2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
Avent memnunum

Rota virüs aşısını yaptıran canlar aşı sonrası bebiş te sıkıntı oldumu ve hangi aşıyı aldınız iki farklı aşı varmış fiyatlarında öğrenebilir miyim kızlar

Çok sikilmamasi güzel. Bizimki arada bir ağlama krizlerine giriyor 😔 özgürlük istiyorum diyor. Aslında hayal kırıklığına uğradı. Otel rezervasyonu yapmıştık. Otellerin aquası bol olanı kendi seçmişti. Sürekli tatil videoları izliyordu. Gidince şunu şunu yapacam diye hayal kurup anlatıyordu. Kışın daha uygun diye tatil alışverişini yapmıştık. Güneş kreminden mayoya kadar her şey hazırdı. Yapmamak gerekiyormuş, çocuk şu an kabullenemiyor. Kıyafetlerini çantalara koyuyor falan. Offf çok zorlanacaz. Babası da ne yapıp edip götürelim çocuğu, hak etti diyor ama nasıl olur bilmiyorum.
Rezervasyonunuz ne zaman? Eğer normalleşme sürecine girersek, oteller açılırsa neden gitmeyesiniz ki, evde uyguladığınızı orada da uygulayacaksınız. Zaten denizden, havuzdan bulaşmıyormuş, hijyene her zamankinden daha çok dikkat edeceksiniz, ellerinizi sık sık yıkayıp yüzünüze gözünüze sürmemeye dikkat edeceksiniz, sosyal mesafeye uyacaksınız o kadar.

Hahahajaja yaa daha onun ne ise yaradigini bilmiyolar orda onun oldugunuda bilmiyolar yazik be😂😂🙈. Oh masallah valla senin tosun akilli uslu 😂😂. Benimkine geme biseyler dokundu heralde cnm huzursuz acaip
seninki de masallah rota geçirdi etti alerji oluyor yine iyi cnm

Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
bunu hemen tuttu oglum oyle gaz da yapmıyor anti kolik

Eklentiler

• Screenshot_20200510-151801_Chrome.webp
    Screenshot_20200510-151801_Chrome.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 16
burkulan ,3 aydır ağrıyan ayağıma ,esim çekirdekleri ile zeytini ezdi once zeytin yagi masajı sonra zeytinler sardık uzandım bklm,mutfağı da toplayamadım yarıda kaldi :) ben yatislarda16.30 da kalkarım :)

Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin. Bu arada annelerinize hediye aldınız mı? Annemle çok uzun süredir ilk defa anneler gününde bir aradayız, ben hep uzaktaydım. Hediye alayım dedim, Trendyol’dan sipariş verdim pazartesi günü, henüz kargoya bile verilmedi. 🥺
Biz ilk defa bu yil gidemedikte, hediye de alamadik. Sikintidayiz eşim alamam dedi bende ses etmedim

Rota virüs aşısını yaptıran canlar aşı sonrası bebiş te sıkıntı oldumu ve hangi aşıyı aldınız iki farklı aşı varmış fiyatlarında öğrenebilir miyim kızlar
2 doz olanindan aldik. 2. Ay asilariyla yaptırdık biraz halsizlik oldu ama rotadan degildir muhtemelen. 311 tl idi

Rezervasyonunuz ne zaman? Eğer normalleşme sürecine girersek, oteller açılırsa neden gitmeyesiniz ki, evde uyguladığınızı orada da uygulayacaksınız. Zaten denizden, havuzdan bulaşmıyormuş, hijyene her zamankinden daha çok dikkat edeceksiniz, ellerinizi sık sık yıkayıp yüzünüze gözünüze sürmemeye dikkat edeceksiniz, sosyal mesafeye uyacaksınız o kadar.
Rezervasyonumuz mayıs sonu, haziran başıydı. Güneş alerjim var, anca o zaman tat alıyorum ve daha ucuz olduğu için gitmişken en az iki hafta kalabiliyorum. Rezervasyonu iptal ettik. Çocuk malesef elini sürekli ağzına koyuyor, sosyal mesafeye dikkat edemiyor vs. Cesaret edemedik. Her şey yolunda olursa eylül başı gibi gitmeyi düşünüyoruz. Temmuz ağustosta gittiğimizde ben kaşınmaktan hiçbir tat alamıyorum. Umarım normalleşme başlar.

Tam bir ev erkeaaaa😂😂😂😂. Bnmkide bu evin isi hic bitmiyo dio 😂😂 iyice ev hanimina bagladilar😂😂😂
Ymek disinda her isi yapar masallahh kocama nazar degmesin 🤣🤣🤣 karantina en cok biz lohusalarin isine yaradi 😄
Benimkide herseye müdahildir sağolsun 😍🤣herseyi ypar yemekte yapar MAŞALLAH.. Ama ben pek sokmam mutfaga felan ben yapmak isterim zaten calısıyor hergun işe gidip gelıyo birde yemek mi yaptıram adama☺️

İftardan beri uyanik olan Eslem artik şu saat itibariyle eşref saatinden eşşek saatine geçmiş durumda. 2 no bezi bugunde bitiremedik :KK70: birde 2 haftadir kg alimi az oldu gibi evdeki tartıya bakarak. Emme suresini azaltti demistim. Burda da. Ama aglamasi yok, uyku problemi yok. Sadece kakasini 3 4 gunde yapiyor. Yine yarin 4 gun olcak metsil vereyim diyorum. Ama neden kg alimi azaldi birden. Daha 3 ay bitmedi bile, hani sonrasinda az kg alir deniyor ama..
Ayin 18inde asm de kontrol vardi. Sokaga cikma yasagi olcak diye cuma gunu gotureyim hem kg durumuna bakalim istiyorum. Cunku 1.5 hafta once 5800 gelmisti evde, orada 5740 geldi. Suan evde bazen 6 geliyo bazen 5.8 almamiş gibi
Oglumda 4-5 günde bir yapiyor. Bol bol pirtladigi icin birsey vermiyorum ben.

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum kızım o kadar yoruyor ki hiç halim kalmıyor. Aklıma takıldı sizin bebeklerinizde de alnında kulaklarında tüyler var mı bunlar kesin dökülüyor mu??

Back
X