ama aynı konuda asm deki ebe de uyarmıştı beni. Doktor da böyle söyleyince yaptırmama kısmına daha yakınım sankiRota konusunda çok kararsizim. Alerji ile yaşam platformunda biraz bakınayım dedim de yaptırın diyen doktorlar da olmuş. Kâr zarar ilişkisini düşününce ben karar veremiyorum. Şu an takibi altında olduğumuz bir doktor da yok. Alerjik bünyeyi etkileyebiliyor bu aşı ama aşısız alerjik çocuk rotaya yakalandığı zaman toparlanması alerjik olmayana göre zor olabiliyormuş. Eşim topu bana attı, sen bilirsin diyor. Off çok kararsızım.
Bende bayram sınunınline diyet alacağım inş süyğ etkilemesin diye diyestşzyrn ile götüreuşm diyorumBende suan 68kiloyum :)
Ilk hedefi 58kg, dogum öncesi kilom
2. Hedef 50-51kg
Yarin basliyoruz, ilk bir kac gün zor gecer sonra vücudumuz az yemege alisir. Insallah hedeflerimize ulasiriz.
Sagol canimOf yaaa cok gecmiş olsun
Çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşTek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla.
Amiim canim. Aynen oyle valla. Simdi uyanik gulucukler saciyor aguu dio bisey olsa napardim ben diyorum.Allah esirgesin yavrularimiziAllah beterinden korusun kuzum. Böyle böyle büyüyüp bizim ömürden iki parça çalıyor bu yaramazlar. Rabbim yokluklarını göstermesin tabi