Niye 4 dörtlük hazirliyorsun??kendine eziyet sadece. Corbayi cok nadir yaparim. Salata yerine bazen sadece yogurt yada cherry domates koyuyorum. Salata yaptimmi ayri tabaga koymam direk salata yaptigim kapla koyarim masaya. Pilav yaptimmi cogunlukla tek tabags koyarim ortadan beraber yeriz. Süslü püslü masalarla ugrasmam. Onu hazirliyacak zamanmi var, bazen yemegi bile zor yapiyorum. Hem saatlercr hazirlicaksin sonra sofradan doyup koltukta keyif yapicak sen toparlamakla ugrascaksin. Tatliyida canim isterse yapiyorum, simdi diyete basladim uzun süre o da yok. Esimi sabah ise giderken ugurlamam, yemegini hazirlamam. 40yilda bir diyor, kalksan diye. Bebek yokken diyordu. Hemen lafi sokuyorum agizina. Ise gitmeden kahvalti yapmaz, abur cubur tarzi beslenir. Sonra sigara keyfi wcde. Sen wcde otururken ben koltukta seni bekliyemem uykumu bölemem diyorum. Gecen gün örnegin büyük oglum aksam erken yatmisti haliyle sabahta cok erken uyandi. Anne karnim acikti diye. Kalktim altina aldim, esim o arada benim icinde hazirlayin bende aciktim dedi. Siz ikiniz kalkin yiyin benide yormayin ben uyayim dedim. Ikisi kalkti yedi.
Yani demem o ki, elinden geldigince az is cikarmaya bak kendine.