Benimki de aynıUyurken kolları sürekli uyandırıyor kendini kundaklasam sevmiyor açmaya çalışırken yüzünü kapatıyor ne yapsam bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de aynıUyurken kolları sürekli uyandırıyor kendini kundaklasam sevmiyor açmaya çalışırken yüzünü kapatıyor ne yapsam bilemedim
Gecenlerde ben süt sagma pompasinin haznesini koydum onun icine biriktirdim. Bazen pecete koyuyorum.Kızlar emzirirken diğer memeden süt akınca parmağınla meme ucuna bsstırmak gerekiyormuş o zsman akmıyor. Benim bazen çok dolu olunca şarıl şarıl akıyordu meğersem meme ucunu kapamak gerekiyormuş![]()
3.5 yasinda oglum hala bezli. Tuvaletr gitmiyecem bez bagla diye dolaniyor ortalarda. Alistirma kükodunu giydirdim bir kac kere. Alti islaniyor ama yinede banamisin demiyor. Rahatsizda olmuyor. 4 yasina bezli gircek bu gidisle.Allah sabır versin kızımda kafayı yiyordum ben tuvalet eğitiminde.
Oglum 2 yasina girene kadar evdeyim.Bayram sonrası iş başlıyor benim. Normalde 2 ay daha ücretsiz izin kullanıcaktım ama çok bunaldım çalışmak istiyorum. Patronum evden çalışabilirsin o 2 ayı anlaşırız falan demişti bende evden çalışcam heralde hem bebeğimle olmuş olurum. Annem gelir işleri yapar bebekle ilgilenir bende çalışırım. 6 aylık olhncada işe başlarım. Bebekle ilgilenmek çok güzel ama ben alışkın değilim hergün evde olmaya hele bu corona beni mahfetti psikolojim bozuldu evde ev işi yapmaktan.
Başka işe başlıycak olan var mı?
Ben de zayıf bir çocuktum düşünün beşinci sınıfta 28 kg çok iyi biliyorum annem doktor doktor gezdirirdi çünkü.Ama sağlığım yerindeydi bir kere bile ateşlendiğimi bilmem çocukken.Doktor da öyle diyordu sağlığı yerindeyse uğraşmayın diye.Tabi vitaminler ilaçlar belli bir yaştan sonra etki etti bende üniversitede 48 kg,evlenirken 56 kg.Dış gebelik ameliyatından sonra kan için serumla aldığım ilaçlar sayesinde oldum 66.Hamilelik sonrası döndüm 66 oldum ilk kızımda.Şimdi 77 doğumdan sonra 10 kilo vermişim.Baba tarafım kilolu benim genetik yatkınlık da var tabi.Büyüyünce alır hem alıp nolacak biz vermeye çalışıyoruz üzme kendini.Cnm uzme kndini sen uzulursen sutunde azalir ,biz bebeklerimizikilo alsin diye emzirmiyormuzki senin sicakligin, kokun,kalp atisin hepsi onun icin cok ama cok kiymetli her bebek ayni kiloyu alamaz ayni olcude buyuyemez ilk 3ayda dogumkilosunu 2ye katlamışsa hicbir sorun yoktur ..
Yeterki hasta olmasinlar benim ilk oglum sadece ilk 2ay iyi kilo aldi 3.ay gastro gecirdi 4.aydada dis çıkarınca hep zayif kaldi ona ragmen doktoru yinede ekgida icin bile 6.ayi bekletti herzaman ben az almis dedikce hayır kilosu gayet iyi obez mi olsun dedi simdide kilolu degil ama alistik artik surekli boyuna aliyor..senin bebeginde belki oyle olur uzun yazdim biraz cunku ne kadar uzuldugunu anlayabiliyorum hergoren kilosunu sordukca icim acirdi
Ben uğraştım birkaç kere başladım bıraktım kafayı yiyecektik anne kız.Anaokuluna verdim iki günde öğrendi.3.5 yasinda oglum hala bezli. Tuvaletr gitmiyecem bez bagla diye dolaniyor ortalarda. Alistirma kükodunu giydirdim bir kac kere. Alti islaniyor ama yinede banamisin demiyor. Rahatsizda olmuyor. 4 yasina bezli gircek bu gidisle.
Ordada yapmiyordu. Yakinda pes edicem. Ömür boyu bezle gezcek degil yaBen uğraştım birkaç kere başladım bıraktım kafayı yiyecektik anne kız.Anaokuluna verdim iki günde öğrendi.
Bekarken deriz ya evleneceğim erkek şöyle olsun böyle olsun diye. Herşeyden önce merhametli,vicdanlı olacak.Bana sofra kurarken yardım etmesi hediye almasından daha çok memnun eder beni.Maddi sıkıntımız varken parası yokken çikolata alır gelirdi en kötü.Geçen okumak istediğim bir kitabı söyledim bulamadım diye akşam almış gelmiş.Severek hatta annesi beni almaya geldiklerinde agladi. Kendisi de dedi, senin gibi ailesi olan bi aileden, bi kiz almak brni mutluluktan aglatti dedi.
Allah seni bbenim icin yaratmis vs vs iste klasik erkek demek
Ama gelinen nokta bu iste
Arkadaşımın kızı beş yaşında hala bezli doktor oluruna bırakın demişOrdada yapmiyordu. Yakinda pes edicem. Ömür boyu bezle gezcek degil ya
bende sevindim cnm faydalı oldugumaBenimkinde de var birazcik taradim bende. Ins gecer cabucak. Her syafayi okuyamiyorum ama su tecrubeli yazilarina rast gelip okuyunca, acayip seviniyorum![]()
en kötü sevgilisinin yanina giderken çıkarır cnm :) aman gezsin pipilisi oyle rahat anladim ki pipili rahatına düşkün :) benimki de pipilisi açılınca Allah bi tepinme bi dans anlatamam:)Ordada yapmiyordu. Yakinda pes edicem. Ömür boyu bezle gezcek degil ya
Oluruna birakmak en dogrusu yoksa kafayi yicezArkadaşımın kızı beş yaşında hala bezli doktor oluruna bırakın demiş![]()
Erkek milleti iste. Ufakliktan basliyor bunlarin rahata düskünlügü :)en kötü sevgilisinin yanina giderken çıkarır cnm :) aman gezsin pipilisi oyle rahat anladim ki pipili rahatına düşkün :) benimki de pipilisi açılınca Allah bi tepinme bi dans anlatamam:)
aynen pipili dedin miydi hayat duruyor bi de :)Erkek milleti iste. Ufakliktan basliyor bunlarin rahata düskünlügü :)
Ben sivasliyim halayy halaay halalayu bi kolimda angarali cankirida var kocek pinkNe horonu be kanka adanalıyık biz çiftetelli paklarozaman ne diyek gidek gidek kak gidek yollar acilsin da adanaya kak gidek
![]()
aaa bende osmaniye toprakkaleliyimNe horonu be kanka adanalıyık biz çiftetelli paklarozaman ne diyek gidek gidek kak gidek yollar acilsin da adanaya kak gidek
![]()
demek o dr da gec bırakmış:)Arkadaşımın kızı beş yaşında hala bezli doktor oluruna bırakın demiş![]()
Nolcak evin heryerini poh goturuyorŞuan çok'un ç'si çünkü anam bende o gidince çooookkk olacak sanırmçokun ç si bile yoruyor çok olunca nolurm bilmyorm
![]()