2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anneler günümüz kutlu mutlu olsun. Dün reklam izlerken vay canına bende anne oldum canım kızım deyip ağladım. Hala hormonlarım düzelmiş değil... Allaha şükürler olsun bugünlerimize. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah ♥️♥️♥️♥️

O his hic gecmiyor bence canim insan dahada duygusal oluyorr ,annelik bambaskaymis cok şükür ❤❤

Canim reklamda gordum wellcare varmis. Senin orda vardir bence. Onemli olan kalsiyum, demir, fln icermesi, markasinin onemi yok pek, eczaciya danisip da edinebilirsin. Bi de d vitaminine devam etmekte fayda var

Hepsini not ediyorum cnm ,eşime yok diyince sormamis tekrr 11mayisdan sonra kademeli sisteme gecicez bende kendim cikip bakicam cokta bunaldik evde birgun cikip tum islerimi halletmeyi düşünüyorum .

Biz de esimle kavga ederiz. Ben evde herseyi atan ya da birilerine veren kisiyim 😂
Meyve suyu sikacagimiz tezgahin ustunde, nasilsa gormedi onu. Bana dedi ki, nerde bu alet ?; onceki evimizdeki kapiciya hediye ettim dedim 😂😂😂 bana kizdi, soylendi. Sonra elimle isaret ettim, suraya bak dedim. Gordu sikacagi o an 😂😂😂 pismanligini seyretmek guzeldi 😝😝

Ayyy sesli guldumm iyi olmus😂😂 ne gozlerinin onundeyse onu saatlerce ararlar buna alistim artik 🤣🤪🤪

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. Kızım anneler günün kutlu olsun diyor bu sene bilinçli olarak. Ama hediyem yok diyor. Bana en güzel hediye sensin kuzum diyorum, hoşuna gidiyor. Evde çok bunaldı, iki gündür yazıklarla uğraşıyorum. Yazlıklarını görünce çocuk bir heyecanlandı ki gözüm yaşardı, içimden ağlamak geldi. Tek tek seçiyor, bunu yemeğe giderken giyecem, bunu akşam giyecem. Yazın ne yapacaz bu çocuklarla. Bu arada kendi kıyafetlerimi görünce kilo vermem gerektiği gerçeği yüzüme çarptı.

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. Kızım anneler günün kutlu olsun diyor bu sene bilinçli olarak. Ama hediyem yok diyor. Bana en güzel hediye sensin kuzum diyorum, hoşuna gidiyor. Evde çok bunaldı, iki gündür yazıklarla uğraşıyorum. Yazlıklarını görünce çocuk bir heyecanlandı ki gözüm yaşardı, içimden ağlamak geldi. Tek tek seçiyor, bunu yemeğe giderken giyecem, bunu akşam giyecem. Yazın ne yapacaz bu çocuklarla. Bu arada kendi kıyafetlerimi görünce kilo vermem gerektiği gerçeği yüzüme çarptı.
Açıkçası şu ana kadar çok bunalmadık biz bebek falan derken ama süreç uzadıkça dank edecek bence.
Oğlum da her sabah hastalık geçti mi diye soruyor, anlatınca hıı tamam diyor ama koca bir yaz rahat rahat dışarı çıkamadan geçecek, nasıl olacak bakalım.

Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler

Ayyy bnim kardesim de oyle ya. Nisanlandi yazik, temmuzda olacakti dugun. Seneye nisan, mayis diolar artik, kaldi oylece
Bizimkiler erteleme taraftari degiller canim ennkotu ihtimal nikahdan giderimndiyir ama ben cok uzuluyorum cok sever kardesim eglenceyi guzel bi dugunu olurdu nasip artik. Annemde itemiyo uzatmak salon ceyiz esyasi dolu 🙈😂

Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
Lansinoh’u kullanmadım, Avent ve Chicco kullandım, Chicco’nun Natural Feeling ürününden çok memnunum, ekledim resmini. İki boyunu da aldım şimdilik küçük boy yetiyor. Ben cam olanından aldım, diğeri daha uygun fiyatı.

Eklentiler

• 2617A6A1-2E68-4A4C-946F-F2F302D563CA.webp
    2617A6A1-2E68-4A4C-946F-F2F302D563CA.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 16
aman erkek milleti bi karni ac olunca bsy görmüyor gözleri bi de canları bsy isteyince anladın sen onu neyseki bizim kucuk adamlar su an sadece karin doyurma peşinde:) bak gör nasil dalacak tam yatmadan sağ ver oh rahat edersin ,ben iki gündür bebegi sallamıyorum veriyorum biberonla sut bi güzel iciyor alt değiştir falan 1 saat geçiyor emziriyorum gaz çıkarıp takıyorum emziği yatırıyorum beşiğine iki kez falan fırlatıyor emziği sonra eme eme kendi uyuyor masallah
Hahahajaja yaa daha onun ne ise yaradigini bilmiyolar orda onun oldugunuda bilmiyolar yazik be😂😂🙈. Oh masallah valla senin tosun akilli uslu 😂😂. Benimkine geme biseyler dokundu heralde cnm huzursuz acaip

Açıkçası şu ana kadar çok bunalmadık biz bebek falan derken ama süreç uzadıkça dank edecek bence.
Oğlum da her sabah hastalık geçti mi diye soruyor, anlatınca hıı tamam diyor ama koca bir yaz rahat rahat dışarı çıkamadan geçecek, nasıl olacak bakalım.
Çok sikilmamasi güzel. Bizimki arada bir ağlama krizlerine giriyor 😔 özgürlük istiyorum diyor. Aslında hayal kırıklığına uğradı. Otel rezervasyonu yapmıştık. Otellerin aquası bol olanı kendi seçmişti. Sürekli tatil videoları izliyordu. Gidince şunu şunu yapacam diye hayal kurup anlatıyordu. Kışın daha uygun diye tatil alışverişini yapmıştık. Güneş kreminden mayoya kadar her şey hazırdı. Yapmamak gerekiyormuş, çocuk şu an kabullenemiyor. Kıyafetlerini çantalara koyuyor falan. Offf çok zorlanacaz. Babası da ne yapıp edip götürelim çocuğu, hak etti diyor ama nasıl olur bilmiyorum.

Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin. Bu arada annelerinize hediye aldınız mı? Annemle çok uzun süredir ilk defa anneler gününde bir aradayız, ben hep uzaktaydım. Hediye alayım dedim, Trendyol’dan sipariş verdim pazartesi günü, henüz kargoya bile verilmedi. 🥺

Back
X