HIPP'in emziren anneler icin cayi var. süt arttirici, ondan iciyorumAnne çayı ne canın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HIPP'in emziren anneler icin cayi var. süt arttirici, ondan iciyorumAnne çayı ne canın
Bende başlatacam hep beraber. BaşlayalımBende baslıcam diyetisyenle baslıcam spor yok dıkıste n dolayi yuruyus yok salgın dan dolayı tam bir diyet yok emzırmeden dolayi işimiz diyetisyene kaldı![]()
Mecbur gittik canim . Insallah birsey olmamistirorası tehlikeli evet cnm baya personele de yayılmış durumda
Biberon vermeye devam edersen seni istemez. Egee surekli meme istemiyorsa meme reddidir. Bizim sadece aksamlari oluyor o da gazdanAmine Busra daha az önce uykuluyken yaribucuk emdi doymadi diye uykusunu actim memede alamiyor gibi yapip 1 saat ugrastim bana misin demedi agladi savasti . Simdi de uykusuz daha kotu olur diye biberonla sütü verdi annem .
Of sorma ya ne bitmez gazmis. Zottiri zottiri atiyo bana misin demiyo. Bizde 40 cikaba kadar gazsiz sanip sevinmistikBi bebek 3 bucukta uyanıp 6 yı geçiyorken uyur mu valla perisan etti bu gece beni hala da erken uyandı suan ayagımda sallıyorum. Hayır kakasını da yaptı gazını da yaptı hala gazdan ağlıyor ulan 2 parmak bağırsakta bu kadar gaz ne vallahi ben daha az gaz cıkarıyomzoorrrrt zoorrrrt diye uzun uzun çıkarıyor yine kavranıyor kafayı yiyecem
![]()
Vanilya ekleyenler varmis mamaya. İnsallah gerekmez ama gerekirse öyle denersin uzulme. Alerjik cocuk anneleri cok guclu elbet bir yol bulacaksınızEvde büyüğün var mı bilmiyorum. Bizim var. Nasıl koruyacağız küçüğü zararlı besinlerden. Onda görünce o da isteyecek. Alerji maması nın tadı çok kötüymüş. Nasıl yedireceğim? Düşündükçe çıldırıyorum
Bizimkide surekli opuyor minciriyor. Bide haldur huldur cevirmeye calisiyo :/bugun kizim kardesinin kıyafetlerinden almış sarılıp öpüyor guzel sözler söylüyor falan kizim ne yapiyorsun dedim anne içim kaynadı diyor:)
Evet zamanında leslie ile 20 kilo verdim desem tilililiEvde youtubedan leslie acabilirsin. Ben öyle yapicam.
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Ben de hafif halsizlik ve iştahsızlık var. Annem ne yapayım diyor, ne birşey aklıma geliyor ne de canım çekiyorValla beni düşürdü halsiz kuzum rengim felan bembeyaz hastalıklı gibi hissediyorum kendimiÇarşamba alerji uzmanına gideceğiz bu sefer yazacağım soracaklarımı hep unutuyorum yarın da aşı günü, inşallah ateşimiz çıkmaz
Col sukur iyi canim.sagol
Cocuktur işte duse kalka buyuyor Allah beterinden sakınsın Cok Cok gecmıs olsun tekrar..Sagol canim. Evet malesef...
Ne güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçeVanilya ekleyenler varmis mamaya. İnsallah gerekmez ama gerekirse öyle denersin uzulme. Alerjik cocuk anneleri cok guclu elbet bir yol bulacaksınız
Bugun kesin baslıyorum. Diyetisyen 150 TL istiyor onun yerine netten bır liste buldum. Nasıl kizlar.Bende başlatacam hep beraber. Başlayalım
Bak gene sınırlendım lanet olasıca virus bi gitmedi bitmediMecbur gittik canim . Insallah birsey olmamistir. Biz cocuk acilde emzirme odasinda bekledik esimle .
Kuzum şimdi canın da sıkılıyor haliyleİnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Ben de hafif halsizlik ve iştahsızlık var. Annem ne yapayım diyor, ne birşey aklıma geliyor ne de canım çekiyor
Ben su saat oldu hala açımBugun kesin baslıyorum. Diyetisyen 150 TL istiyor onun yerine netten bır liste buldum. Nasıl kizlar.
Kahvaltı: 1 bardak süt, 1 adet haşlanmış/az yağda pişirilmiş/ıspanakla zenginleştirip omlet haline getirilmiş yumurta, 1 dilim peynir, 4-5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği (Canınız mutlaka tatlı yemek istiyorsa kahvaltıda bazı günler 1 tatlı kaşığı kadar bal da tüketebilirsiniz)
Ara öğün: 1 adet elma ya da 1-2 kuru kayısı ya da incirle lezzetlenlendirilmiş 1 kase yoğurt
Öğle yemeği: 1 porsiyon olabildiğince yağsız olarak hazırlanmış etli sebze ya da baklagil yemeği (etli türlü gibi), 1 kase yoğurt, içine ceviz ya da badem gibi kuru yemişler eklenerek zenginleştirilmiş bol yeşillikli bir salata ve gerekli gördüğünüz takdirde 1 küçük kase yağ kullanmadan hazırlanmış, sadece haşlanmış makarna.
Ara öğün: 1 kase yoğurtlu kereviz salatası (Kereviz yerine farklı sebzeler ve hatta meyveler seçerek çeşitlendirebilirsiniz)
Akşam yemeği: 1 kase besleyici bir çorba (Karabuğday, bulgur ve tavuk gibi malzemelerle hazırlanan çorbalar tercih edilmeli), 1 porsiyon haşlanmış, fırınlanmış ya da ızgarada pişirilmiş kırmızı et ya da tavuk (Bazı günler bunu 3 adet köfte ve fırında ya da buğulama yöntemiyle pişirilmiş balıkla değiştirebilirsiniz), 1 büyük kase bol yeşillikli, domates ve havuçlu salata. (Mevsime göre salatanın içine koyacağınız malzemeleri çeşitlendirebilirsiniz tabii ki)
Ara öğün: Yarım elma, muz ya da armut veya 1 bardak süt
Anam allasen sus ıcımı kararttın zaten üsenıyodum iyice usendım bakBen su saat oldu hala açım
Burdaki kahvaltiyi da, ogle yemegini de hazirlayamam 3esim yemeyi sever, aksam yemeklerini zor yetistiriyorum zati
camasir,bulasik, da var
siz bensiz devam edin bari
![]()
Domates yok, yoğurt yok, yağlı yağlı da iyice canım çekmiyor. Annem de dün teklif etti. Patates ve çeşitlerinden de gına geldiKuzum şimdi canın da sıkılıyor haliylebenim de öyle oluyor ama napalım bizim de böyle bir sınavımız olacak demekki, ben karışık kızartma yapacağım sana da fikir olsun şifa olsun inşallah
Orda oyle yatan hasta yoj cnm
Offf çok geçmiş olsun canım çınar paşa iyi mi?Kizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.