2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Eklentiler

• Screenshot_20200508-153943_Chrome.webp
    Screenshot_20200508-153943_Chrome.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20200508-153922_Chrome.webp
    Screenshot_20200508-153922_Chrome.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 27
Yok yazim yanlisi vardi da ondan 🙈 baktim netten simdi de alayim die, kanin pihtilasmasini önler dio hirudoid forta krem icin ?
tmm resimdekiler o zaman ever öteki iste bebek hirudoid forte kizim cok dusuyor bi yerlere vuruyor şişmeyi morarması kan toplamayı önlüyor iste kan orada pıhtılardık morarıyor ya vurunca o yani ama hemen sürülecek o ,anestol da ağrıyı kesiyor iste

Bebeginde var mi sislik, morluk peki canim ? Baya etki edio mu
şu an yok cnm ama bebekten bebege değişir aşıların etkileri her vücut farkli yanıt veriyor ben kiyamadigim icin surdum fazla aglamadi da igneden sonra bklm aksam yatmadan bi daha surucem kremlerden hirudoidi yarin surmeye gerek yok o hemen sürülmesi gereken bsy cünkü bende ilk gun surcem iste :) ama anestolu yarin da surerim :)

şu an yok cnm ama bebekten bebege değişir aşıların etkileri her vücut farkli yanıt veriyor ben kiyamadigim icin surdum fazla aglamadi da igneden sonra bklm aksam yatmadan bi daha surucem kremlerden hirudoidi yarin surmeye gerek yok o hemen sürülmesi gereken bsy cünkü bende ilk gun surcem iste :) ama anestolu yarin da surerim :)
Anestolu asidan hemen once mi hemen sonra mi surdun canim peki ? Aklimda olsun hazir onlineken 🙈

Sleepy natural kullaniyordum bende. Lastikli yerleri mahvetti oglumun bacaklarini, bandini bol yapsam cis cikio disari, kiyafet degistiriyoruz. Ona da cok kizio zaten. Bi de pisik oluyordu onca kreme ragmen. Bi boy buyuk aldim bezi, karnina kadar geliodu 😂 bi de baktim kizarmis gobusunun alti yazik.
Iki gundur prima pure kullaniyorum. Baya pamuk gibi, en ufak naylon yok Ne lastik izi var , ne pisik, ne sizinti.
Denemek isteyen olursa , ben memnunum
Ben yaa off valla sleepydenn sogudum.pipisininn ucunu kizartiyor . Bacakalrini sikiyor elimle gevsetip bagliyorum dusun .migrosun bezini merak ediyodum keske merak etmeseydim hem cia gostergesi yok hem emmiyor cisi pipisi islakta kaliyor .iyiki 1paket almisim . Primama alsamki bende

kizlar bezlerden muhabbet varken bende yirum yapiyim dedim valla bende sleepy naturel kullaniyorum ama malesef iki numara kullandigim halde taşırıyor cisini geceleri daha cok sizma yapiyor ben migrosun minnies bezini aldim simdilik hem eknomik hemde katkisiz instagramda muhendisinoglu var duymussunuzdur ordaki incelemelerdeki bezlerdendi bakalim pisik yaparsa yazarim sizede .

Bu arada kizlar bebeklerin kalca çıkıkligi icin ultrason muayneleri ne zaman oluyor hic goturen varmi aranizda
Ben goturdum cnm sorunnyok cok sukur. Kalcadann usg ile bakiyor dr .bu arada sleepy maduruydum migrosin bezini denedim begenmedim ben cok ince popo bel kismi ve idrari hic emmiyor islak pipiyle karsilastim beze dokununcada islak kalmis oluyor .ve 30 tl hicte uygun degil bence.

Ben goturdum cnm sorunnyok cok sukur. Kalcadann usg ile bakiyor dr .bu arada sleepy maduruydum migrosin bezini denedim begenmedim ben cok ince popo bel kismi ve idrari hic emmiyor islak pipiyle karsilastim beze dokununcada islak kalmis oluyor .ve 30 tl hicte uygun degil bence.
Prima sızdırıyor sleepy alayım diyordum ben de😆

Prima almak istemexdim. Sirf para kazandirmamak adina. Ama piyasadaki en iyisi oldugunu duusndum yorumlardan. Simdilik kullancam bakalim. Bende de var sleppy uc paket., onceden almistim. Fisi de atmistim. Bakalim nolcak 😂
Kocanin kafasina gecir 😂.iyi olmus ziyan olmasima sevindim intikam intikamdir 😂😂. Aile hek verebiliirsin bezleri canim ihtiyac sahibine veriyolar

Back
X