2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Pişiğinin önüne geçemediğim için önlem amaçlı kestim. Bir ara pişik ve döküntü azaldı, tahin denemesi yaptım, yüzünde ve poposunda sivilcemsi döküntüler tekrar çıktı, iki gün yemiştim, hemen kestim. Bu şekilde yavaş yavaş denemeler yapacağım. Mukus hiç geçmedi. Kan olmadıkça onu önemsemeyeceğim. Hicbir şey yiyemem yoksa. Hindistan cevizi yağını vücuduna kullandım, tepkisi olmadı. Sütünü bu aralar denemeyi düşünüyorum. En azından kahvaltılık gevrekleri onunla yerim. Mama konusunda bir bakıma erken başlamak iyi çünkü alerjide asıl sorun ek gıdada başlıyor. Onu süt olarak kullanabilirsin. Ben günde 30-60 ml arası başlamak istiyorum ama eşim 6. Aydan sonra başlayalım diyor. Mamaya başlarsan da üzülme. Ek gıdada işine çok yarayacak. Süt yerine onu kullanıp kek, pankek vs yapabiliyorsun. Kurtarıcı aslında.
Mukus bizim azalır gibi oldu ki ertesi gün üçüncü kanı gördüm bezde. Bence üzümdü alerjik olan ama doktorun dediklerini de kestim tabi. Bu arada doktor yediği birşeye 1 saatte tepki vermez diyor, işin içinde olan bir arkadaşımsa verir diyor. Bilemedim. İlk kanı gördüğüm gün de kuru üzümlü bir tatlı yemiştim 1saat 10 dk sonra kan gördüm. Bu arada sen ilk çocuktan tecrübelisin. Çalışan anne olarak ben sağlık durumu yüzünden izin alabilir miyim?

Oglen uyumadklari zaman iyice sapitiyorlar benim gördüğüm ,yorgunluktan uyur ellemeyelim dedik gecen gun saat 22de hala ayaktaydi bitirdi bzii 1saatte olsa uyusa bile sakinlesip duruluyor
aynen en güzel Reyyan yeni uyanan reyyan bizde :)

Bizimkide harfinharfine ayni canim. Bide bana senin vaffederim bak diyo 🤣🤣🤣🤣 polisi ararm geler goturur bak 😂kafa tutuyo bana babasina . Babannesigile gitti yoksa ya o ya biz iyice kafayi yicektik arrik . Sevgiden ilgiden arsizlkklastiklari kesinde gerisini bilmiyorum
bizim ki de bak sinirlendirme gider kardeşimi uyandırırım diyor,bana o tehdit yetiyor zaten :)

neyse ki kizim sporu cok seviyor açıyorum izleyip aynısını da yapiyor:) enerjisini oyle atsın da bize sarmasın ,korkuyorum da %3-10 persentilde zayıf yani iyice eriyecek diye:)

Mukus bizim azalır gibi oldu ki ertesi gün üçüncü kanı gördüm bezde. Bence üzümdü alerjik olan ama doktorun dediklerini de kestim tabi. Bu arada doktor yediği birşeye 1 saatte tepki vermez diyor, işin içinde olan bir arkadaşımsa verir diyor. Bilemedim. İlk kanı gördüğüm gün de kuru üzümlü bir tatlı yemiştim 1saat 10 dk sonra kan gördüm. Bu arada sen ilk çocuktan tecrübelisin. Çalışan anne olarak ben sağlık durumu yüzünden izin alabilir miyim?
Ben 3 aylık refakatçi raporu almıştım ama artık pek vermiyorlar. Tepki zamanı da gıdadan gıdaya değişir bence çünkü gıdaların süre geçme zamanları farklı.

Çok sağol canım şunan senin kuzla aynı durumda
Şimdi nasıl iştahlı mı?
Kilosu yaşına göre nasıl
Hic iştahlı degil oyle herseyi yemez. Corbanin icinde ekmek sehriye fln asla yemez. Sebze yemez. Makarnla pilav kofte et bunlari yiyo. Zaten onu zar zor emzirmistim 1. Ayinda tuttu gogsumu o kadr cok ugrasmistim ki o zmandan belli ymis iştahı. Aslinda boga burcu iştahlı olur cok yer derler ama bizim ki oyle olmadi😂yaşına gore kilosu boyu herseyi normal. Sen kafana takma. Büyüdükçe yer hic kafama takmiyorum ben. Zorlamiyorum iyice tiksinmesin diye. Napalim her cocuk bir degil saglikli olsunlarda. Cogunlukla mamayla büyüdü

Ben de aynı. Ama benimki hiç tutmadı emziği. Şimdi emzireceğim zaman bile memenin emzik olmadığından emin olunca yapışıyor memeye. Bir kaç gündür vermiyorum hiç. 2 hafta sonra tekrar deniyicem biraz unutsun diyorum 😁 ah bendeki bu umut yine tutmayacak biliyorum ama 😂
Umut fakirin ekmegidir dememisler boşuna :D

Back
X