2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Olabilir cnm . Ondamda huysuzdur varya cunku dusunsene ne kdr rahatliyorlar altini actiginda .kac kilo bilmiyorum ama 2num bez cidden kuciktur ona canim
Ben bezdeki kilolara baktığım için sanki öyle bi zorunluluk varmış gibi😂 bundan sonra kafama göre takılcam 3 4 5 tutmayın beni😂
Ne bilim belden sıkmayınca da bol gibi ya ondan ama baldırları sıkmış oluyo çoğunluk ben sıktım herakde diyodum keşke önceden sorsaydım

Oyle oyle aliscak iste canim napsin suan herseu cok karmasik ve sikico onlar icin 😂😂 ama memeler oylemi icinde sut var 😂😂 bu arada bez konusu cekismeli 😂😂 ben 1paket 1num 2pakette 2 num kullandim 3 num gectim . 2paket 3numaram var bitsin die ugrasiyorum arada kiyamayop 4 num takiyorum canim baldirlarini sikiyor govdesine kavusmuyor cirtcirtlar . Sun2paket 3num bitirimce 4e devam . Orda yazan kilo araligi manasiz 😂
Ben bugun 3 numaraya gectim sizdirmis gene bu da mi kucuk anlamadim 4e mi geceyim ne yapayim ben ya. Senin kucuk adam kac kg kac numara kullanıyorsun

ya saat 10 da 120 ml süt içti ,gun boyu emdi 4 kez kaka yapti ,az once emzirdim yine uyandi kıpır kıpır niye uyumuyor anlamadim kaç gundur boyle dalamıyor bi

Ben bezdeki kilolara baktığım için sanki öyle bi zorunluluk varmış gibi😂 bundan sonra kafama göre takılcam 3 4 5 tutmayın beni😂
Ne bilim belden sıkmayınca da bol gibi ya ondan ama baldırları sıkmış oluyo çoğunluk ben sıktım herakde diyodum keşke önceden sorsaydım
Yok cnm yaa sen ona ne bakiyosun . Cocuhinn rahati omemli .poposu rahat olcakki oda mutlu olsun anasida 😂😂. Bebenin kalbine giden yok dotunden gecer 😂😂

Bende anlamiyodum pek. Hatta en son alisveriste esim bi paket 2 bi paket 3 alalim demisti dinlemedim ikisinide 2 aldirdim. Bitiremedim hâla yarin saat basi degistirip bitirelim en iyisi :D

ya saat 10 da 120 ml süt içti ,gun boyu emdi 4 kez kaka yapti ,az once emzirdim yine uyandi kıpır kıpır niye uyumuyor anlamadim kaç gundur boyle dalamıyor bi
Atak zamanina baktinmi yada gaz vardir belki masaj denedinmi. Bizde kvden eve geldik. Yusrayi uyuttum sanirim suan. Eslem arkadan mıklıyo az emzirip uyumayı planlıyorum.
Migrenim tuttu akşam üzeri 5 ten beri kivraniyorum. İki parol yuttum bana misin demedi. Hatta az bişey uyudum kv bakti çocuklara ama yok geçmedi

Bende anlamiyodum pek. Hatta en son alisveriste esim bi paket 2 bi paket 3 alalim demisti dinlemedim ikisinide 2 aldirdim. Bitiremedim hâla yarin saat basi degistirip bitirelim en iyisi :KK70:
Kafamıza göre takılcaz demekki her zman için büyük olsun daha iyi.
Bende bol bol kullanayım da bitsin😂

Yok yok goon hiç iyi değil. Baby me ıslak mendilleri de çok güzel
Islak memdil sleepy kullaniyorum . 😂😂 aylik paket almistik cnm epey var daha . Goon demedinmi sen
. Bemde su onlem markayi merak ediuorum 20 tl😂😂😂😂esimde dandiktir dio .bemde tanitim fiyatidir diyorum .henuz ikna calismalarim devam ediyor 😂😂😂

Back
X