- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Calis calis ancaYok canım ilerdeki hayalim o günleri görebilmek yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calis calis ancaYok canım ilerdeki hayalim o günleri görebilmek yani![]()
Aa oğluş daha çok küçük çok da huysuzzzzzzCalis calis ancahersey pahalilasiyor cikar aradan guzel bi kiz
![]()
Huylu bi bebek tanimadim daha onceAa oğluş daha çok küçük çok da huysuzzzzzz![]()
Bende bu derece huysuz bi bebek tanımamıştımHuylu bi bebek tanimadim daha once![]()
Ya sizinkiler konuşuyormu kızlar yaPinkpinkblue inan eslemde oyle lokma lokma yerse. Agzina alip geri cikariyor.
Doktor dediki 2.azı dişler şişmiş. Bir o eksikmiş gibi. Onlarda cikana kadar anamiz ağlayacak belli. Bu aksam eslem de diş diş diye gezdi agzini aciyor yavrum![]()
Tuh yavrum yaa bende distende supheleniyorum . Abur cubur bile istemedi. Bugun tek yedigi bir paket aktivya 4mu 5tanemi ne makarnaPinkpinkblue inan eslemde oyle lokma lokma yerse. Agzina alip geri cikariyor.
Doktor dediki 2.azı dişler şişmiş. Bir o eksikmiş gibi. Onlarda cikana kadar anamiz ağlayacak belli. Bu aksam eslem de diş diş diye gezdi agzini aciyor yavrum![]()
Insallah birde kiz bebek cadiligi ve sirinkigiyle tanisirsinBende bu derece huysuz bi bebek tanımamıştımçok şükür tanıştırdı Rabbım
![]()
Oyyysssh yerim onu bennnnInsallah birde kiz bebek cadiligi ve sirinkigiyle tanisirsin![]()
Bu ara biraz gelisme var sukurler olsunki .Ya sizinkiler konuşuyormu kızlar ya
Neler diyor meselaBu ara biraz gelisme var sukurler olsunki .
Normalmis iste canim bizimde ohle bir kac kelime .bu ara ablasina takik. Abba abba die pesinde dolaniyo oda abba kubban olsun sana dio ama saniye gecmeden kesin biri agliyorBenimkisi sadece anne mama diyor normal miiiiiii e tabi arada dede baba o kadar sonrası Çince![]()
Meme mama emme abba yetiyo ona bunlarBu ara biraz gelisme var sukurler olsunki .
Kıyamam yaNormalmis iste canim bizimde ohle bir kac kelime .bu ara ablasina takik. Abba abba die pesinde dolaniyo oda abba kubban olsun sana dio ama saniye gecmeden kesin biri agliyorcok tatlilar
![]()
Banada abba diyo bazen ananim.diyorum amme diceksim annneee anme nerde diyorum ihhh diye beni gosteriyo anne de diyorum baba diyoKıyamam yaAba da diyor arada başka ne diyordu
![]()
Bu aralar daha iyi diyeyim. Kelime sayisi gunden gune artiyor cok şükürYa sizinkiler konuşuyormu kızlar ya
Ayni ayni canim. Ne abur cubur ne meyve ne makarna pilav hic bişey yok. Sabah az yumurta 3 4 lokma o kadar. Oglenden sonra da 1 kepce corba bittiTuh yavrum yaa bende distende supheleniyorum . Abur cubur bile istemedi. Bugun tek yedigi bir paket aktivya 4mu 5tanemi ne makarna
Neler diyor meselaBu aralar daha iyi diyeyim. Kelime sayisi gunden gune artiyor cok şükür