Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım farkındayım az oldu markete cıkmak lazım neyse bugun bulgur pilavı yapcam biraz fazla yerim.Sadece corba az sanki. Birseyler daha ye. Ceviz, kaju, leblebi bunlar süt yapiyor
Söylemezsin sendeBenim kizim huylanir icmez![]()
Yok değil. Kusması fazla emmeden de olabilir. Hep emmek istiyor. Döküntüler de çoğunlukla kuru kuru soyulmaya döndü. Alında arada çıkıp sönüyorKusmasi ve dokuntusu asirimi canim?
Evlat uyumusken mı dedim ben sadece 9 dakika once kim demiiiiişEvlat uyumusken kalkıp bir leslie yapayım bari. Hadi melek musaıt sen yapalım 1 mil
Hadi gecmıs olsun. Valla bende kılo boya baktırmaya huylanıyorum yaaaKizlar biz dr dan geldik. Kalca usg iyi goz komtrolu iyi. Cocuk dr u asiyo erteledi rota oldugu icin bugundu asimiz. Kilo boyda baktirmadim usendim huylandim .asiya gidince baktiririm
Büyüme atağı yaşıyor sanırım benimki anladığım kadarıyla. Kucakta uyuyor benimki de yatirinca kısa uyuyor. İşimiz zor. Bu ataklari sevmedim ama büyüdüğünü görmek de çok guzelBenimki de 52 günlük bir günü bir güne uymuyor.Ne zamandır gündüz uykuya dalamıyordu hep kalkıyordu dün gündüz güzel uyudu akşam uyumadı.Meme emerken uyuya kalıyor yerine yatırıyorum ağlıyor.Karnı doymadığı için dalamadı.Sağdığım sütten verdim uyudu.Gündüz de sürekli gaz çıkarmaktan uyuyamadı.Bir gün önce akşam onda yattı üçte kalktı belli olmuyor hiç.
Çok geçmiş olsun canım ya Allahım tez zamanda şifasını versinXnm ben kac gundur yumusacik memelerle emziriyiorum . Rota oldu bebegim bol bol emzir dedi dr . Surekli memede tutmaya calisiyorum yumusacik ama emerken iniyo sut rabbik rizkini veriyor hic oyle dusunme
Bazılarının öyle olurmuş nette araştırdım. Bunun sıkıntısı ben işe başlayınca bebeğime süt bırakamıcam. Maximum 25 ml bırakıcam ona üzülüyorumBenim de aynı sağınca çıkmıyor hastane tipi makine kiraladım en fazla 60 nadiren o da.Ama emince geliyor lık lık sesi geliyor ve dolu da göğüslerim.Ben anlamadım bu işten.
Evvvet.. Benim oglan guluyo konustugumuz zaman ozellikle babasınaBüyüme atağı yaşıyor sanırım benimki anladığım kadarıyla. Kucakta uyuyor benimki de yatirinca kısa uyuyor. İşimiz zor. Bu ataklari sevmedim ama büyüdüğünü görmek de çok guzel
Canım o beş saatlik uyuduğunda uyandırıp emzirdin mi. Dün gece benimkide ilk defa 4 saat uyudu daha da uyurdu ama ben acıkmıştır diye uyandırmadan emzirdim uyandı tabi geri uyudu. Uyandırmamak lazım dimi yaaBenimki de 52 günlük bir günü bir güne uymuyor.Ne zamandır gündüz uykuya dalamıyordu hep kalkıyordu dün gündüz güzel uyudu akşam uyumadı.Meme emerken uyuya kalıyor yerine yatırıyorum ağlıyor.Karnı doymadığı için dalamadı.Sağdığım sütten verdim uyudu.Gündüz de sürekli gaz çıkarmaktan uyuyamadı.Bir gün önce akşam onda yattı üçte kalktı belli olmuyor hiç.
Aynen yaaa şu an ayağımda indirince uyanıyor yada 5 dakka en fazlaBüyüme atağı yaşıyor sanırım benimki anladığım kadarıyla. Kucakta uyuyor benimki de yatirinca kısa uyuyor. İşimiz zor. Bu ataklari sevmedim ama büyüdüğünü görmek de çok guzel
Hani hep su corona doneminin hastaligin haricinde ogrettikleri var deniyor ya medyada. Benim bu donemden edindigim 2 onemli sey biri ozgurlugumuze de sukretmek gerekiyormus. Digeri de Allah erkekleri evin geciminden ve kadinlari da evin idaresinden sorumlu tutarken ne kadar hakliymis. Bu duzende de bir hayr varmis. Kadinlar da calisip maddi yuke katkida bulunabiliyor ama erkekler evin sorumlulugundan cok bihaber. R Renklirenkli bu konuda sana tavsiyede bulunamam cunku benim esim de beni psikolojik olarak cok yoruyor. Sadece yalniz hissetme arkadasim ben seni cok iyi anliyorum. Insallah duzelir, Allah yuvalarimizdan huzuru sagligi mutlulugu eksik etmesinBiz ailecek en gec 9 gibi uyuyoruz. Esim sabah 4 bucukta kalkip ise gidiyor, yorgun oluyor. Benim uyumam 10 /11 buluyor.
Esin yoruyorsa o yokmus gibi davran. Esim tek pazar günleri evde. Beraber kahvalti edelim, cocuklarla ilgilensin diye beklerdim önceden. Simdi cocuklar uyandimi kahvaltimizi yapiyoruz, o sanki isteymis gibi düzeniml devam ediyorum. Ozaman kafam daha rahat oluyor. Beklenti icinde olunca kafayi yiyorum.
Kuzum ben de basladim. Sabah erken vakitte 2 bardak su ictim. 1.5 saat sonra kahvalti yaptim. Domates peynir zeytin haslanmis yumurta 2 dilim ekmek ve yogurt yedim. Leslie videolarina baktim. Cok guzel hem de eglenceli gorunuyor. Ama benim hic vaktim kalmiyor. Bebisko izin vermiyo. Izin verdiginde de ancak evi topla yemek yap zaten gun geciyor. Ama ben de kararliyim gidecek bu fazla kilolar ☺Diyette ki analaar beni dinlen hele1 tane yumurtalı ekmek bir kivi yedım sabaha.. Suanda da ılık suyumu iciyorum. soyle 12 gibi bir sehrıye corbası ıcerım bir kasecık dunden kalanım
hadi bakalım baslayanlar varmı baslayanlar yoksa yalnızmıyım
![]()
Elimden gelenin en iyisini yapiyorum su an. Gercekten hem bebek hem ev temizligi hem dort dortluk yemek. Corbasi, mezesi, tatlisi, ana yemegi seklidne. Sahurlugunu bile ayarliyorum ole diyim. 1 tane catalini kaldirmiyo. Kv bizdeyken, evi supurup bulasiklari kaldiriyordu. Bana garezi. Biktim gercekten. Rabbim bilsin die yapiyorum. Beklentim kalmado esimden. Dua ediyroum esime bile muhtac etme hicbir zmn Allahim die artikBiz ailecek en gec 9 gibi uyuyoruz. Esim sabah 4 bucukta kalkip ise gidiyor, yorgun oluyor. Benim uyumam 10 /11 buluyor.
Esin yoruyorsa o yokmus gibi davran. Esim tek pazar günleri evde. Beraber kahvalti edelim, cocuklarla ilgilensin diye beklerdim önceden. Simdi cocuklar uyandimi kahvaltimizi yapiyoruz, o sanki isteymis gibi düzeniml devam ediyorum. Ozaman kafam daha rahat oluyor. Beklenti icinde olunca kafayi yiyorum.
CanimsinHani hep su corona doneminin hastaligin haricinde ogrettikleri var deniyor ya medyada. Benim bu donemden edindigim 2 onemli sey biri ozgurlugumuze de sukretmek gerekiyormus. Digeri de Allah erkekleri evin geciminden ve kadinlari da evin idaresinden sorumlu tutarken ne kadar hakliymis. Bu duzende de bir hayr varmis. Kadinlar da calisip maddi yuke katkida bulunabiliyor ama erkekler evin sorumlulugundan cok bihaber. R Renklirenkli bu konuda sana tavsiyede bulunamam cunku benim esim de beni psikolojik olarak cok yoruyor. Sadece yalniz hissetme arkadasim ben seni cok iyi anliyorum. Insallah duzelir, Allah yuvalarimizdan huzuru sagligi mutlulugu eksik etmesin![]()
Ben biraktimda benim sipa birakmadi :)Kızlar 2 saatte bir emzirmeyi ne zaman bıraktınız maşallah benim oglan her dk emdıgı ıcın ben bısey dıyemıcem bu konuda![]()
Evet mor kutuBende fitil var fitil atmayı düşünüyorum calpol mor kutu dan veriliyor demi bebeklere
3.ay yaptiricam zaten 3 tane asisi var vucuda yuklenme olmasin scok fazlaRota virüsü aşısını yaptırdınız mı 2 aylık aşı ile birlikte
Sağol canımİkisinide verıom yine gazlı yine gazlı
Napıyım aldık belki oyalanır diyeOyun halısı için daha erken değil mi
Çok pahalı bişey değil ya denemekte fayda var
Canım çok aşırı kusuyor battaniyesi bile sırılaıklam süt kusuyorKonak icin sacina hindistanceviz yagini sür, 2-3 saat yada daha bekletip güzelce yika sonra.alninida sürebilirsin. Banyo sonra konak taragiyla güzelce tara. Büyük oglumda bilmiyordum uzun süre konak vardi sacinda.
Kücügünde daha yayilmadan engellemis oldum. Toplu igne basi kadar kaldi bir kac yerinde sadece onlarda yakinda düser.
Sütüm yok dersen sütün azalir. Sütüm cok bebegime yetiyor diye beyine sinyal gönder.faydasi oluyor.
2 haftadir benimkide dolu dolu kusuyor. Emzirme sonrasi ayagima koyuyorum agizina bir kap tutuyorum icine kussun diye. Yoksa dedigin gibi üstünü basini islatiyor. Haftaya doktor kontrolümüz var bakalim. Kilo alimi nasil cikicak.
Herşeyi kullanıyorumSut artirici kullan canim. Olmazsa mama ver. Hippten memnunum ben
Of o kadar çok şey veriyorum ki iki tane gaz damlası günde 4 kez bilmem kaç damla d vit üstüne gavisconCanim kustugu icin kg az almistir. Ama yine de az değil bence. Gaviscon iyi gelir insallah. Bizimde yusrada motilium kullanmıştık reflu icin
Biz bugün 2 aylıkla birlikte yaptırdıkRota virüsü aşısını yaptırdınız mı 2 aylık aşı ile birlikte