2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım neden o kadar yoruyorsun ki kendini. Ben sahura birşey hazırlayamıyorum valla kendisi hazırlıyor genelde ya da kalan yemeklerden yiyor. Zaten o saatte oğkum gaz sancısı tutuyor ben onla uğraşmaktan eşimle ilgilenemiyorum eskiden olsa kendimi zorlardım hem bebek hem sahur vsde bende insanım sonucunda zaten sürekli uyanıyorum gece hiç uyuyamıyoum gündüzee aynı şekilde. Birazda onlar birşeyler yapsın herşeyi bizden beklemesinler.
Sahura bi sey yapmasam, ya da sadece ana yemek yapsam bi sey demez esim. Ama fazlasiyla yapiyorum ki, benle alakali bi durum. Kalbim sogusun istemiyorum. Ruh halim cok garip su an. Allah kimseye yasatmasin yasadiklarimi.. hele su kvnin yaptiklari, bi de sucsuzmus gibi uste cikip, esimi doldurmasi cok dokunuo.

Canım kaça aldınız nerden? benim kızımın o kadar damlaya bitki çaylarına kimyona rağmen çok gazı varmış :KK43:

Evet özel olmasına rağmen ultrasonu aşısı çok yoğundu allahtan sabah 8 de evden çıkıp 12 ye doğru geldik bir de hastanede iki burnu birden tıkanmaz mı?
canım allah razı olsun doktor alerji için net bir slerji teşhisi koymadı hassas atopik cildi var alerjiye yatkın dedi
Benim kızın kafasındaki konak alın bölgesinde sapsarı
Onun için mustela stelatopia sür linola şampuanla yıka dedi
o kadar çok masraf ettim ki bir de şampuan alamıcam
Canım valla let go dan ikinci el aldım 140 tl ye gayet temizdi eve gelincede hemen sildim kılıfınıda yıkadım öyle kullanıyorum. Zaten kısa süreli kullanılcak diye gidip bir sürü para vermek istemedim. Bak şu modeli tek parmağımda sallıyorum.bazen ayağımla sallıyorum yemek yaparken falan uyanırda durmazsa gayet rahat ettim.

Eklentiler

• IMG_20200505_181535.webp
    IMG_20200505_181535.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 40
Fiyatı nedir canım. Ne kadarlık olana kadar kullanabiliriz bunu
Ben 2,3 ay kullanılıyor diye biliyordum o yüzden ikinci el aldım. Ama aynısından kuzenimin var bebeği 7 aylık o hala kullanıyor. 20 kiloya kadar kullanılabildiği yazıyor canım. Sıfır fiyatı 350 tl civarı. Ben memnun kaldım baya ona koyuyorum yemeğimizi rahatça yiyoruz. Durmazsa ayağımla oturduğum yerden sallıyorum bize bakarak susuyor. Otomaik olsa daha iyi olurdu belki ama çok para vermek istemedik.

Ben 2,3 ay kullanılıyor diye biliyordum o yüzden ikinci el aldım. Ama aynısından kuzenimin var bebeği 7 aylık o hala kullanıyor. 20 kiloya kadar kullanılabildiği yazıyor canım. Sıfır fiyatı 350 tl civarı. Ben memnun kaldım baya ona koyuyorum yemeğimizi rahatça yiyoruz. Durmazsa ayağımla oturduğum yerden sallıyorum bize bakarak susuyor. Otomaik olsa daha iyi olurdu belki ama çok para vermek istemedik.
Ya bende otomatik ıstiyorum. Onlar ne kadar acaba. Musaıt oldugunda bir foto paylasırmısın sana zahmet

Canım valla let go dan ikinci el aldım 140 tl ye gayet temizdi eve gelincede hemen sildim kılıfınıda yıkadım öyle kullanıyorum. Zaten kısa süreli kullanılcak diye gidip bir sürü para vermek istemedim. Bak şu modeli tek parmağımda sallıyorum.bazen ayağımla sallıyorum yemek yaparken falan uyanırda durmazsa gayet rahat ettim.
Gördüm oniiii bumidur😍

Ben yemek konusu değil de evin toplu ve temiz olması herşeyin yerli yerinde olmasına takığım ayy onu da sonra yerine koyarıö diyemiyorum herşeyin yeri düzeni olmalı anca onu 4 4lük yaparım ama yemekmiş masa düzeniymiş yemek tatlı çeşitleriymiş yok bende, 😂
Aynen bende acaip takığım. Kv i o konudan dolayı sevmiyorum 😂 yani aslında çok iyi anlaşarız seviyorum ama çok dağınık ve temizlik yapmayı sevmiyor bende uyuz oluyorum. Bebeğimin dolabı bile düzen nizam içinde her şey kategorize edilmiş 😂 dolaplarımın içi bozulsun asla istemem. Ortalık dqğılınca ruhum daralıyor. Dün mesela oğlum hiç durmadı etrafı toplayamadım psikolojim bozuktu 😂 bugün topladım kyfim yerine geldi.

Yemek konusulmus kizlar sunu yazayim bende. Baktim varsa canim isterse tatliya varana kadar yaparim ama canim istemezsenkeyfim gelmezse ac kalmayiz tabi ama kendimide zorlamam .bazende kahvalti turu yeriz esim hatta oyle daha cok seviyor . Nie 1 cesit niye kahvalti demez sagolsun. Hatta yemekle ugrasma menemen yiyelim der . Ve buzlukta her zaman icin acil durum yemeklik birseylerim oluyo. Kiymayi alinca direk kofre yapip oyle ariyorum buzluga . Pogaca borek kek hep vardir buzlukta. Suan sutnurinlerindiyetinde oldugum icin hic tatli yapmiyorum esim a101den aliyo 😂 seninn canin cekmesim die yap demedim askim diyo bide utanmaz arlanmaz 😂😂😂
Aynı benim eşim. Bugün markete giderken özellikle dedimki lütfen abur cubur alma. Tammam dedi gitmiş yine cips çikolata almış. Diyorum hani almıycaktın kendime aldım diyor 😂 ya diyorum sen yerken benim canım çekiyor bende dayanamıyorum yiyorum ama evee olmadımıninsanın canı çekmiyor diyorum odamda yerim tamam diyor. Deliriciiim.

Benimki de aynı bazen altını değiştirirken silmiyorum bile uyanmasın diye
Ben geceleri değiştirmiyorum artık altını zaten kaka yapmak için uyanıyor onda değiştiriyorum 3 gibi falan ama 10dan 3 e kadar çişli bezle kalıyor. Yoksa uyanıyor bir daha zoe uyuyor hiç ellemiyorum.

Aynı benim eşim. Bugün markete giderken özellikle dedimki lütfen abur cubur alma. Tammam dedi gitmiş yine cips çikolata almış. Diyorum hani almıycaktın kendime aldım diyor 😂 ya diyorum sen yerken benim canım çekiyor bende dayanamıyorum yiyorum ama evee olmadımıninsanın canı çekmiyor diyorum odamda yerim tamam diyor. Deliriciiim.
Valla soylemesi ayıp bızım cekmece ne arasan var cıkolatalar cubuklu nutellalar cipsler amma yanasmıyom. :KK8:bugun. Cok cnım cektı de gappat gappat dedim yemedim valla 🙄süte de bir hayrı yok zaten ☺️

Ben geceleri değiştirmiyorum artık altını zaten kaka yapmak için uyanıyor onda değiştiriyorum 3 gibi falan ama 10dan 3 e kadar çişli bezle kalıyor. Yoksa uyanıyor bir daha zoe uyuyor hiç ellemiyorum.
Hımm ben dısına cıkar dıye degıstırıyorum sıksık.. Hemde rahatsız oluyor gıbı dusunuyorum kendimi bebenin yerine koyunca olacak gıbı deel🤣

Ya bende otomatik ıstiyorum. Onlar ne kadar acaba. Musaıt oldugunda bir foto paylasırmısın sana zahmet
Valla dğeişiyor heralde ama en ucuzu 600 tl falandı baktığımda. Fotoda bu şuan uyuyor mesela. Kısa uykularında bırakıyorum bunda uyuyor. Uzun uyuycqk olursa yatağına yatırıyorum.bunda uyumayı çok seviyor çocuğum iki büklüm uyumayı yataga koyunca ağlıyor gündüzleri 😂 virde askısı var oyuncak ama onu çıkarıyorum çoğu zaman.

Eklentiler

• Screenshot_20200505-183953.webp
    Screenshot_20200505-183953.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 37
Valla soylemesi ayıp bızım cekmece ne arasan var cıkolatalar cubuklu nutellalar cipsler amma yanasmıyom. :KK8:bugun. Cok cnım cektı de gappat gappat dedim yemedim valla 🙄süte de bir hayrı yok zaten ☺
Evet ama ben çok seviyorum tatlı gaz yağıyor diye yemek istemiyorum yoksa şu ara kilo pek umrumda değil açıkcası zaten keyfim yerinde değil evdeyiz sürekli diye. Tatlıda yemesem kafayı yerim herslde 😂

Hımm ben dısına cıkar dıye degıstırıyorum sıksık.. Hemde rahatsız oluyor gıbı dusunuyorum kendimi bebenin yerine koyunca olacak gıbı deel🤣
Slepepy taşırıyordu ama minieste taşma olmadı şimdiye kadar. Evet rahatsızlık konusunda haklısın ama uzmanlarda grceleri değiştirmeyin diyorlar uyku bölünmemesi için. Benimki zaten çok seviyor altını açar açmaz gülmeye başlıyor. Ağladığı zaman pantolonunu çıkarıyorum susuyor 😂😂

😂😂😂 benimki bazen salonca pubci oynuyo bende gene inine cekilmoason ayucuk diyorum 😂😂gizli seyleri inimde yerim dio alisti oda😂. Amaanm cok haklisim olmasa canim.cekmez bizim.cekmeceler doli 1 tane yiyemiyorum😏

Tartmıcam canım çişli bezlere bakacam artık isterse çok az alsın önür ay takviye ederim ama bu şekilde tartmam artık

Nasıl bir mıayene canım?

Kesinlikle kıyaslamamam lazım yoksa o dönmüş bu emeklemiş şu 10 kilo olmuş ben kafayı yerim o yüzden kendime sürekli öğütlüyorum kimsenin çocuğuyla kıyaslama diye
Cnm gozune isik tuttu takip ediyomu die bakti. Sami ulusa goturdum .bem cok memnunum hastaneden. Girerken ates olcuyolar canim bide

Ben uyurken basindayim ya. Kusuyo ya, gene kusar fln die. Ya da bi gozum hep bebekte oluo, ve sese duyarli cok hemn uyanio. Uyanikken, ana kucagina koyuyorum yanimda, oyuncaklarina bakinio sesleniyorum arada. Ben o sirada yemeklerle ugrasiyorum. Supurge esnasinda da, hangi odayi supurceksem, o da gelio. 🤩 merakli merakli beni izlio zaten
Bebeğin kaç günlük canım. Çok özendim vallahi yazdıklarına. Benimkisi uyumuyorsa kök söktürüyor vallahi hep ağlama zırıl zırıl

Kızlar emzirirken diğer memeden süt akınca parmağınla meme ucuna bsstırmak gerekiyormuş o zsman akmıyor. Benim bazen çok dolu olunca şarıl şarıl akıyordu meğersem meme ucunu kapamak gerekiyormuş 😂

Pinkpinkblue Pinkpinkblue nasilsin canim ? Rotayi vurdursaydin yine de etki etmez mi ki ? Ya da simdi bagisiklik kazanmis mi oldu ki? Bilmiykrum da bilgim de yok ama,
Bildirimlerde renklirenkli tarafindan etiketkendiniz diye gorunce kaynanana bisey oldu sandim :-). Cok sukir iyiyim canim ohlumda iyi boynaa ziciyor 😂😂🙈. Canimcim rota asisisinda bi miktar rota virusu var obyuzden tekrar gecirebilirmis,zaten tam iyilesmedi canim kaka sayisi hala gun icinde 8 9

Back
X