• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sali gunune kadar napcaksin😬 ay sen adadaydin dimi ya 🤦🏻‍♀️ inşallah gerek kalmaz. Sicak suda iyi gelir duşta ama boyle kaynar su degil tabi
Aynen canım survivor hayatına döndük kış gelince 😅 ıspanak bulamıyorum pişirmeye her gün be yapcam diye kara kara düşünüyorum valla . Marketler desen ona keza

Meme mama emme abba yetiyo ona bunlar 😂😂😂hayattaki tek amaci meme emmek oldugu icin bublarla hayatini surdurebiliyo🤣🤣
Benimki de meme hariç kakasını yaparken saklanıyor bir köşeye.Bazen gazı geliyor kaka sanıyor saklanıyor😂Sonra pırt sesi geliyor çıkıyor yerinden😂Yavrum gazı gelince saklanıyor.

Banada abba diyo bazen ananim.diyorum amme diceksim annneee anme nerde diyorum ihhh diye beni gosteriyo anne de diyorum baba diyo 🤣🤣🤣 memede sut biter anne demezsen diyorum emmeee diye saldiriyo 🤣
Benimki 7. aydan beri anne diyor.Ama ısrarla baba demiyor😀Anneanne diyor,gel,giy,git,hayır,abba,kedi bunlar ilk kelimelerimiz.

Kız ben geçen kime destan yazdım siz benim mesajlarımı sallamıomusunuz 🤣vallahi yazmıcam bişey sormucam artık forumda heee😅 Google amcaya sorayım bari 🤦🏻‍♀️
Kiz dunuskosu kuserim ama bak 🤣. Yani karar verdinmi anlaminda oyle sormustum 🤣🤣. Az oncede instada konustuk buraya yeni bakiyorum🤭

selam kizlar .benim kiz sonunda 10 kilo olmus ha gayret yavrum dedim .sinirim bozuluyor arada ama sukur bugunlere .
ocakta ise baslamaya karar verdim. annem gelicek yanina bakici ayarlamam lazim ay zor isler valla .dusununce bile fenalik basiyor
Masallah canim insallah dahada alir kilo 🤗. Hadi bakalim Allah yardimcin olsun.ocaktann sonra senide goremeyiz buralarda ozaman uzuldum...

Bu aralar iyice düştü memeye.Birini emip bırakıyor sonra açıp ikincisini emiyor sonra diğeri😂En sonunda gelmeyince bırakıyor😂
Bizimkiler gercekten ayni kafadan 🤣🤣ikiside acik duruyor birini emerken biriyle oynuyor digerini emiyo oburuyle oynuyor sonra rekrar o ve digeri o ve digeri 8tur donuyo ben rabi cinmettt

Kızlar şu mastite ne iyi gelir bilgisi olan yok mu 🤦🏻‍♀️
Canım geçmiş olsun ben mastitin ucundan döndüm ya o zaman sıcak ya da soğuk kompres demişti emzirrme danışmanı. Duşta o göğsünğ aocak akan suyla iyice boşalt ve ilk oradan başla emzirmeye demişti. Lahana yaprağını da buzluğa koyunca iyi geliyormuş

Back
X